lørdag 16. desember 2017

Nr. 61: Jan Aage Torps mange og harde utfall imot meg der han bl.a. sier at han gikk til politianmeldelse av meg for å få en rettskraftig dom overfor Google!

Nr. 61:
Jan Aage Torps mange og harde utfall imot meg der han bl.a. sier at han gikk til politianmeldelse av meg for å få en rettskraftig dom overfor Google!

Er glad, og det var nok i «ledelsen» at denne saken ble utsatt slik at jeg endelig fikk tid og anledning og hente opp disse sitater fra Jan Aage Torp.

Der hele saken dokumenteres at Torp er den som sjikanerer mer enn noen andre. Og at hele saken bygger på falske anklager og de andre åpenbare straffbare forhold gjør politiet ikke en eneste ting med av uforståelige grunner!

Her er artikkler der Jan Aage Torp har hengt meg ut på sin egen blogg:
This gallery contains 1 photo.
Det har vært slitsomt gjennom de siste 12 uker etter at Aina & jeg leverte vår politianmeldelse av Jan Kåre Christensen for personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser. Jeg skjønner godt de 100+ personer som har vurdert å gjøre det samme … Continue reading →
Det legges opp til megling i Oslo Konfliktråd på torsdag 8.januar kl 13:00. Men noen dager før dette holdes “formøter” som vil vise om straffesaken mot Jan Kåre Christensen bør sendes direkte tilbake til politiet for umiddelbar behandling i Oslo … Continue reading →
Konfliktrådet: http://www.konfliktraadet.no
This gallery contains 2 photos.
Jeg har måttet gjennomtenke på nytt mitt syn på politianmeldelse og “rettssaker mellom brødre” da jeg oppdaget Jan-Kåre Christensens skjending, mobbing, ærekrenkelser, netthets og personsjikane av kristne ledere gjennom (minst) de siste 3-4 årene. Som de fleste andre åndelige ledere … Continue reading →
Henleggelsen av Jan Kåre Christensens "mot-anmeldelse"
This gallery contains 1 photo.
Den politisiktede bloggeren Jan Kåre Christensen, som ble anmeldt av meg 24/9-2014, gikk til “mot-anmeldelse” av meg måneden etter. Igår mottok både han og jeg brev fra Politiet om at hans anmeldelse er henlagt på grunn av “bevisets stilling”, dvs … Continue reading →
Norges Lover
This gallery contains 2 photos.
For noen minutter siden mottok jeg email fra Politiet med beskjed om at de har tatt ut siktelse mot Jan Kåre Christensen utfra Straffelovens paragraf 390a, dvs om personsjikanen mot Aina & meg. Saken oversendes Konfliktrådet som straffesak, altså ikke … Continue reading →


