fredag 15. desember 2017

Nr. 55: Torodd Fuglesteg, Norges styggeste nettroll som operer fra Irland, omtaler seg selv som Jan Aage Torp's lydige puddel og stråmann!

Nr. 55:
Torodd Fuglesteg, Norges styggeste nettroll som operer fra Irland, omtaler seg selv som Jan Aage Torp's lydige puddel og stråmann!

Jeg har fått mailer, og Ansgar Braut har skrevet på bloggen. Jeg har fjernet de kommentarene da de også omhandler andre i min familie. Selv om det er løgn og oppdiktet, så vil jeg ikke la det ligge ute på nettet. Men det som er poenget, er at Braut lyver så der renner etter ham. Alt har jeg tatt vare på av hans mailer, derfor kan jeg motbevise hver eneste løgn han kommer med!

Vi står nok overfor Norges verste og styggeste nettrolene med disse personene, i hvert fall innforbi de som kaller seg troende etc. Dere skjønner hva jeg mener!
Har fått tilbakemeldinger at Torp, Braut og Fuglesteg «tullet» og det hele er ironi! Synes ikke det er ironi noe av dette, det er pur og ren Djevelskap som står bak disse tre «herremenn», ikke noe annet!
Hele min familie er blitt hengt ut og venner av oss, enten av Torp, Braut eller Fuglesteg. Det er uhørt å henge noen ut slik og bruke slike skitne metoder for å ramme meg!
Politiet har omtrent ikke gjort noe for at dette ikke skal skje og fortsette. Og er det noe som er straffbart i denne saken, så er det overhode ikke hva jeg har skrevet og sagt. Det er milevis innforbi tros- og ytringsfriheten!
Men Torps fiktive anmeldelse, samt hans samrøre med de personene på den falske Smyrna bloggen, det er straffbart.
Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg er Norges to styggeste og verste nettroll, selv om den ene, Torodd Fuglesteg operer fra UK!
Bilde av Jan Aage Torps lydige puddel Torodd Fuglesteg.
Han lurte VG og hele Norges befolkning, dette også i fra UK.
http://blog.janchristensen.net/2015/10/nr-1264-den-falske-smyrna-bloggen-og.html

Det som Torp har gjort med meg er egentlig en form for angiveri!
Vi gleder oss til rettsaken den 20. januar 2016, da skal vi «gruse» politiet og Torp. Ikke fysisk, men verbalt da politiet setter seg over tros- og ytringsfriheten. Den er for å verne mine meninger og synspunkter, ikke fjernes da Torps harde utfall imot meg er mye, mye sterkere og samtidig er det et komplott imot meg og den Himmelske blogg. Ved Torps lydige «pudler og stråmenn» som Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg som de holder seg for å være. Og Torp applauderer dem for det, også offentlig. Hans hat imot meg og den Himmelske blogg er så sterkt. At det politiet som får millioner av våre skattepenger, som skal jobbe imot hat. Er selv fylt av dette hatet er temmelig åpenbart for alle og enhver, stakkars mennesker som vil være på den mørke siden!
 
 
Dette kunne Torp ha avfeiet da han skrev både under og foran ham, men Torp støtter opp om det hele. Det forteller oss alle at det trekløveret som jeg har påpekt, holder i sammen. Har en felles fiende og det er Jan Aage Torp som leder an og bestemmer takt og tone her, ingen andre!
Se her hva Torodd Fuglesteg skriver:
Torodd
2 days 15 hours ago
Torp's lydige puddel og stråmann ønsker alle en velsignet fin jul fra min ringe bolig u/ boblebad og vakker kone mens kalkunen, som jeg unfriended fra FB i gaar, blir ferdig i ovnen.
  Reply   -   Share   
Guest
Ansgar B
2 days 16 hours ago
Mens det siver god lukt av pinnekjøtt utover i huset, og jeg venter på at den meldte sneen skal lave ned her på sør-vestlandet, vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en velsignet fin jul:-)
Med vennlig hilsen
Stråmannen fra Jæderen;-)
  Reply   -   Share   
Legg merke til at Ansgar Braut følger om med det samme, kaller seg for Stråmannen han også. Med andre ord her er det tripp, trapp og tresko med Torp som den som de andre legger seg under, og det er hans sak de fører og kjemper for!
