søndag 17. desember 2017

Nr. 77: Christian Rosland i retten i går – hva jeg er blitt utsatt for av Jan Aage Torp, hans lakeier og pudler, overgår hetsingen av Haddy N'jie 1 Million ganger!

Nr. 77:
Christian Rosland i retten i går – hva jeg er blitt utsatt for av Jan Aage Torp, hans lakeier og pudler, overgår hetsingen av Haddy N'jie 1 Million ganger!

Christian Rosland fikk nye venner etter han la ut denne «hat-meldingen» og var «fornøyd» med det. Han sier han vil fortsette å skrive, men forandre ordvalget. Med andre ord, Manglerud politiet fører mer ved til bålet. Snakk om dårlig politi arbeid, her kunne alt vært helt sikkert løst med en enkel samtale! Men når en hater alt og alle, da gjør en det vanskelig for alt og alle. Her er det maktmisbruk de lux!

Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også?

http://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1284-torodd-fuglesteg-norges.html

Disse som er virkelig kriminelle får lov å operere fritt, men Christian Rosland skal tas etter kun 1 kommentar. Disse to nettrolene regner jeg må ha gjennom de siste ti årene 50.000 hatmeldinger på nettet? Antallet er i hvert fall formidabelt!

Bilde av den såkalte Hatgruppa på Manglerud som tillater Norges største nettroll å operere akkurat som de vil på nettet så lenge de får tatt meg.
De skriver dette om Christian Rosland:

«Vi kjenner godt hans familie. Det er en familie som lenge har forsøkt å støtte deres lille barn Christian Rosland. Et lite barn som har rukket å bli 34 år gammel, men som enda er et lite barn. Hans mentale alder er av legene antatt å være rundt 10 år. Christian Rosland har aldri gjort noe nyttig i sitt liv. Han bor hjemme og vil alltid gjøre det da han er for mentalt tilbakestående til å bo for seg selv. Ei vil han noensinne få seg en jobb. Ei heller etter å ha rasistisk sjikanert ei ung dame på Facebook. Christian Rosland vet egentlig ikke forskjellen mellom et hvitt eller et farget menneske. Til det er han for mentalt tilbakestående.»

Dette er da mye verre å skrive enn det som Christian Rosland selv skrev!
Dette er hentet fra den falske Smyrna bloggen til Norges to største og verste nettroll, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut. Se her: https://smyrnamenighet.wordpress.com/

Fra v. førstebetjent Monica Lillebakken, politibetjentene Stian Barmo og Lena Fjalestad og politiadvokat Oda Karterud.


Verden blir egentlig snudd på hode da den resurssterke og som «alle» støtter Haddy N'jie tar politiet parti for. 
Mens den som egentlig har fått langt større hets selv gjennom den falske Smyrna bloggen, Christian Rosland vil politiet ha straffet.

Det er underlig at det ikke er likhet for loven. Dette skrev den falske Smyrna bloggen om Christian Rosland som er langt verre enn det som Rosland selv gjorde.

Da Haddy N'jie ble utsatt for netthets av Christian Rosland ringte de sporenstraks fra Manglerud politiet da de trodde jeg var ansvarlig for dette og ba meg fjerne dette fra Smyrna bloggen.

Her fra Søkelys som omtaler denne saken: http://www.sokelys.com/?p=13487

Men politiet må ha en dårlig oversikt.

Her forje fredag 4. desember ringte de fra Manglerud politiet ved Monica Lillebakken der de ba meg innstendig slette et blogg innlegg på den falske Smyrna bloggen som jeg selv har anmeldt.

Det var om Christian Rosland som ble hengt ut der. Dette innlegget er slettet, men et ny enda verre er lagt ut der det blir hevdet at det er jeg som står bak hele elendigheten. Denne Rosland kjenner du til regner jeg med?Det som også er veldig spesielt her, er at politiet mener det var ærekrenkende det som ble skrevet om Rosland.

Dette ble skrevet på den falske Smyrna bloggen:

Så har Christian Rosland igjen klart å komme i avisene.

Vi kjenner godt hans familie. Det er en familie som lenge har forsøkt å støtte deres lille barn Christian Rosland. Et lite barn som har rukket å bli 34 år gammel, men som enda er et lite barn. Hans mentale alder er av legene antatt å være rundt 10 år. Christian Rosland har aldri gjort noe nyttig i sitt liv. Han bor hjemme og vil alltid gjøre det da han er for mentalt tilbakestående til å bo for seg selv. Ei vil han noensinne få seg en jobb. Ei heller etter å ha rasistisk sjikanert ei ung dame på Facebook. Christian Rosland vet egentlig ikke forskjellen mellom et hvitt eller et farget menneske. Til det er han for mentalt tilbakestående. Men han har tittet litt på TV og fått det for seg at han skal bli en kjent rasist for i det hele tatt å få en mening med sitt ørkesløske kjedelige liv. Dette til stor fortvilelse for hans familie og de av oss som kjenner den. Christian Rosland vet ikke hva rasisme er. Men han synes det ser tøft ut og det er alt som teller for han. Innimellom leker han med sine dukkemenner, Lego klosser og sine tegne bøker der han lager mange kruseduller. Det gjerne hele dagen lang. Det er alt han er opptatt av utenom å bli en rasist."

