lørdag 16. desember 2017

Nr. 62: I mine øyne så er politiet på Manglerud/Oslo «kriminelle» som lar Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg hetse meg som ABB sympatisør og tilhenger gjennom flere år!

Nr. 62:
I mine øyne så er politiet på Manglerud/Oslo «kriminelle» som lar Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg hetse meg som ABB sympatisør og tilhenger gjennom flere år!

Veldig glad for at rettsaken ble utsatt nå til 20. januar kl. 09.00 i Oslo Tingrett. Det har vært godt og nødvendig å fått litt tid for å bevise at dette er en velregissert angrep imot meg og den Himmelske blogg fra hetseren, nettrollet og sjikanereren Jan Aage Torp.
Der han har evnet og lykkes med å få Manglerud politiet med seg. Men bare det vitner om at han er en meget farlig person som også evner å få politiet over på sin side imot meg som er som en snill og god søndagsskolegutt opp imot ham i verbale ytringer og menger på nettet.
Bilde av Norges mest forhatte person og som jeg blir av stygge og kriminelle personer som Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg beskyldt for å være en person som støtter ham og deler hans synspunkter og ideer. 

For ordens skyld, dette er løgn av verste og mest primitive sort. Jeg står så langt fra ABB det er mulig å komme, vi har absolutt ingen likheter i tanke, tro eller handlinger. Her smiler ABB "lurt", kunne nesten trodd det var Torp han skulle etterligne, som smiler til alle og enhver. Lurer alle og enhver ser det ut som, men jeg tror nok hans dager er talte som manipulator og forleder?!
  


Hvem er Norges mest forhatte mann? Jeg tror det er mer enn riktig å si at det er Anders Behring Breivik?! Skal mann da trykke et menneske mest mulig ned, fraskrive en all troverdighet og stemple enn på verst mulig måte. Da er det å gjøre som Torodd Fuglesteg og Jan Aage Torp og noen andre har gjort imot meg i flere år, som Anders Behring Breivik sympatisør og tilhenger.
Hva er det mest straffbare en kan da si om andre?
I mine øyne er det akkurat dette, som Torp og Fuglesteg gjør. De er sjikanerer være enn noen andre vel i hele Norge land? Og denne Fuglesteg har drevet med dette i flere år, med å være et nettroll. Og Torp har sjikanert andre mennesker i mine øyne i tredve år, og da i Guds navn.
Hvorfor griper politiet ikke inn?
Politiet på Manglerud har jeg gitt flere anmelder til, men jeg har gitt dem opp. Jeg gikk til politiet på Majorstuen, og de oversendte alt til Manglerud. Hva skal en gjøre? Jeg og min familie er fritt vilt på nettet, og alt er tillat imot oss. Det forteller meg at her har vi med hatefulle personer som åpenbart ikke gjør den jobben de er satt til å gjøre. Men det spørs hvor lenge de får sitte i de stillingene slik de har holdt på imot Fam. Christensen? Men det er lov å håpe på forbedringer og forandringer, kanskje og forhåpentligvis innser de at de har tatt feil og har tatt parti på feil side? Alt ligger i Guds hender, og han har den fulle og hele kontroll og oversikt!

Eksempler på gjennom flere år hvordan jeg er blitt hetset på netter av flere gjennom flere år. Dette er kun et lite utdrag, jeg har ikke tall på alle ganger. Men her er et lite utdrag. Jan Aage Torp har skrevet dette mener jeg flere ganger, bl.a. på Søkelys, men jeg har ikke tatt vare på alt. Men leter en lenge og godt nok på nettstedet sokelys.com, så finner en de uttalelsene der. Men vi finner dette på hans egen hjemme side eller hva det nå er. Legg merke til tidsaspektene, at dette har foregått over flere år. Torp legger vekt på at hvis en skriver ting over lang tid, da er alt straffbart. Dette er også nonsens. Skriver en noe en gang eller tusen ganger, det er hva som er blitt skrevet og talt, som har betydning.

Se her for hva Torp har skrevet:
http://blog.janchristensen.net/2015/10/nr-1255-hat-pastoren-torp-har-na-nadd.html 

http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1343-jan-aage-torp-skriver-akkurat.html

Se her for den falske Smyrna bloggen hva de har skrevet: https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/05/29/innlegg-581-om-anders-behring-breivik-fra-jan-kare-sin-blogg/

https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/06/11/christensen-breivik-skal-ikke-omtales-som-en-massemorder-i-media/

Legg merke til at dette er flere år tilbake I tid, juni 2014. Det finnes flere elder også, men jeg kan ikke lete frem alt! Også av Jan Aage Torp på Søkelys, jeg kan ikke finne frem alt!
Torodd Fuglesteg on 07/06/2014 at 23:06 said:

       En oppsummering er på sin plass for nye lesere her og de som har slumpet bort i Jan Kåre        Christensen sin helt ugjennkjennelige/løgn versjon av saken i sin egen blogg eller denne            bloggen.
       - Jan Kåre Christensen har innrømmet å ha stor sympati med barnemorderen og terroristen        Anders Behring Breivik.


Torodd Fuglesteg on 06/06/2014 at 11:35 said:

For ordens skyld: Jeg har aldri bedt deg om aa slette din blogg.

Det som jeg synes er en god ide er at du fjerner det lille der, ca 10 % etter det jeg kan se, som skader dine og andres barn.