Det er mye sunnhet i Kristi kropp. Men det finnes til tider utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. I vårt google-bare samfunn kan slike utskudd volde skade der hvor ingen kjenner deres tilstand, og særlig når … Continue reading →Gallery
Det første Torp gjorde var å redegjøre for både i Vårt Land og på Søkelys at hans mål var å få en rettskraftig dom for å gå til Google for å slette meg fra søkemotorene. Så selve saken bygger ikke på Torps påståtte sjikane der han overgår både meg og de aller fleste i å sjikanere.
“Pastor” Torp forsøker å fordreie Politiet og påtalemakten mot meg, det er falske anklager som ligger i bunn for det hele, og Torps egen synd og brøde! -«Pastor» Torp har nå åpent sagt hva hans agenda er, den er todelt: Få meg straffet og fjernet bloggen. Han skriver og sier dette nå om og om igjen. Her fra sin egen blogg: Dette er jeg meget tilfreds med. Intet er bedre enn om Christensen nedlegger sine nedrige blogger og slutter med personsjikane, mobbing, ærekrenkelser og netthets – mot alle.
Fra VL: – Hva forventer du av Christensen, Torp?  – Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom. (sitat slutt).
Ved siden av i denne saken er det opprettet en falsk blogg i mitt navn som åpenbart ikke er rett og lov: https://smyrnamenighet.wordpress.com/
Samtidig er det skrevet massevis av mailer, sendt bred og annet for å skremme meg og min familie til taushet. Både til min og min kones arbeidsgivere og utenom det er min sønn blitt hengt ut for å ha en spesiell sexuelle legning, dette gjør politiet ikke noe med.
Jeg har kun tatt vare på noen ord og utrykk av Torp, men noe har jeg funnet på datamaskinen om det finnes mye, mye mer enn dette som jeg ikke har tatt vare på. Men Torp har det helt sikkert hvis politiet er interessert, for han bruker det imot deg i neste omgang da han tar vare på alt!
Her er noe hentet fra Søkelys som jeg hadde. Alt dette er sitater fra Jan Aage Torp der han prøver å sjikanere og opphøye seg selv!
Fra artikkelen: Christensen ber om økonomisk bidrag til advokathjelp i forbindelse med den pågående saken.
Jan-Aage Torp
54 minutes 19 seconds ago
Det er nesten for morsomt til å være sant, men Christensen publiserer foto av Brynjulf Meling/Mullah Krekar. Han drømmer vel om foto av Brynjar Meling/Jan Kåre Christensen....
Kampen for ytringsfriheten!
Den enes rett til å spre terror og trusler, den andres rett til å sjikanere, hetse, mobbe og ærekrenke :-)
Dette stuntet er som hentet fra Strategi-håndboken til partiet "Norges Kristne".
Jan-Aage Torp
1 hour 14 seconds ago
Jeg vurderer Brynjar Meling som en seriøs advokat. Hvis han anser Jan Kåre Christensen for å være verd hans tjenester, ville det ha overrasket meg.
Jeg tror at dette "engasjementet" kun eksisterer i Jan Kåres hode, eventuelt sammen med hodet til sin trofaste partistifter-cheerleader på Sørlandet :-)
Min donasjon på 10 kroner vil nok aldri bli utbetalt til Brynjar Meling, men vil heller måtte brukes til å ferdigstille Christensens store bibeloversettelsesprosjekt :-)
Torp latterliggjør Meling her også!
Jan-Aage Torp
2 hours 56 minutes ago
Jeg ser frem til å møte i Konfliktrådet torsdag 8.januar i straffesaken mot Jan Kåre Christensen. Jeg møter for Aina & meg, men også på vegne av de hundrevis som er blitt sjikanert, mobbet, hetset og ærekrenket av Christensen gjennom en årrekke.
Vi følger med på Christensens ferd, også i disse dager. Alt han gjør samsvarer med hans tidligere handlinger og fremferd. Ingen overraskelser.
Jeg sender ham et bidrag på 10 kroner, merket #Brynjar :-)
Jan-Aage Torp
1 hour 25 minutes ago
Selvfølgelig er det "tull og fjas". Men 10-kroningen er lagt til overførsel. Nyttig å finne ut fra bankutskriften om det faktisk er "Smyrna" som mottar de 10 kronene.
Her fra Søkelys der Torp kaller meg for tullingen og lystløgneren da han ikke liker at jeg skrev på bloggen at han loppa en person for 1.5 Millioner:
Dette her har 0 % men sjikane å gjøre, her overgår Torp både meg og de aller fleste andre. Hør bare hva han skrev for noen dager siden: “Jeg har aldri sagt noe om gavers størrelse, uansett hvem som gir. Og aldri heller oppgitt navn skriftlig. 


Selvsagt brukte jeg ikke kirkens penger i 2002 til å kjøpe Mercedes. Tullingen og lystløgneren Christensen!”  Torp sitat.
 
