lørdag 16. desember 2017

Nr. 57: Jan Aages siste sprell er at nå er jeg Norges eneste sikre stalker! Løgnene til Torp er nå så enkle å avsløre at selv en fireåring klarer det, bortsett fra politiet!

Nr. 57:
Jan Aages siste sprell er at nå er jeg Norges eneste sikre stalker! Løgnene til Torp er nå så enkle å avsløre at selv en fireåring klarer det, bortsett fra politiet!

Hele Torps liv er og forblir et narrespill, stakkars mann og de som tror på ham!
Bilde av Stefanus, det er akkurat dette «opplegget» det såkalte hat politiet på Manglerud gjør. De driver med regelrett kristendomsforfølgelse og angriper, ikke forsvarer tros- og ytringsfriheten!
 Jeg skriver i overskriften: «Jan Aages siste sprell er at nå er jeg Norges eneste sikre stalker! Løgnene til Torp er nå så enkle å avsløre at selv en fireåring klarer det, bortsett fra politiet!»
Hva er det vi ser nå av politiet, og iscenesatt av den falsk apostel og narsissist Jan Aage Torp? Kristendomsforfølgelse p.g.a. overbevisning av tros-spørsmål er det jeg erfarer, og politiet er med på det hele, ikke verst det?
Hva er det Torp skriver?
Han skriver følgende: «Finnes det “Stalkers” på nett idag? (=”plageånder”)
Jeg har skjønt under forberedelser til behandlingen av en straffesak at det i Norge finnes minst én mann som kan benevnes med det engelske ordet “Stalker”.»
Dette er meg som han sikter til kommer frem lengre ned i artikkelen. Men det Torp ikke nevner er at jeg aldri har oppsøkte ham, men han meg. Hvem er stalker da? Torp selvfølgelig, her lyver han igjen som han gjør stort sett hele tiden.
Videre skriver Torp: «Svein Øverland er psykologspesialist, og har skrevet en bok om stalkere. Han mener det ikke er lurt å møte forfølgere i konfliktrådet. – Generelt sett skal du være veldig tilbakeholden med å møte en stalker i det hele tatt, fordi det vil veldig ofte opprettholde den negative adferden, sier han. – Hvordan skal en da løse denne type saker?»
Etter møte i konfliktrådet så tilbyde jeg Torp å gå igjennom alt jeg hadde skrevet om han ville ha noe forandret. Dette avslo Torp som igjen beviser at han er et maktmenneske og en psykopat som når han ikke får viljen sin, kjører på akkurat som det passer han. Etter møte kastet han opp og jeg ble nevnt å være en Demon. Ja, verden vil bedras, Torp er og forblir uhelbredelig. Dette har jeg lært nå gjennom det siste året!
Hatgruppa på Manglerud politiet tar ikke fem øre for å lyve deg mitt oppe i ansiktet!
Har hatt flere samtaler med flere på Manglerud Politikammer, bl.a. førstebetjent Monica Lillebakken, politibetjenten Lena Fjalestad og politiadvokat Oda Karterud.
De kan lyve, vri på sannheten og si en ting en dag og ikke følge det opp. Alt kan de gjøre, de skal ikke stilles til ansvar for noe, tror de?! 