Resten av det maa for all del bli staaende minus din support til barnemorderen Breivik som har skaffet deg veldig mange fiender og som vil gjore ditt liv meget vanskelig i de neste aarene. Det faar bli ditt og din families problem.


Resten maa du mer enn gjerne beholde i din blogg.

Det gjenstaar egentlig bare aa si at Jan Kåre Christensen burde beskyttes mot seg selv. Jeg har faatt meget godt stoff til en ny bok.

1.     Torodd Fuglesteg on 24/05/2014 at 22:55 said:

Jeg ser at Jan Kåre Christensen ogsaa har en gammeldags klassisk rasistisk forstaaelse av samkvem mellom mann og kvinne. Man skal ikke gifte seg eller ha samkvem med andre raser, skriver Jan Kåre Christensen. Ogsaa her er han paa linje med barnemorderen og terroristen Breivik. En guttunge som Jan Kåre Christensen har mer sympati for enn hans 77 ofre.

Ja, jeg tror at hans arbeidsgiver burde faa vite om dette.
Dette tror jeg er BSJ  eller Ansgar Braut som skriver.

 
1.     Robert on 25/05/2014 at 09:13 said:

Takk, Buster. Jeg har også vurdert å vise dette til en venn av meg som er psykiater.

Om dette er tilfelle burde ikke Jan Kåre Christensen få kjøre buss. Han kjører en matebuss i Oslo, og har dermed et stort ansvar for andre menneskers liv. Hans iskalde holdning til de 77 som ble drept av massemorderen Brevik, og hans ufølsomhet overfor de mange ofrene for bloggen sin, viser at denne mannen er farlig.

1.     Robert on 11/06/2014 at 11:43 said:

Vi har avslørt deg som den løgner, tyv, barnemorder sympatisør, bedrager og selvoppnevnte ‘apostel’ du er, Jan Kåre Christensen.

Uansett hvor mange ganger du forsøker å vri deg unna dette, kommer du ingen vei. Det hjelper ikke hvor mye du forsøker å sjikanere andre heller.


1.     Torodd Fuglesteg on 05/06/2014 at 17:14 said:

Jan Kåre Christensen reagerer veldig på å bli kalt ensom og protesterer ikke i mot å bli assosiert med den avskyelige barnemorderen Anders Behring Breivik.

Det sier egentlig alt.

Her er nok en avskyelig løgn. Jeg har sagt i fra at å bli sammenlignet med ABB er helt hinsides og blank løgn. Det er å spre verdens mest falske rykter og kriminelt!

1.     Torodd Fuglesteg on 29/05/2014 at 17:36 said:

Det er nok en illusjon aa tro at Google vil stenge ned hans blogg. Det vil nok aldri skje. Ei heller hans hjemmeside.

Det som vil skje er at hans Breivik artikkel er han unnskylder drap paa barn har gitt og vil gi han veldig mange problemer utover i livet.

1.     Torodd Fuglesteg on 06/09/2014 at 08:49 said:

Til orientering; her er hva som har skjedd i de siste mnd med Jan Kåre Christensen.


– Jan Kåre Christensen har drevet med utpressing av penger fra forum deltakere her.
– Jan Kåre Christensen har sagt at drapet av 69 barn paa Utoya i 22/7 var en rettferdig aksjon da det var en lerepenge for dem og andre politiske aktivister.
– Jan Kåre Christensen har brukt okkulte og djevelske skrifter i sin forkynnelse av sin angivelige kristendom.
– Jan Kåre Christensen har mobbet dodssyke mennesker og kalt dem hypokondere.

Dette dekker det groveste, skulle jeg anta. God helg.

1.     Torodd Fuglesteg on 07/06/2014 at 23:06 said:

En oppsummering er på sin plass for nye lesere her og de som har slumpet bort i Jan Kåre Christensen sin helt ugjennkjennelige/løgn versjon av saken i sin egen blogg eller denne bloggen.

- Jan Kåre Christensen har innrømmet å ha drevet bibelsk vranglære i denne bloggen. Se overskriften i denne debatten.

- Jan Kåre Christensen har innrømmet å ha stor sympati med barnemorderen og terroristen Anders Behring Breivik.

1.     Robert on 25/05/2014 at 09:13 said:

Takk, Buster. Jeg har også vurdert å vise dette til en venn av meg som er psykiater.

Om dette er tilfelle burde ikke Jan Kåre Christensen få kjøre buss. Han kjører en matebuss i Oslo, og har dermed et stort ansvar for andre menneskers liv. Hans iskalde holdning til de 77 som ble drept av massemorderen Brevik, og hans ufølsomhet overfor de mange ofrene for bloggen sin, viser at denne mannen er farlig.

1.     Torodd Fuglesteg on 04/06/2014 at 15:54 said:

Jan Kåre Christensen, hvorfor har du mer sympati for en barnemorder enn hans ofre ?

Jeg synes du ligner veldig paa denne barnemorderen i det du skriver her og i din blogg. Samme type virkelighets oppfatning, samme monomani, samme delusion of grandeur, samme sinnsvake hoye tanker om en selv og samme type mangel paa empati for barn og andre.

Det finnes og er så mye, mye mer av hets, mobbing og trakassering av meg på nettet at jeg er som en snil, snill søndagsskolegutt imot alle de som har trakassert, mobbet og hetset meg og min familie!

At politiet totalt overser dette gjør dem til kriminelle og monstre i mine og min families øyne!

Tror du vi gir etter selv om kampen er hård?

Aldri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...