Illustrasjonsbilde av en Mercedes som han visstnok brukte deler av de pengene på?Jan-Aage Torp
2 days 10 hours ago
Det er umulig å ha reell medfølelse med "meg selv" og hans volds-utsatte kjenning som ikke ble tatt alvorlig av Politiet. En anonym kommentar av denne type er helt sikkert kun et forsøk på å svekke troverdigheten i den saken som er blitt fremmet av Politiet som en straffesak mot Jan Kåre Christensen. Jeg antar at "meg selv" er enda et av Christensens "alter egoer". Å sette voldsforbrytelser opp mot nettsjikane er en ufin øvelse. "meg selv" og "enig med Jan Kåre" og lignende anonyme "nettroll" har null troverdighet, og burde ikke bli tatt alvorlig av Søkelys, om vi faktisk skal mene alvor med kampen mot netthets, personsjikane, ærekrenkelser og mobbing. Den kategori av anonyme nettroll bør enten forbigås i taushet, eller kanskje heller bli strøket. Jeg tror at Søkelys bør vurdere en innloggingsløsning som sikrer mot anonyme nettroll.
Jan-Aage Torp
3 days 2 hours ago
Du har gjort en fin jobb på sokelys.com for sannhet og respekt, Kjell Andersen! Christensen har definitivt verken et oppdrag fra Gud eller mennesker. Han kjemper egen sak.
Torp mener at jeg ikke har et oppdrag fra Gud, men han selv har det. Så får tiden vise hvem som hadde rett!
Christensen klager til politiet på henleggelsen av hans anmeldelse av Torp
Her fra nevnte innlegg:
I en mail til Søkelys sier Christensen nå i kveld at han har klagd på politiets henleggelse  av hans anmeldelse av pastor Jan Aage Torp. “Siden politiet har henlagt saken ut fra bevisets stilling og ikke ut fra begrunnelsen “intet straffbart forhold begått” er politiet i tvil. Dette har gitt meg en mega-åpning mot Torp,” skriver Christensen som tror at det vil ende opp “med at Braut får en kraftig advarsel og Torp vil får en bot for falske anklager imot meg.” – “Pastor”  Torp forsøker å fordreie Politiet og påtalemakten mot meg, det er falske anklager som ligger i bunn for det hele, og Torps egen synd og brøde! -«Pastor» Torp har nå åpent sagt hva hans agenda er, den er todelt: Få meg straffet og fjernet bloggen. Han skriver og sier dette nå om og om igjen. Her fra sin egen blogg: Dette er jeg meget tilfreds med. Intet er bedre enn om Christensen nedlegger sine nedrige blogger og slutter med personsjikane, mobbing, ærekrenkelser og netthets – mot alle.
Fra VL: – Hva forventer du av Christensen, Torp?  – Jeg forventer at han sletter alt som han har skrevet om alle, Jeg kommer til å henvende meg til Google og be om at de fjerner alt dette materialet fra deres søkemotor. Men da må det foreligge en rettskraftig dom. (sitat slutt). Hva er Torps agenda? Er det at han er forulempet eller noe annet? Nei, som den psykopaten han er, han nyter hvert sekund at selv politiet nå har trodd på ham. Han
 bløffer, snakker ikke sant og manipulerer alt. Han opptrer som en kameleon der han er såret og krenket, så er han dommer og bøddel i neste moment. -Torp har ført dere bak lyset og fått andre til å gjøre livet surt for meg! Han er ikke forulempet på noen områder, men bruker det jeg har skrevet for alt det er verd. Bare fordi jeg holder frem hva Guds ord sier. Ikke minst med hensyn til problematikken skilsmisse og gjengifte. Har snakket med andre om hvorfor jeg eventuelt har nevnt Torp synd vel «ofte»?! Dette er en naturlig reaksjon når en blir forulempet og oppsøkte gjentatte ganger. Og forsøkte presset penger ut av, og annet som er som å møte en voldsmann. Derfor er Torps anklage imot meg at jeg har nevnt han x antall ganger en naturlig reaksjon av å ha møtt en falsk lære som lever i synd og har klare psykopatiske trekk,” sier Christensen og viser til gårsdagens blogginnlegg.
