lørdag 16. desember 2017

Nr. 65: Nettstedet Søkelys skriver usant om meg, men fortier sannheten om Jan Aage Torp som sletter alt, men jeg lar som regel mesteparten stå, også over år!

Nr. 65:
Nettstedet Søkelys skriver usant om meg, men fortier sannheten om Jan Aage Torp som sletter alt, men jeg lar som regel mesteparten stå, også over år!

Har fått tilbakemeldinger. Dere de sier at denne Kjell Andersen driver med manipulering, og uten tvil står på Jan Aage Torps side. Selv om han tilsynelatende er imot gjengifte?
Han sverter og henger meg ut med å si at jeg har som en «innrømmelse» fjernet blogg innlegg. Dette stemmer ikke, jeg har stort sett kun fjernet noen innlegg som omhandlet Smyrna bloggen, for å ikke gi de for mye oppmerksomhet.
Og noen andre innlegg som jeg opplevde at jeg skrev mer som i «kampens» hete, enn noe jeg egentlig står for. Men det som ligger ute nå er det jeg står for!
Her er det er kobbel av mennesker som åpenbart ikke vil meg godt, og Herren!

Her tar Helle Thorning-Schmidt (i midten) selfie sammen med USAs president Barack Obama (t.h) og den britiske statsministeren David Cameron. TIl høyre sitter førstedame Michelle Obama.Kjell Andersen fremste «fiende» er Barack Obama, kan det være at han er en beundrer av denne ulven i fåreklær? Obama er tross alt et normalt oppadgående menneske i motsetning til Torp som har storhetstanker som overgår selv Anders Behring Breivik?
Dette skriver Kjell Andersen som driver nettstedet Søkelys:
«Christensen på sin side har i løpet av høsten slettet en god del av sine utsagn og sier nå at “dette har stått på bloggen som en feiltagelse”
Jeg har ikke slettet noe av betydning, bortsett fra 1 ½ år siden da jeg fjernet to ord om Jan Aage Torp og det samme om Hanvold. Dette er ikke sant det Kjell Andersen skriver, men det er Jan Aage Torp som har slettet, ikke meg.
Hvorfor snur Kjell Andersen det hele på hode?
Kan det være at Kjell Andersen er en sterkt beundrer egentlig av de personene han skriver imot? Dette har vi sett med andre ting som Andersen har skrevet.
Men hva har Torp skrevet om meg? Se her:
Hva Torps «venner» har skrevet om meg, se her:
 
Kjell Andersen fremste «fiende» er Barack Obama, kan det være at han er en beundrer av denne ulven i fåreklær? Obama er tross alt et normalt oppadgående menneske i motsetning til Torp som har storhetstanker som overgår selv Anders Behring Breivik.
Dette skriver Kjell Andersen som driver nettstedet Søkelys:
 
«Christensen på sin side har i løpet av høsten slettet en god del av sine utsagn og sier nå at “dette har stått på bloggen som en feiltagelse”
Jeg har ikke slettet noe av betydning, bortsett fra 1 ½ år siden da jeg fjernet to ord om Jan Aage Torp og det samme om Hanvold. Dette er ikke sant det Kjell Andersen skriver, men det er Jan Aage Torp som har slettet, ikke meg.
Hvorfor snur Kjell Andersen det hele på hode?
 
Kan det være at Kjell Andersen er en sterkt beundrer egentlig av de personene han skriver imot? Dette har vi sett med andre ting som Andersen har skrevet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...