Det er mye mulig at Jan Aage Torp er den som redigerer og kontrollerer Smyrna bloggen? Alle innlegg der på bloggen prøver å gjøre den stygge mannen der så snill som mulig der han holder på med en katt etc. Snakk om manipulere og la han som er den virkelige kjeltringen her, slippe unna på billigst mulig måte!
Jeg vet ikke? Men Torp har ikke vanlige sperrer som andre mennesker, han kan i det ene øyeblikket være kjempekoselig, hyggelig og grei. Så snur han om, og er nesten som den Onde. Det erfarte jeg da jeg møte ham i konfliktrådet. Jeg var hyggelig og bestemt i mot ham, det hatet han meg for. Etter møte der jeg hadde tilbudt ham å gå igjennom alt som jeg hadde skrevet om ham, og eventuelt forandre på ting. Så kjente jeg et inderlig hat komme frem i ham, og rett etterpå la han ut på Facebook at han hadde møtt en demon i sammen med sine allierte!
Ansgar Braut skriver følgende om Jan Aage Torp:
«Om Torp har noe med Smyrna-bloggen å gjøre, aner jeg ikke, da jeg ikke kjenner til den, annet enn det jeg har lest. Men, slik jeg opplever Torp så tror jeg på ingen måte at han er typen som involverer seg i slik virksomhet. I motsetning til JKC så er Torp en ærlig og redelig kar, med integritet. Helt utenkelig at han er involvert i dette.»
Her ser en, Torp er så «grei», men han er også en psykopat og et meget farlig og ondt menneske som manipulerer, lyver og sverter alle andre hvis det er til hans fordel. Han spiller ut hele sitt register, fra å være snill, grei og hyggelig, til å være helt på den mørke og onde siden. Dette er Torp i et nøtteskall!
At politiet holder med en slik mann, det får de bare gjøre, men de vil aldri, aldri vinne frem med dette. De vil bite i gresset, vær du sikker!
 
Det er dette som jeg har gått imot, det samme gjorde Jesus:
Matt. 23. 27 Ve eder, I skriftlærde og fariseere, I hyklere, I som ligner kalkede graver, som utvendig er fagre å se til, men innvendig er fulle av dødningeben og all urenhet! 28 Således synes også I utvendig rettferdige for menneskene, men innvendig er I fulle av hykleri og urettferdighet.
Slik er Jan Aage Torp, en falsk apostel som har slike storhetstanker om seg selv, som bare en narresist og et veldig fordreid menneske kan ha, der han er «apostel» og jeg vet ikke hva han er. Men Jesus sa om slike som han er utvendig ser det så bra ut, men innvendig er han full av all urenhet og alle slags demonisk aktivitet som kommer av et liv i urenhet og ulydighet imot Gud og Guds ord!
Torp kunne ha distansert seg fra Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg da de skrev i sammen imot meg. Da de kalte seg for å være Torps lydige pudler og stråmenn, noe de gjorde begge to. men hate til Torp er så sterkt imot sannheten og meg, at det overskygger fra alt annet. Det viser bare at vi har med en kjeltring, løgner og bedrager å gjøre. Torp kan se så «normal» og fin ut som bare det, men det er han ikke, ikke minst på innsiden. Der er det alt som er fra mørke som regjerer og styrer, som Jesus sa det: «innvendig er fulle av dødningeben og all urenhet, innvendig er I fulle av hykleri og urettferdighet.» Jesu beskrivelse her på de skriftlærde og fariseerne, er identisk med Torp og hans allierte etter min klare oppfatting og slik jeg har erfart Torp.