Her Torp sitater igjen:
Jan-Aage Torp
6 days 9 hours ago
Jan Kåre Christensen utleder sterke ting av at jeg har benevnt hans handlinger som "patetiske". Han skriver i sin siste blogg: "Jeg er verre enn patetisk, med andre ord, alt håp er ute. Hvorfor bry seg så mye om en person som det ikke er noe håp for, eller forbedringsmuligheter? Patetisk betyr en person som en viser forakt. Da Torp mener at jeg er verre en det, da ser han på meg som Satan." Her er litt folkeopplysning for Christensen om betydningen av ordet "patetisk", hentet fra Ordnett: patetisk - 1 som er preget av patos; høystemt:en patetisk stil 2 tragisk; gripende og medynkvekkende: et patetisk syn / det var patetisk å se hvordan han hadde fallert
  Reply   -   Share  
33.      Jan-Aage Torp on 27/09/2014 at 17:00 said:
Jeg har idag tatt meg bryderiet med å faktisk lese en rekke av den angjeldende bloggers innlegg som jeg tidligere ikke har lest. Han har en imponerende og utrettelig vilje til å presentere sitt budskap.
La meg si det med en gang, at dette er verre enn jeg ante. Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi, og det har selvsagt intet med Guds Ord, Bibelen, å gjøre, selv der hvor han limer inn lange, selektive vers-rekker fra bibel-nettsider, og ifra sin egen “bibel-kommentar”, og vrir alt inn for å passe inn i hans to-tre tema-preferanser – nesten alltid presentert med rykter, halvsannheter og løse antagelser – i form av angrep på navngitte personer.
Jeg leser at bloggeren har konsultert sine rådgivere om min politianmeldelse, og han ytrer seg med stor selvsikkerhet, ildnet opp av sine rådgivere. Dette må være folk som har lite kunnskap og innsikt i jussen og Bibelen. Han jubler for “seieren” – på forskudd….
Mitt ønske om å møte ham i Konfliktrådet (ikke “forliksrådet” som han nå kaller det) baserer seg på punktene i min politianmeldelse. Etter å ha lest mange av hans blogginnlegg idag, ser jeg enda tydeligere at han begår (og gjentar systematisk) åpenbare brudd på straffeloven. Jeg tror det er gustig for saken at han nå spiller ut hele sitt “register”.
Jeg ser forventningsfullt frem til å møte ham i Konfliktrådet. Det finnes ingen bedre måte å møte en presumptiv motpart på enn i en direkte samtale, under kyndig tilsyn.
Jan Aage Torp kaller den Himmelske blogg for: «sosial-pornografi» da åpenbart at jeg skriver om ham?
Hentet fra artikelen Trenger nå din hjelp økonomisk slik at Advokat Brynjar Meling kan se på saken angående min politianmeldelse av Jan Aage Torp for falske anklager! 12. desember 2014 på Søkelys.com
Jan-Aage Torp
10 hours 44 minutes ago
Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".
Her er det ikke en gang tvils-områder. Enhver ved sine fulle fem skjønner at dette gjelder ikke #Religionsfrihet og #Ytringsfrihet.
Enhver som har fulgt ham i mer enn 1-2 uker, skjønner at straffesaken mot ham gjelder hans personlige vendetta mot mange, spesielt gjngiftede som har fått en ny sjanse etter synd og/eller feilskjær; hans aggresjon & sinne mot kristenheten generelt og karismatiske predikanter spesielt (i likhet med en viss human-etiker); utlevering av medmenneskers private liv; samt mine ord fra politianmeldelsen som er hovedsaken i Politiets siktelse: #Personsjikane #Netthets #Mobbing #Ærekrenkelser