Men den dagen kommer, vær du sikker! 
Bl.a. sa både førstebetjent Monica Lillebakken og politiadvokat Oda Karterud til meg at de ikke skulle gjøre noe mer med saken mellom meg og Torp etter møte i Konfliktrådet. Nå er det en straffesak, de lyver akkurat som det passer dem. Men de er litt unnskyldte vil jeg si, de er åpenbart ikke født på nytt og skjønner seg dermed ikke på åndelige ting. Derfor blir det også kaos og rebellene som vinner frem der de skal være «politi». De har ingen forutsetting for å skjønne og forstå at en mann som Torp er under demonisk påvirkning da han lever i synd og hor etter Guds ord.
Jan Aage Torp hater åpenbart sin egen familie og de ham?!
Slik som Torp turer og farer frem så må det være åpenbart at han hater alt og alle som går imot ham?
Selv sine egne barn høvler han over offentlig, for meg er det ufattelig at det går an å gjøre noe slikt. Og for alle oppadgående mennesker likeså! Som en offentlig person så er det helt legitimt, sunt, rett og godt at han blir også offentlig advart imot. Har vi ikke den muligheten lengre lever vi i diktaturet som den såkalte hatgruppa på Manglerud vil ha Norge inn i. skal vi bli det «nye» Nord-Korea eller Saudi-Arabia spør jeg meg selv når jeg ser hvordan det famøse og råtne politiet på Manglerud «jobber», herjer og holder på!
Han må også åpenbart vært veldig misfornøyd med sin første kone når han som den «uskyldige» part har lov etter Torps teologi å gifte seg på nytt. Selv om Guds ord sier akkurat det motsatte.
1 Kor. 7. 10 De gifte byder jeg, dog ikke jeg, men Herren, at en hustru ikke skal skille sig fra sin mann; 11 men er hun skilt fra ham, da vedbli hun å være ugift eller forlike sig med sin mann - og at en mann ikke skal skille sig fra sin hustru.
Her står det svart på hvit at som en troende skal en enten leve singel eller forsone seg med sin ektefelle. At Torp tror han er den såkalte uskyldige part som kan gifte seg på nytt viser bare han fremstår som en enda verre person en det jeg har skrevet om ham. Han er rett og slett det Guds ord sier:
1 Tim. 1. 19 idet du har tro og en god samvittighet; den har somme kastet fra sig og lidt skibbrudd på sin tro;
Han har kastet samvittighet fra seg og har forlist som en troende. Da er han kommet der:
2 Tim. 2. 26 og våkne igjen av sitt rus i djevelens snare, han som de er fanget av, så de må gjøre hans vilje.
Her sier Apostelen Paulus om slike ytterliggående personer som Jan Aage Torp følgende: «sitt rus i djevelens snare, han som de er fanget av, så de må gjøre hans vilje.»
Dette er akkurat som en rus, de er forført og gjør den Ondes vilje. En slik person står nå det såkalte hat politiet på Manglerud last og bram med. Ikke rart at de har selv et hat imot sannheten, Gud og meg. De klarer ikke å gjøre jobben sin overhode, på mange måter setter de rettsikkerheten ut av spill. Selv når Torp har gått med en fiktiv anmeldelse av meg og alt annet som har skjedd i saken, så er det kun en ting de er opptatt med. Få meg straffet, dømt og sette den Himmelske blogg ut av spill!
Her noen kommentarer om hat politiet på Manglerud fra VG.
Natalia Bogdanovich: Heksejakt er åpnet. Saker om tyverier, svindel, ran, voldtekter henlegges i hopetall grunnet mangel på resurser.
Simen Martinsen: Jeg står opp for og forsvarer retten til de som ytrer upopulære meninger. For eksempel rasister, og han sinte skjeggete muslim mannen som sto å skrek utenfor nasjonalteateret for en stund siden. Jeg er ikke enig i det de sier, men jeg forsvarer RETTEN dems til å si det de mener.
Det er en stund siden jeg har sjekket, men står det ikke i grunnloven at vi har ytringsfrihet i Norge? Politiet går aktivt inn å forfølger folk som har ytret seg fritt. Dette er ikke ytringsfrihet.
(sitat slutt).
Sluttkommentar:
Jeg har skrevet om han som en offentlig person som gir seg ut for å være en apostel, men åpenbart er en falsk apostel. Har aldri oppsøkte ham eller forfulgt ham og vært på møte med ham. Rett og slett jeg har kun skrevet om ham ut i fra hva han har skrevet selv. Er dette straffbart? Selvfølgelig ikke, det har vært min plikt å advare imot en horkarl som Torp er da han er gjengiftet som en «troende» selv om han er den «uskyldige» part! Hele Torps teologi bygger på at han er den såkalte «uskyldige» part som kan og skal få gifte seg igjen. Men ingen tror på ham er jeg temmelig overbevist om, aller minst hans egen familie som han åpenbart hater, selv sine egne barn, og det hater virker til å være gjensidig! Snakk om å være en narresist og alt mulig annet rart som på det sterkeste skal og må advares imot hvis han skal veilede mennesker i Jesu navn.

For det Torp holder på med er så fjernt fra sann kristendom det er mulig å komme er jeg overbevist om.
Heldigvis, fler og flere ser det samme som meg som denne saken skrider frem, akkurat som jeg har sagt fra begynnelsen av!

Hva politiet i Oslo har gjort av overtramp da de har «trodd» på Jan Aage Torps fiktive anmeldelse av meg, da vurderer jeg å gi det hele ut i bokform!


