lørdag 16. desember 2017

Nr. 56: Kjell Andersen og nettstedet Søkelys sprer desinformasjon, løgn og er direkte manipulerende i sin omtale av meg og den Himmelske blogg!

Nr. 56:
Kjell Andersen og nettstedet Søkelys sprer desinformasjon, løgn og er direkte manipulerende i sin omtale av meg og den Himmelske blogg!


Hvem står bak nettstedet Søkelys? Jeg tror det er mange ganger direkte inspirerte av den onde slik de skriver og Kjell Andersen tillater andre å skrive dritt, løgn og sjikane på dette bedritne nettstedet!
Heding av nettstedet Søkelys, her er deres webadresse: http://www.sokelys.com/
 
Alle kan få omtale meg og den Himmelske blogg. Men når det er direkte desinformasjon, løgn og er direkte manipulerende i sin omtale av meg og den Himmelske blogg da vil jeg si i fra!
Dette skriver Kjell Andersen:
Etter å ha gjennomlest Christensens siste blogginnlegg som kan leses i sin helhet her, merkes det lett at Christensen har en teologi i dyp konflikt med evangelisk kristendom.
Dette er en av mange ting som er totalt meningsløs. Han kommer med de kraftigste skyts, uten å dokumentere så mye som ei flis. Hvilken teologi som jeg har som kommer i dyp konflikt med evangelisk kristendom? Svaret får en ikke i hvert fall på Søkelys. Det er ondskapens blogg!
Her er en artikkel jeg skrev om Søkelys for en tid tilbake:

Nr.997:

Nettstedet Søkelys er bedriten og «Pastor» Torp får der boltre seg og andre som er kun ute etter å spre dritt, søppel og ondskap!
Det er et nettsted som burde vært boikottet, fjernet og som sprer ondskap som jeg aldri har opplevd før. Det er nettstedet Søkelys som er bedriten og «Pastor» Torp får der boltre seg og andre som er kun ute etter å spre dritt, søppel og ondskap.
Dette er vel det verste og mest alvorlig jeg vet det er skrevet på noen blogg i hele Norge. Og dette er gjentatt flere ganger og det står åpent for alle og enhver:
Av Fuglesteg som sier bl.a.  "at Christensen må stenges inne i lukket mental institusjon" osv ..
Er ikke alt dette mobbing?  Hva er det ellers? Har de noen større rettigheter enn andre til å sjikanere? Verre sted en Torps boltreplass Søkelys finnes ikke på nettet. Bilde av «Far» selv, Jan Aage Torp. Alt dette jeg her opplever er fordi jeg holder frem Guds ord, ikke minst med hensyn til skilsmisse og gjengifte.
Her er noen eksempler fra dette nettstedet. Jeg blir f.eks. beskrevet i de verste ordelag, og redaktør Kjell Andersen lar alt stå urørt der. Himmelske blogg blir hele tiden beskrevet som søppelbloggen, kloakbloggen etc. Jeg burde vært tvangsinnlagt, og her blir en også truet, svertet, sjikanert, mobbet og alt annet. Jeg skjønner godt at «Pastor» Torp er en bidragsyter der og er dus med de menneskene der. Onde mennesker som manipulerer, lyver og bedrar trives i felleskap så lenge de har en felles fiende, det er meg det.
Se her for noen utdrag, og ellers les. Og mange av de verste kommentarene er slettet. Skulle likt at pålyttet hadde hentet opp de og fått de frem i lyset og at Torp og Kjell Andersen måttet stått til ansvar for all de dritten og løgnene som her er servert.
Her kommer noen sitater, og alt går kun ut på å true, sverte, spre frykt og løgner. Sette andre (meg) i et mest mulig dårlig lys, og seg selv i et best mulig. Hele nettstedet er som en kreftsvulst. Og det skal være kristent. Snakk om å lyve og bedra.
Her kommer noen kommentarer der jeg er den som de vil til liv, alt fordi jeg holder frem Guds ord. Ikke minst når det gjelder skilsmisse og gjengifte.
Torodd Fuglesteg
Jeg tror det er helt urealistisk aa tro at JKC vil gi opp sin bortimot daglige terror av Torp i de neste 30 aarene med mindre han tas i forvaring gjennom tvungen behandling i en lukket mental institusjon. Jeg tror ikke at dagens prosess vil gjore noe annet enn at det synliggjores fra det offenlige at Torp og andre terroriseres av JKC. Og det er alt. Det i seg selv er bra. Men ikke losningen.
bjørn on 15/05/2014 at 16:31 said:
Ikke la den ufrelste klovnen og falske læreren Christensen få mer spalteplass. Det fører bare uskyldige til hans blogg der de blir forgiftet. Han er en fornekter av Herren Jesus og dermed en hedning. Det beste er bare å ikke gi han oppmerksomhet slik at færre kommer i kontakt med ham. Vi må be om frelse for han og de stakkarene han forfører. Det Christensen vil er å få oppmerksomhet. La oss ikke oppfylle dette.
Jan Borge on 09/06/2014 at 17:00 said:
Helt utrolig hva denne Christensen får seg til å skrive om Jan Hanvold. Hanvold tjener synden, underlivet og Satan og videre Filadelfia Kristiansand som vil bli proppfullt av demoniske Åndsmakter etter det samarbeidet de har innledet med Jan Hanvold og Visjon Norge. De vil få samme Ånd som Hanvold og Visjon Norge, om ikke enn enda sterkere. Jeg lurer på i hvilket mørke Jan Kåre Christensen henter frem inspirasjon til å skrive slikt om en hel menighet. Filadelfia i Kristiansand blir ikke proppfull av demoniske åndsmakter fordi om de har samarbeid med Visjon Norge. Jan Kåre Christensen: Hvor dypt kan du synke i synd og ondskap?
Torodd Fuglesteg on 05/06/2014 at 08:08 said:
Se der, Kjell !! Nu er du også forbannet av denne barnemorder supporter apostelen. Dermed er du som forbannet av en tyv og svindler i godt selskap sammen med resten av den norske befolkning.
Det finnes verre selskap….. *smil*
JH on 11/07/2014 at 13:14 said:
Jeg har tidligere slått fast at du er bundet i religiøsitet Jan Kåre Christensen. Jeg har egentlig ikke mer tid til å diskutere med deg om ting som så avgjort ikke vedkommer deg. På tross av din skitne blogg har vi noen herlige dager, Den Hellige Ånd døper fremdeles i Ånd og ild og mennesker møter Jesus til frelse og liv. Var jeg deg hadde jeg kommet ut i strømmen av hva Gud gjør i vårt land og folk. Gud vil frelse, men grinebitere som deg forsøker å rive ned det veldige Guds verk Ånden er i ferd med å drive frem i Norge. På tross av din surmuling har Herren reist opp apostler og profeter som utretter store ting i Guds rike. Den Hellige Ånd maner oss til å neglisjere deg Christensen. Du er en kjetter som fornekter sentrale kristne sannheter og dermed er du i sannhet i mørke.
Jonas Jacobsen on 12/07/2014 at 16:57 said:
Stakkars deg Jan Kåre, Vårt Land kommer til å rive deg i filler eller fremstille deg som gal. Den avisen er ikke nådig med avvikere.
bjørn on 12/08/2014 at 20:14 said:
Ha ha ha Jan kåre! Din løgner og bedrager og ynkelige lille menneske. Vi vet at det er du som nettopp utga deg for å være “Robert” :) Kjell har avslørt deg med I adressen din! Din amatør og klovn. Snakk om å bli ydmyket. Nå er du avslørt som løgneren du er. Avskyelig et du. Stakkars folk som kjenner deg. Utrolig.
bjørn on 06/10/2014 at 14:13 said:
Min forslag til nytt navn på Christensen sin blogg er “sludder og sladder fra avgrunnen” :)
Torodd Fuglesteg on 05/10/2014 at 19:45 said:
Men la oss naa la Torp og Christensen sette seg ned sammen i Konfliktraadet og snakke sammen under fire oyne + med hjelp kyndige veiledere.
……. OK, Christensen er en for ynkelig feig svekling til aa mote Torp. Han er en soveroms kriger som ikke tor aa mote andre mennesker i et mote.
Da lar vi politiet ta seg av Christensen og hans kriminelle aktiviteter. Noe videre kommentarer i denne saken er bortkastet tid.
Roberto on 02/11/2014 at 04:17 said:
Lurer virkelig hva som gjør JKC så iskald og ond… Men Bibelen har nok svaret på den gåten…
Onkel Skrue
Enhver som er så oppblåst som JKC mangler Krist Ånd... Virker som JKC setter seg over andre mennesker som en Dommer... Å eie sannheten gjør bare den som holde Guds ord over sine egne ord. JKC har allerede betvilt Guds Ord bla Guddomen som det står skrevet.. Ingen har rett å redusere personene i Guddomen.. Det vrøvlet JKC kommer med at Jesus ikke er Gud og at det er mer en en vei til Gud er ille. Den Guddomelige familie har ingen lov å drive å rangere etter sin egen velbefinnende. jKC har med sine utleggelser redusert Jesus til kun en profet . Trist at satan skal få drive sine onde kampanjer gjennom slike som JKC. Mange kan la seg lure av mannen som selv trenger å bli riktig sann troende på den levende Gud = ( Fader - Sønnen - DHÅ ) En sann Gud !
ole brum
JKC mangler mye på "en femmer " det er helt sikkert... !
ole brum
JKC er i ordets rette forstand en stor dåre... Faktisk så rimer det også, det er d værste.. ;O))) Null respekt for andre folks intergritet ,ondskapsfull mann.. Det er overhodet ikke nødvendig å kalle folk for urene ting slik vi ser han gjør ,ikke bare en gang , men mange ganger... Da er det ikke morro (litt må man jo tåle) Men slik JKC holder på er det absolutt ikke for morro ,men for å skade.. Han driter rett å slett i mennesker ,det har han bevist med det han holder på med i det kristne landskapet ! Bare å titte på mannens og hans sjikane så ser man han er full av urenhet !
Torodd Fuglesteg
Med andre ord; lovens lange arm tok et tak i han og filleristet han for det han publiserte den 6. Desember. For det er merkelig at hans kloakkblogg har grov sjikane som er mer enn noen aar gamle. Er ikke det en smule gammelt og endel mer alltid enn 3 dager ? Nei, jeg tror like mye paa ordene til JKC som jeg tror at jorden er trekantet. JKC har igjen loyet til deg, Kjell. Igjen. Og jeg tror, er viss paa at JKC sine problemer med loven ikke bare gjelder anmeldelsen til Torp. Man legger ikke ut sjikane om offentlige tjenestemenn/kvinner uten at det faar folger
Har ikke tatt med den dritten, løgnene og onde Jan Aage Torp har skrevet, har nevnt en del av det før, men mye av der verste er slettet. Dette skal være et kristent nettsted?
Her er noe av det utdraget som er skrevet om meg: Christensen må stenges inne i lukket mental institusjon. Hans kloakblogg, en stor dåre, full av urenhet,
JKC mangler mye på "en femmer " det er helt sikkert... !
Enhver som er så oppblåst som JKC mangler Krist Ånd...
Gal, avviker, Ha ha ha Jan kåre! Din løgner og bedrager og ynkelige lille menneske.
Ynkelig feig svekling, han er en soveroms kriger, som ikke tør å møte andre mennesker i et møte.
Lurer virkelig hva som gjør JKC så iskald og ond.
Jan Hanvold skriver:
Jeg har tidligere slått fast at du er bundet i religiøsitet Jan Kåre Christensen.
På tross av din skitne blogg.
Grinebitere som deg. På tross av din surmuling.
Den Hellige Ånd maner oss til å neglisjere deg Christensen.
Du er en kjetter som fornekter sentrale kristne sannheter og dermed er du i sannhet i mørke.
Videre litt hva andre har skrevet:
Da lar vi politiet ta seg av Christensen og hans kriminelle aktiviteter.
Trist at satan skal få drive sine onde kampanjer gjennom slike som JKC.
Min forslag til nytt navn på Christensen sin blogg er “sludder og sladder fra avgrunnen” :)
Jan Kåre Christensen: Hvor dypt kan du synke i synd og ondskap?
! Nu er du også forbannet av denne barnemorder supporter apostelen.
Til slutt den aller verste kommentaren kommer her:
JKC, tas i forvaring gjennom tvungen behandling i en lukket mental institusjon.
Det er umulig å komme med noen simplere, mer krenkende og stygt enn dette. Dette er selve lavmålet. At jeg skal tas i forvaring på en tvungen lukket mental institusjon. Dette nettstedet er som skapt for Torp og andre onde mennesker!
Sluttkommentar:
Dette skrev jeg for lenge siden, enklere, bedre og klarere kan det ikke sies:
jan kåre christensen on 05/06/2014 at 10:33 said:
Kjell Andersen du oppfordrer meg til å slette bloggen. Aldri! Du selv henger ut, skriver om alt og alle. Og gjør du det ikke selv, så har du noen lakeier som gjør det for deg!
jan kåre christensen on 20/09/2014 at 08:45 said:
Hvor seriøst skal en ta Søkelys og debattantene der?
Her blir jeg kalt for å være en religiøs klovn, ensom, mangler sosiale antenner, fråder av raseri, avgrunnens blogg, kloakk blogg, spy blogg, demon besatt, tjener Satan og alt annet som går på å psyke og sverte meg ned!
Her er hele bloggen ikke bare netthets eller mobbing, men den er rett og slett ufyselig, demonisk og Norges absolutt verste blogg!
Selv Satanister og Hells Engels er som smågutter og småjenter å regne opp imot
Jan Aage Torp, Bjørn Storm Saulus Johansen, Kjell Andersen, Robert, Roberto, Torodd Fuglesteg, Siri Haugen, Birger og alle andre på det vemmelige nettstedet Søkelys!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange ganger før?

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange gang...