At Christensen gjør akkurat som jeg forventet og skrev for etpar dager sider: Å begynne på en ny runde mot meg på sin blogg - det gjør ham rett og slett makaløs! #Uforlignelig
Her skriver Torp rett ut at jeg er hans ønskemotstander. Der sammenfaller med hva han sier til Vårt Land at han vil ha en rettskraftig dom imot meg over Google. Her avslører Jan Aage Torp seg igjen, her er hva han skriver:
«Jan-Aage Torp
10 hours 44 minutes ago
Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen". Her er det ikke en gang tvils-områder, makaløs! #Uforlignelig»
Jan-Aage Torp
12 hours 56 minutes ago
Christensen er enda verre enn jeg trodde: Nå relanserer han sin oppfulp om Emanuel Minos. Den mannen Jan Kåre Christensen! Dette lever han for. Jeg er forferdet at han skal enda en gang herje med hedersmannen Emanuel Minos. Minos´ familie skal ikke en gang gis en pause til over jul før Christensen slurper i sin eget oppgulp.
Nå driver jeg med oppgulp når jeg fremmer mine bibelske synspunkter!
Jan-Aage Torp
2 days 11 hours ago
Jeg vurderer Brynjar Meling som en seriøs advokat. Hvis han anser Jan Kåre Christensen for å være verd hans tjenester, ville det ha overrasket meg.
Jeg tror at dette "engasjementet" kun eksisterer i Jan Kåres hode, eventuelt sammen med hodet til sin trofaste partistifter-cheerleader på Sørlandet :-)
Min donasjon på 10 kroner vil nok aldri bli utbetalt til Brynjar Meling, men vil heller måtte brukes til å ferdigstille Christensens store bibeloversettelsesprosjekt :-)
Nå er det Brynjar Meling som får unngjelde!
Jan-Aage Torp
2 days 11 hours ago
Det er nesten for morsomt til å være sant, men Christensen publiserer foto av Brynjulf Meling/Mullah Krekar. Han drømmer vel om foto av Brynjar Meling/Jan Kåre Christensen....
Kampen for ytringsfriheten!
Den enes rett til å spre terror og trusler, den andres rett til å sjikanere, hetse, mobbe og ærekrenke :-)
Dette stuntet er som hentet fra Strategi-håndboken til partiet "Norges Kristne".
Jan-Aage Torp
1 day 23 hours ago
Jeg tilater meg å linke til min siste bloggartikkel fra igår kveld: "Straffesaken mot Jan Kåre Christensen fører til gode ting!" http://pastortorp.org/2014/12/12/straffesaken-mot-jan-kare-christensen-forer-til-gode-ting/
Det kan være greit for Søkelys´ lesere og kommentatorer å vite at vi er glade for de gode resultatene av avsløringer av Christensens gamle og nye allianser, ryktespredning og halvkvedede viser fra "giveren" (også benevnt "serberen") som er skreket ut gjennom Christensens Googlephone osv.
Egentlig er det en fordel at tingene sies eksplisitt. Da kan vi legge frem nødvendig dokumentasjon, besvare åpne og ærlige henvendelser osv. Sånn sett må Christensen gjerne holde på en stund til. En runde med Advokat Meling vil nok ikke komme, men en eller annen tanketom advokat-skikkelse som trenger 10.000 kroner fra Christensen vil være nyttig for at enda mer blir sagt eksplisitt som verserer som "rykter" og parts-innlegg i media. 
For å si som vi sier i Texas: "Bring it on, Bud!"

Nå er Torp også Texakaner, he-he!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 459: Advokat Brynjar Meling har helt rett og domstolene tar feil angående lovanvendelsen som er brukt imot meg er kun for et skittent spill fra politiets og domstolenes side for å drive med kristendomsforfølgelse!

Nr. 459: Advokat Brynjar Meling har helt rett og domstolene tar feil angående lovanvendelsen som er brukt imot meg er kun for et skitt...