Haddy N'jie, som nylig ble mamma for første gang, møtte ikke selv i retten.
På sin offentlige Facebook-side har hun onsdag kveld postet sine tanker om prosessen.
Dette er hva N'jie skriver, i sin helhet:
«Kjære venner.
I dag møtte Christian Rosland i retten tiltalt for hatefulle ytringer mot meg. Der var politiet, ikke jeg, som valgte å opprette en anmeldelse.
For meg har denne prosessen vært preget av gode ord, støtte og oppfølging. Det til tross for at jeg aldri har tatt meg nær av Roslands ord, for øvrig den første hatmeldingen jeg har fått skrevet på veggen min noensinne. Han representerer et veldig lite mindretall.
For Christian Rosland vil jeg tippe det har vært en mer slitsom prosess. Der han sikkert har fått noe støtte, men mest kjeft, skjellsord, sannsynligvis også hat, og til slutt en rettssak.
Jeg håper han har sluppet at folk har skrevet like hatefullt til ham som han skrev til meg. Og at han i så fall ikke har latt dette skyve ham enda lenger inn i sin egen avsky mot meg og andre. Jeg håper all denne motstanden har gjort at han ikke sender den typen melding jeg fikk, til flere.
Jeg innser selvsagt at det sannsynligvis verken ville blitt avisskriverier, rettssak eller massiv støtte hvis ingen hadde kjent ansiktet mitt fra TV. Men kanskje har denne saken likevel gjort de som enten sender eller mottar denne typen meldinger, mer bevisste på at folk flest ikke aksepterer holdninger som Roslands, og at meldingen hans sannsynligvis strider mot paragrafen om hatefulle ytringer.
I en annen fase av livet, ville jeg blitt mer nysgjerrig på denne Christian Rosland. Hvordan kan en som har vokst opp i samme land, på samme tid, ende opp med å hate meg så sterkt?
Men i dag nøyer jeg meg med å håpe han får bukt med hatet sitt. Selv er jeg takknemlig for å ha så mye kjærlighet
Roslands forsvarer, Joar Berg Henjum, sier til VG at han synes N'jies innlegg virker som en nyansert og klok kommentar.
Advokaten presiserer også:
– Det er ikke sikkert det alltid ligger så mye ekte hat bak en hatefull kommentar.
Rosland har til sin forsvarer beskrevet sin egen situasjon som «temmelig håpløs».
Han forteller at Rosland ikke bestod videregående og ikke har hatt alminnelig jobb siden etter militærtjenesten. Han flyttet hjem og har blitt forsørget av moren. Faren døde brått i 2002.
Nå har Rosland begynt på NAV og søker om stønad til bolig. Han har ikke tidligere søkt om hjelp til å skaffe seg utdannelse eller å komme seg i jobb.
Henjum kommer med en oppfordring.
– Det er klokest om de ressurssterke blant oss er varsomme i omtalen av en person som har lite å beskytte seg med.

Sluttkommentar:

Politiet på Manglerud tar her som de stort sett alltid gjør, parti for den «sterke» og lar den «svake» bli tynt, straffet og forsmådd!

Hvorfor ikke først ta en samtale? Nå vil Christian Rosland skrive enda mer hvis han blir straffet. Arbeidet til politiet på Manglerud virker mot sin hensikt!

Dette er fra VG:

Roslands forsvarer, Joar Berg Henjum, medgir at tiltalte forhånet Haddy, men mener ytringsfriheten må stå sterkt samtidig som tiltalte kunne sagt mye av det samme på en annen måte og dermed ikke bli straffet. Han prosederer ikke på at Rosland skal frifinnes, men legger ned påstand om en kort betinget fengselsstraff.

Forsvareren mener Haddy er den ressurssterke i dette og kommer best ut av saken.

Rosland ønsket ikke sluttreplikk. Klokken 11.25 onsdag ble forhandlingene avsluttet, og Rosland får beskjed om å møte opp til domsforkynning mandag 9. mai.

Haddy om støtten etter hetsen: – Det varmer.

Har erkjent at han ville støte

Rosland har i avhør erkjent at han sto bak meldingene til NRK-profilen Haddy N'Jie 6. oktober. Der kalte han blant annet N'Jie for «din frekke motbydelige halvape».

– Hva mener du med halvape? spør aktor.

– Jeg ville støte mest mulig. Jeg skjønner at det er krenkende. Men jeg ville ikke sendt meldingen på nytt, jeg ville formulert meg annerledes.

– Ville du gjort det på nytt? spør aktor.

– Hvis jeg får fengsel for dette vil jeg fortsette i protest. Men jeg vil formulere meg på en annen måte.

Frp-Siv om netthets: – Slutt med det!

N'Jie svarte på hetsen med følgende melding i fjor høst:

«Denne så jeg ikke før nå. Dette er aller første gang jeg får en sånn kommentar på fb-siden min, og det bekrefter det jeg alltid har ment: folk flest er ikke troll».

Overfor VG understreket han kort tid etter at saken ble kjent at han sto for meldingen.

– Jeg fikk ikke reaksjoner på meldingen før politiet kom og hentet meg 4. desember i fjor. Men jeg fikk en del nye venner på Facebook, sier Rosland i retten.

Forsvareren sier meldingen til Haddy er den første Rosland har skrevet.

– Jeg er ikke nettdebattant. Jeg mener jeg ikke er et nettroll, sier Rosland.
(sitat slutt).

Dette er første gang Christian Rosland gjør noe slikt. 
Hva han selv er blitt utsatt for bl.a. gjennom den falske Smyrna bloggen, er langt verre enn det han selv har kommet med. 
Med andre ord, han bør komme med en motanmeldelse, så får vi se om han blir tatt på alvor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...