Politikere kan godta det. Presidenter kan godta det. Domstoler kan godta det. Prester og biskoper kan godta det. EU og FN kan godta det. Ja hele verdens befolkning kan godta det. Det forandrer ikke det faktum at GUD vil aldri godta det. Gjengifte er synd for Jesus-troende mennesker, det står det klart og tydelig. Gud vil aldri i evighet godta synd!
Hva jeg har skrevet angående denne konflikten mellom meg og Manglerud politi/Jan Aage Torp vurderer jeg å gi det hele ut i bokform da overtrampene har vært så utrolig store.
Politiet skal belyse saken i dens fulle bredde, og må undersøke både det som kan tale for og det som kan tale mot den mistenkte. Her har de gjort alt for overse og fordreie det som er til min fordel. Mens det som taler imot meg, det forsterker og forstørrer de på verst tenkelige måte, regelrett kristendomdsforfølgelse er det og kristenfolket sover sin Tornerose søvn og er ikke var at det er her kampen om det kristne ekteskapet står.
Hva verdens mennesker holder på med er i mørke, men hva som foregår mellom to såkalte brødrer, det betyr alt!

Bilde av Isil som hugger hodene av sine motstandere. Nå er ikke Manglerud politiet like ille som Isil, men de vil være med i Jan Aage Torps «korstog» imot meg og den Himmelske blogg. Torps agenda har vært fra dag 1 å få fjernet meg og den Himmelske blogg fra nettet med en fiktiv anmeldelse som heter i jusen «falske anklager». Torp er og forblir en flaks apostel og narresist hvor mye andre, selv politiet skulle forsvare og mene at det er ikke riktig å si sannheten!

Torp har kommet med langt verre uttalser om meg enn hva jeg har skrevet om ham. Samt at hans «støttespillere eller stråmenn/kvinner har gått enda lengre enn Torp selv i mange henseende.

Det Torp, Manglerud politiet og andre holder på overfor meg er egentlig ikke noe annet en kristendomdsforfølgelse ikledd en paragraf for å stoppe min forkynnelse for det kristne ekteskaps idealet, en mann og en kvinne i et herlig samliv livet ut!
 isis-dreper.kristne
Jan Aage Torp som hele tiden spilt på sin sårhet og krenkede følelser.
Han er  sjikanert, krenket eller såret i det ytterste av stortå si engang, alt er kun et spill for å få fjernet meg og den Himmelske blogg fra nettet! Han selv har ikke gjort noe annet i alle de år han har holdt på som forkynner. Selv sin egen familie har han klart dette med, ungene fikk ungjelde mest!
Alt hva jeg har skrevet har vært saklig, bibelsk og sunt. Fri for sjikane, hat og annet da jeg kun har omtalt en offentlig forkynner som ikke preker eller lever etter Guds ord! Det er da min plikt å advare imot en slik falsk og dårlig hyrde!
En del av artiklene har jeg slettet, men vurderer å legge dem ut på nytt for å belyse saken enda mer og bedre. Samt at de artiklene som eventuelt er borte fra den Himmelske blogg blir tatt vare på. Har selvfølgelig lagt artiklene ikke bare ut på nettet og de ligger i harddisken fremdeles. Har også gjemt de unna slik at jeg uansett kan få gitt dem ut.
For å finansiere boka så hadde det vært godt med støtte økonomisk og forbønn!
Trenger forbønn og støtte for videre arbeid og tjeneste, vil du være med?
Takk!
Her er kontonummeret i DNB: 0535 06 05845
Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn!
Mulighetene er mange, men da må vi stå sammen og hjelpe hverandre fremover i tjenesten!
Sluttkommentar:
Hva skal tittelen på boka være? Jeg har tenkt noe slik:
«For disse artiklene ville hat-politiet på Manglerud ha meg fengslet!»

Det er selvfølgelig helt absurd hele saken da jeg aldri har kommet med noen hat ytringer, sjikane eller annet uverdig. Kun holdt frem Guds ord og en betraktning fra min side over en person som har ikke bare ødelagt sin egen familie, men også mange andre mennesker!

Samt han representerer en bevegelse som en må si er direkte falsk, forføriske og løgnaktig. Jeg tenker da på den pinse karismatiske bevegelse med disse som gir seg ut for å være Apostler, og jeg vet ikke hva. Og de er ikke noe annet enn falske profeter og hyrder som ikke er noen sanne hyrder.

Joh. e. 10. 12 Men den som er leiekar og ikke gjeter, og som selv ikke eier sauene, han forlater dem og flykter når han ser ulven komme, og ulven kaster seg over dem og sprer flokken. 13 For han er bare leiekar og har ingen omsorg for sauene.

Matt. 7. 15 Ta dere i vare for de falske profetene! De kommer til dere i saueham, men innvendig er de glupske ulver. 16 På fruktene skal dere kjenne dem. Plukker man druer av tornebusker eller fiken av tistler? 17 Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. 18 Et godt tre kan ikke gi dårlig frukt, og et dårlig tre kan ikke gi god frukt. 19 Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hugget ned og kastet på ilden. 20 Derfor skal dere kjenne dem på fruktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...