tirsdag 12. desember 2017

Nr. 8: Jeg hadde aldri hørt om «mengde-mobbing» er ulovlig og straffbart før jeg ble dømt for det, da er hele rettsprosessen og dommen imot meg løgnaktig, og et regelrett justismord!Nr. 8:
Jeg hadde aldri hørt om «mengde-mobbing» er ulovlig og straffbart før jeg ble dømt for det, da er hele rettsprosessen og dommen imot meg løgnaktig, og et regelrett justismord!

Fra Jan Aage Torps skriverier imot meg og den Himmelske blogg!Ord. 18. 5 Det er ille å gi den skyldige medhold, å bøye retten for den rettferdige.

Først av alt så gjør nå NTB en kjempejobb med å opplyse hele det Norske folk at Jan Aage Torp er følgende:

«Christensen ble i Oslo tingrett i fjor dømt for å ha kalt Oslokirken-pastoren selvsentrert, ekkel, frekk, narsissistisk, syk, tyrann, psykopat og spedalsk. Ifølge avisen er hans teologiske hovedanklage at Torp er en «horkarl».

Kalle dette for sjikane og personforfølgelse er ikke noe annet enn latterlig og det hinsidig! Jo, Jan Aage Torp er i sannhet en apostel som sprer nå budskapet til hele Norge at han er en horkarl, selvsentrert, ekkel, frekk, narsissistisk, syk, tyrann, psykopat og spedalsk (åndelig spedalsk med å leve i hor).

Andre reagerer på det samme at Torp springer til onkel politi og lurer de til å forfølge på hans vegne, snakk om å være råtten!

Sluttkommentar:

På mange måter er hele saken og rettsaken imot meg en farse, umodent og mørk.
Jeg er blitt siktet for en ting, å ha skrevet noe. Som ikke er straffbart. Under rettsaken ble det et hovedemne og tema, det var lovanvendelse.
Så når dommen kom så ble det jeg dømt for noe som hverken var i siktelsen eller behandlet under rettsforhandlingene, det var mengde av skriverier.
Snakk om justismord. Det er skrevet fem ganger mer imot meg at Torp og hans allierte. Og kvasse og verbale ord, så overgår både Torp og hans allierte meg om ikke fem ganger, så ti ganger og enda litt til!

Ja, ja, kan det bli verre? Neppe, at jeg har skrevet «mengde» er fordi vi har diskutert og debattert Torps miserable liv og levnet over faktisk år.
At jeg da blir dømt for dette, og det har ikke vært gjenstand for drøftelse i retten er mer enn ille!

Ord. 24. 24 Den som sier til den skyldige: Du er uskyldig, ham vil folkeslagene forbanne, ham vil folkene ønske ondt over; 25 men dem som straffer ham, skal det gå vel, og lykke og velsignelse skal komme over dem.

Hele saken imot meg er falske anklager da det er Torps hat imot meg og den Himmelske blogg fordi vi har forkynt klart imot oppadgiftede forkynnere!

Falske anklager bygger saken på, da det var mitt klare syn og forkynnelse om ekteskapet Torp hatet. Så evnet han å lure både politiet og domstolene!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser at jeg er utsatt for tidenes justismord!

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser...