lørdag 16. desember 2017

Nr. 68: Jan Aage Torp skriver akkurat det samme om meg, som en politimann gjør om Hadia Tajik, og fikk sparken. Mens politiet vil kjøre sak imot meg!

Nr. 68:
Jan Aage Torp skriver akkurat det samme om meg, som en politimann gjør om Hadia Tajik, og fikk sparken. Mens politiet vil kjøre sak imot meg!

Jeg mener at Jan Aage Torp har kommet med en fiktiv anmeldelse av meg da hele den saken dreier seg om mitt syn på ekteskap – skilsmisse og gjengiftet.

 
Men så gjorde Torp noe «lurt» trodde ham. Han fant noen ord og vendinger jeg har skrevet imot ham, gikk til politiet og sa at dette er «sjikane» men han selv har sjikanert andre mennesker gjennom hele livet, selv sin egen familie, og det offentlig.
Men greit, alt hva jeg har skrevet om Torp også utenom dette med gjengifte, står jeg for. At han er en narreApostel, horkarl, psykopat og en del andre ord.
Hva har Torp skrevet om meg? Langt verre og sterkere ord. Hvorfor overser politiet dette? Og alt hva Torp har skrevet er løgn, men hva jeg har skrevet og talt, er sant, nødvendig og godt!
Se her: Dette er hva Jan Aage Torp kaller meg for, er ikke dette sjikane og hatmeldinger på nettet så vet ikke jeg:

«Anders Behring Breivik sympatisør».
«Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!
 
Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!
Jan Aage Torp og de på den falske Smyrna siden mener det samme om meg i det meste.
Jeg lurer på en ting om det er Jan Aage Torp som står egentlig bak denne siden? Det kan faktisk se slik ut? http://blog.janchristensen.net/2015/10/nr-1264-den-falske-smyrna-bloggen-og.html
 
Om en bruker et ord eller utrykk x antall ganger, det er ikke straffbart. Men hva en sier! Her overgår Jan Aage Torp og hans lakeier alle og enhver!
Bilde av Anders Behring Breivik som har narsissistiske og grandiose tanker om seg selv som er helt hinsides, det samme som Jan Aage Torp har som kaller seg selv for Apostel. ABB er rider, og Torp Apostel, begge er like langt fra den tittelen som de fabler om å ha.
 Jan Aage Torp skriver akkurat det samme om meg, som en politimann gjør om Hadia Tajik, og fikk sparken. Mens politiet vil kjøre sak imot meg selv om Jan Aage Torp og politimannen ytrer seg på samme måte!
Til mer som denne saken går frem, skjønner jeg en ting. Politiet i Norge er som vi mennesker av og til er, pillråtne og gode!
Her leser jeg på ABC Nyhetene følgende:
Navnet utelatt, ble avskjediget første gang etter at han blant annet kalte tidligere statsminister Jens Stoltenberg (Ap) et «krapyl» på Facebook. Denne avgjørelsen ble imidlertid opphevet av politiets sentrale ansettelsesråd, og navnet utelatt, fikk i stedet ordensstraff og en såkalt skriftlig tilrettevisning.
I høst fikk han sparken på nytt, denne gangen for ytringer om flyktningpolitikk og en krass Facebook-melding om Hadia Tajik (Ap). Han spurte blant annet om hun var tilhenger av terrordømte Anders Behring Breivik.
(sitat slutt).
Dette skriver Jan Aage Torp om meg:
La meg ta et eksempel. Torp skriver følgende: The hate blogger Christensen is also well known for his sympathy with the mass murderer Anders Behring Breivik.
Oversatt til Norsk: Hat blogger Christensen er også kjent for sin sympati med massemorderen Anders Behring Breivik.
(sitat slutt).

Oslo District Court prepares for Harassment Case
May 03, 2015
The blogger Jan Kåre Christensen has refused to accept a fine from Oslo Police, so the case has now been transferred to Oslo District Court which will handle the indictment against him for harassing Aina & Jan-Aage Torp since 2011, according to the director of the legal section at Manglerud Police Station in Oslo, Dag Paulsen.
The harrassment indictment is based on paragraph 390a in Norway´s Criminal Law, and has a maximum prison sentence of 2 years, plus fines.
The Oslo-based blogger Jan Kåre Christensen, who titles himself "pastor", "evangelist" and "Bible teacher", was indicted on November 2014 by Oslo Police Authorities.
In the last 2 months alone, Mr. Christensen has called The Torp´s "whore", "whoremonger", "psycopath", "narcissist" etc more than 200 times.
The Christian liberal newspaper Vårt Land has documented the case in several credible articles.
The hate blogger Christensen is also well known for his sympathy with the mass murderer Anders Behring Breivik.
The court case will probably take place in September 2015.

In a statement, Jan-Aage Torp says: -We are setting an international standard. This is not about the specific blogger, who has zero impact and significance. He is only spewing out garbage, which uses Google´s search engine and translation service as megaphones. It is a matter of principles in the global cyberspace. We need the courts to establish that this kind of harassment is unacceptable and illegal on the internet in the civilized world!

Politiet på Manglerud fremstår som hinsides!
Og hva skriver den på den falske Smyrna Bloggen om meg? Akkurat det samme som Jan Aage Torp, se her: https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/05/29/innlegg-581-om-anders-behring-breivik-fra-jan-kare-sin-blogg/

https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/06/11/christensen-breivik-skal-ikke-omtales-som-en-massemorder-i-media/

Sluttkommentar:
Jeg angrer meg som en hund over at jeg innledet å skrive om Jan Aage Torp, da det hele fra min side var med mitt engasjement imot gjengifte. Men slik saken har utartet seg så er det ikke bra!
Men samtidig, jeg kan ikke gi opp kampen og la en narreApostel og psykopat «vinne» over meg. I den forstand, jeg står kampen ut, og etterpå. Da vil jeg slettet mye av hva jeg har skrevet. Men samtidig, jeg står for hvert ord og setning jeg har skrevet og talt.
Tar vi med også hva Torp har skrevet om meg, så skjønner vi at vi har med å gjøre med en manipulator som har evnet og klart å fordreie denne saken akkurat det han selv ønsker det. Få en dom imot meg, for å få meg fjernet fra Google sine søkemotorer.
Tenk, Jan Aage Torp mener virkelig at jeg står på Anders Behring Breivik sin side. Jeg kjenner ikke ABB, men så langt jeg vet det. Så er jeg og han rake motsetning.

Jeg elsker alle mennesker, om de er hvite, svarte, gule eller hva de nå er. Og drepe noen? Jeg slapp militæret da jeg er Dansk, og har vært på skytebanen en gang, for 25 år siden. Torps påstander, som alt med ham er hinsides!
Du som er en troende, be om henleggelse av hele saken, det er jeg overbevist er en seier og det beste for alle parter! Har lært meg en ting, å kjempe imot en psykopat er det dummeste en kan gjøre, men samtidig. Jeg gir meg ikke da jeg aldri vil la mørke seire over lyset. Det onde over det gode eller mørke over lys!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...