lørdag 16. desember 2017

Nr. 60: Hat Pastoren Torp har nå nådd selv bunnmålet i sin hetsing av meg, med å direkte lyve og spre falsk rykte at jeg er Anders Behring Breivik sympatisør!

Nr. 60:
Hat Pastoren Torp har nå nådd selv bunnmålet i sin hetsing av meg, med å direkte lyve og spre falsk rykte at jeg er Anders Behring Breivik sympatisør!


Nå er Jan Aage Torp så full av hat og sjikane imot meg at hver fiber i han kropp, sjel og Ånd skriker etter hat, hat og enda mer hat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi vet at politiet på Manglerud får ekstra millioner over statsbudsjettet for å ha den hat gruppa som nå lager såpass mye kvalme, at den burde ha vært avviklet for lenge siden.

En tur på McDonald med Torp der han får lov å bruke minibank kortet som alle millionene står på er sikkert vel anvendte penger?

Torp er så full av hat at stakkaren er i ferd med å bli spist opp av dette hate.

Gi ham noen hamburgere sier nå jeg eller noe annet som kunne fått roet ham ned?

Mine foreldre sa alltid til meg under oppveksten når noen oppførte seg lignede som Torp, gi ham en globoid eller valium til å roe seg ned på.

Noe trenger Torp der hans «Dalila» ikke evner åpenbart å få hate og sjikane Ånden ut!

Holder hun med galskapen hans? Så dum og blåøyet går det vel ikke an å bli? Stakkars kvinnemenneske uansett vil nå jeg si som har innledet et forhold til en slik person som hater og sjikanerer over alt i denne verden!

Bilde av hat Pastor Jan Aage Torp

 
For det første, jeg og Anders Behring Breivik er vel i dette landet de to mennesker som står lengst fra hverandre? Torp har i sin galskap flere likheter med Breivik, ikke minst sine grasiøse tanker, og besserwisser måte å være på.

Breivik var en ridder, da i sitt eget hode. Torp er også Apostel, men kun i sitt eget hode. Han lever i synd og kan umulig være en sann Apostel, men slike «små» tanker har han ikke om seg selv. Han er en Apostel, med i en Apostelbevegelse med et Apostel senter. Selv Anders Behring Breivik gikk ikke med slike svulstige og grandiose tanker om seg selv, men det gjør Jan Aage Torp og han støtter Manglerud politikammer. Forstå det den som kan, her er en kriminell blitt til to kriminelle!

Synes det er helt ufattelig at en mann som Torp som sprer slike løgner at jeg sympatiserer med Breivik ikke blir straffet?
Dette er så injurierende som det kan få blitt.

Se her for Torps artikkel om meg som oser av hat, galle og alt det som er kjødelig og demonisk!

The hate blogger Christensen is also well known for his sympathy with the mass murderer Anders Behring Breivik.
Jeg har sagt 2 «positive» ting om Breivik. Det er at vi må be for ham og jeg mener uansett hva et menneske har gjort så bør en får gå i sine egne foreldre sin begravelse da Breivik ble nektet dette.

Ellers så står vi så langt fra hverandre som det er mulig!

Se her:Oslo District Court prepares for Harassment Case

May 03, 2015

The blogger Jan Kåre Christensen has refused to accept a fine from Oslo Police, so the case has now been transferred to Oslo District Court which will handle the indictment against him for harassing Aina & Jan-Aage Torp since 2011, according to the director of the legal section at Manglerud Police Station in Oslo, Dag Paulsen. 

The harrassment indictment is based on paragraph 390a in Norway´s Criminal Law, and has a maximum prison sentence of 2 years, plus fines.

The Oslo-based blogger Jan Kåre Christensen, who titles himself "pastor", "evangelist" and "Bible teacher", was indicted on November 2014 by Oslo Police Authorities. 

In the last 2 months alone, Mr. Christensen has called The Torp´s "whore", "whoremonger", "psycopath", "narcissist" etc more than 200 times.

The Christian liberal newspaper Vårt Land has documented the case in several credible articles.

The hate blogger Christensen is also well known for his sympathy with the mass murderer Anders Behring Breivik. Here is his blog article on that subject from 2012: http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-327-det-var-32-ar-gamle-anders.html?m=1, and from 2013: http://blog.janchristensen.net/2013/04/nr-581-hvorfor-far-ikke-anders-behring.html.

The court case will probably take place in September 2015.

In a statement, Jan-Aage Torp says: -We are setting an international standard. This is not about the specific blogger, who has zero impact and significance. He is only spewing out garbage, which uses Google´s search engine and translation service as megaphones. It is a matter of principles in the global cyberspace. We need the courts to establish that this kind of harassment is unacceptable and illegal on the internet in the civilized world!

Sluttkommentar:

Torp bare slenger ut påstanden at jeg er en sympatisør med massemorderen Anders Behring Breivik. Men hva det innbefatter vet åpenbart ingen andre enn Hat «Pastor» Torp?

Jeg er null sympatisør for Breivik, bortsett fra at han er et ynkelig menneske som også trenger Jesus.
Er ikke enig med den behandling han får og har fått (eneste "positive" jeg har skrevet om ABB så langt jeg vet?).
Jeg er imot at noen mennesker skal få slik behandling, det er som å se hvordan de har det i fengslene i USA, og jeg skjønner godt at det skaper enda større problemer enn det løser. Alle mennesker skal bli møtt med respekt, at jeg mener det og si at jeg da er en ABB sympatisør viser Jan Aage Torp eget problem!? Det er Jan Aage Torp svulstige og grandiose tanker om seg selv som har skapt alle problemene mellom meg og han og hatpoltiet på Manglerud her i Oslo.

Han er så full av hat og sjikane imot meg, at hver fiber i hans kropp skriker etter å få meg straffet og ende mer sjikanert! Denne personen støtter politiet 100 % og meg prøver de å få kneblet og straffet, snakk om å være politi ala Nord Korea og Saudi Arabia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 493: Jan Aage Torp rundlurte Oslo politiet og Oslo tingrett!

Nr. 493: Jan Aage Torp rundlurte Oslo politiet og Oslo tingrett! Her blir Torps nærmeste medarbeider imot meg avslørt der han lurer ...