Tar med til slutt hva Jan Aage Torp har kalt meg for, som igjen viser at hans verbale utfall imot meg overgår langt hva jeg har skrevet og talt om ham, og jeg gleder med til å møte ham og Dag Paulsen i retten 20. januar 2016. Da er jeg overbevist at Brynjar Meling og jeg vil totalt gruse, avsløre og ydmyke han og Dag Paulsen. Men be for saken, og oss, at Guds beskyttelse må være over våre liv i Jesu navn, og blodet beskyttelse og Gud må sende ut sine engler som leirer seg rundt omkring meg og Brynjar Meling.
Her er hva Jan Aage Torp har skrevet om meg, som er ti reiser verre!
Dette er hva Jan Aage Torp kaller meg for, er ikke dette sjikane og hatmeldinger på nettet så vet ikke jeg:
«Anders Behring Breivik sympatisør». «Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".
Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!
Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."
(sitat slutt).
Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"
Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!
En av mange artikler det trekløveret Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut har skrevet imot meg. Legg merke til at de skriver i sammen imot meg. Hadde Torp ikke assosiert seg med dem, så hadde han sagt i fra, men Torp er slik at han kan i det ene øyeblikket smile fora øre til øre. I neste øyeblikk legger han mennesker for hat, og har ingen sperrer imot noen, og er helt åpen for de mørke, destruktive og demoniske krefter!
Christensen saken: Stenger for kommentarer på egen blogg grunnet påstått sjikane fra pastor Torp og hans stråmenn
Torodd
13 hours 30 minutes ago
Mer svindel fra JKC som nu er desperat for penger til sitt eget personlige forbruk. "Gi penger til Israel via oss og vi sender dem til Israel". De som tror at JKC sender de pengene til Israel tror ogsaa paa julenissen. De pengene gaar vel til advokat Meling og/eller personlig forbruk. Som kjent er JKC listet som en svindler i bl.a Innsamlingskontrollen.
Smyrna svindelen av godtroende folk fortsetter paa http://blog.janchristensen.net/2014/12/nr-989-menighetens-og-kirkenes-strste.html
  Reply   -   Share  Hide Replies
Author
sokelys
6 hours 51 minutes ago
He he.. Tror knapt mine øyne når jeg så JKCs stykke. Dette virker mistenkelig suspekt...
  Reply   -   Share  
Guest
Jan-Aage Torp
1 day 59 minutes ago
God 2.juledags morgen, venner på Søkelys!
Jeg ser det har vært aktivitet her under julehøytiden.
Nå har jeg fjernet alle bloggartikler på min blogg som refererer direkte til #HetsBloggeren. Jeg har oppbevart uredigerte pfd-kopier i mitt arkiv.
Dette innvarsler at jeg tror at denne saken går inn i en ny fase der enten behandlingen i Konfliktrådet vil føre til en bindende avtale om øyeblikkelig og varig opphør av hans personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser av Aina & meg, samt 100+ andre personer i norsk kristenhet, og/eller en rettskraftig domsavsigelse i Oslo Tingrett som straffer ham utfra norsk straffelovgivning til fengsel i inntil to år og/eller bøter.
Jeg har fått tre henvendelser fra folk i hans miljø som har bedt meg trekke tilbake politianmeldelsen, men dette vil vi ikke etterkomme. Om det er riktig at han er "utilregnelig" i psykiatrisk forstand, kan dette likevel ikke gå ut over jussen. En mann kan ikke ture frem slik han gjør.
Det er ikke riktig som #HetsBloggeren skriver nåfortiden at han kun har tatt for seg Bibelens syn på skilsmisse og gjengifte når han angriper Aina & meg. Han har systematisk søkt å formidle rykter, halvsannheter og usannheter om alle forhold i livet, og lagt dette ut på sine blogger, for å sverte oss. Dette gjelder alt fra aldersforskjellen i vårt ekteskap - til påstått "tyveri" i 2002. Og alskens psykiatriske diagnoser av meg. Politiets vurderimg av hans gjentagelser og ordbruk gjelder slett ikke "flisespikkeri", men gjelder grove brudd på norsk straffelovgivning om personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser.
Vi vil ikke tillate at #HetsBloggeren får anledning til å hetse avdøde Emanuel Minos og Aril Edvardsen, og nålevende medmennesker som Jan Hanvold, Bjørn Olav Hansen, Arvid Pettersen, Solveig Leithaug, Åge Åleskjær, samt 100+ andre.
Jeg takker for sindig oppfordring fra Søkelys´ redaktør Kjell Andersen om å vinne kampen mot denne #HetsBloggeren.
Denne saken vil utvilsomt ende med at en omskivning av ett vers i Bibelen om "Lots Hustru" vil få mening i norsk samfunnsdebatt: "Kom #HetsBloggeren i hu!" Til skrekk og advarsel.
Saken med #HetsBloggeren har aldri hatt å gjøre med at jeg er skilt og gjengiftet. Det har Aina & jeg alltid vært åpne om. Vi omgås villig folk som er uenige i våre valg. Vi ser fram til å ta den viktige debatten med folk med Bibelsk vett og forstand.
  Reply   -   Share  Hide Replies
Author
sokelys
19 hours 28 minutes ago
Jeg er enig i at saken går over i en annen fase og det er interessant at du har fått tre oppfordringer fra hans miljø om å trekke anmeldelsen. Hadde disse noen begrunnelse for hvorfor de anmodet om dette -eller var det bare en appell om at du må være "snill" med ham? Dersom denne saken ender med "tap", det vil si at det ikke blir inngått en bindende avtale eller at saken ikke fører til positive resultat i form av *konsekvens -vil det bli mange ukontrollerte utblåsninger mot navngitte kristne personligheter i fortsettelsen av dette her. Jeg imøteser en avklaring samtidig som jeg registrerer at JKC ikke har vært aktiv i julen -vist nok bruker han julen til busskjøring -og det er kanskje også grunnen til at "julefreden" har rådet de siste dagene.
  Reply   -   Share  
Guest
Norge
2 days 8 hours ago
Dessuten er det mange vitner og kopi er tatt av de mest onde sjikanøse utsagn som JKC har kommet med overfor både levende og døde... JKC tror det er nok å slette alle spor om ærekrenkende skriverier om andre så slipper han straff-- Nei så lett er det ikke å slippe unna dette ! Om JKC har følgt i Sadams hussain fotspor å gjemt seg et sted uten boblekar vedrører oss ikke.. Fikk de has på Sadamen så får de helt sikkert tak i JKC Det blir slutt på boblene ..Kun lunken dusj og kald handsebe i årene som kommer for JKC!?
Guest
Norge
2 days 8 hours ago
Hvis JKC har kun formidlet bibelens lære så skal han også kunne være så rak rygget at han bruker samme skarpe ord mot torp i forliksrådet... Som de ord mange mener er sjikanøse ord om andre.. Den som taler må tale som Guds ord hele tiden mot mot- debatanter .. Der finnes ikke annledning å bli snillere alt etter hvem man prater med eller om.. Man ha rikke lov å vise forakt og det budet har JKC brutt seg imot mange ganger.. Han har vært direkte ufin mot de han ikke liker og som ikke liker ham. La oss se om JKC tørr å bruke ordet hor kar om Torp direkte i ansiktet under forhandlingene i begyndelsen i Januar.. JKC kommer mest sannsynlig til å feige ut den stakkaren han er .. Når alle ufine ord om andre blir presentert utdrag fra Bloggen til JKC så vil øvrigheta klart straffe dette som ond usakelig personforfølgelse ,det er nemlig det det er!
  Reply   -   Share  
Guest
Torodd
2 days 15 hours ago
Torp's lydige puddel og stråmann ønsker alle en velsignet fin jul fra min ringe bolig u/ boblebad og vakker kone mens kalkunen, som jeg unfriended fra FB i gaar, blir ferdig i ovnen.
  Reply   -   Share  
Guest
Ansgar B
2 days 16 hours ago
Mens det siver god lukt av pinnekjøtt utover i huset, og jeg venter på at den meldte sneen skal lave ned her på sør-vestlandet, vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en velsignet fin jul:-)
Med vennlig hilsen
Stråmannen fra Jæderen;-)
  Reply   -   Share  
Guest
Jan-Aage Torp
3 days 15 hours ago
Jeg har ingen ting imot om #HetsBloggeren engasjerer Brynjar Meling som advokat. Men så langt er henvisningene fra #HetsBloggeren til Meling som advokat kun svada og rølp. Jeg er rimelig sikker på at han i beste fall har snakket med en kontorassistent som flytter papirer.
Ingen tvil om at Mullah Krekar har hatt god nytte av Meling som forsvarer opp imot hans voldelige utspill og enagsjementer.
Jeg unner enhver å ha en god forsvarer, og Meling er blant de aller beste.
En forsvarer i retten gjør en jobb profesjonelt.
Om #HetsBloggeren blir stilt for Oslo Tingrett, vil han trenge en forsvarer, og om dette er en tredjerangs skrankeadvokat, eller en mann av Melings kaliber, vil tiden vise.
ABB hadde en dyktig og seriøs forsvarer, og ble dømt på lovens strengeste måte.
En dyktig forsvarer vil ikke kunne renvaske en mann som er skyldig i alvorlig personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser gjennom mange, mange år - mot 100+ personer. Bevisene mot #HetsBloggeren er overveldende. Om han i den senere tid prøver å slette, endre og svekke sine lovbrudd på nettet, vil bevisførselen i en rettssak innhente endog harddisker og andre kilder som vil underbygge aktors påstander. Her vil psevdonymer m.m. tas med i saksmaterialet.
Fagdommer/legdommere vil dømme utfra norsk straffelovgivning.
Politiet har fått klare føringer fra politiske ledere om å slå ned på hatkriminalitet. Se bl.a. oppslaget på lørdag: http://www.tv2.no/2014/12/20/nyheter/kriminalitet/krim/6356083.
Jeg tror at en eventuell rettssak mot #HetsBloggeren vil kunne bli en kraftig vekker, og vil kunne statuere et eksempel som gjør at onde mennesker vil kvie seg for å følge hans forferdelige eksempel.
  Reply   -   Share   

Sluttkommentar:
Vi gleder oss til å møte Jan Aage Torp og Dag Paulsen i retten. Blir det en rettferdig og gode rettforhandlinger der alle sider i denne saken kommer frem. Da er jeg overbevist at politiet vil bli så sterkt avkledd i denne saken, at jeg tror at Dag Paulsen, Oda Karterud, Lene Fjalestad, Monica Lillebakken og andre som har støttet Jan Aage Torp. For så slett, uprofesjonelt og dårlig politi arbeid tror jeg ikke har forekommet før i Norge, og forhåpentligvis, lenge til neste gang. Her er et politi som har tatt så totalt feil det går an å gjøre. Her har de forsvart nettrolene og den falsk apostel. Og jeg som har påpekt at det er en apostel, som ikke er noen apostel, at han er en lurendreier og en falsk apostel, skal bli straffet. Dette er snu alt på hode, og dette har politiet vært med på. Da bør en ta sin hatt å gå når denne saken er ferdig, og sikkert finne på noe annet å gjøre. Enn å være et slikt «hekse-politi» ala Nord Korea eller Saudi Arabia!
Hvorfor jeg er så frimodig, også i denne saken!
Det er tre grunner for dette som jeg vil nevne.
1.)  Herren er med, hvem kan da være imot? Skriften sier:
Rom. 8. 31 Hvad skal vi da si til dette? Er Gud for oss, hvem er da imot oss? 32 Han som ikke sparte sin egen Sønn, men gav ham for oss alle, hvorledes skal han kunne annet enn gi oss alle ting med ham? 33 Hvem vil anklage Guds utvalgte? Gud er den som rettferdiggjør; 34 hvem er den som fordømmer? Kristus er den som er død, ja, hvad mere er, som også er opstanden, som også er ved Guds høire hånd, som også går i forbønn for oss; 35 hvem vil skille oss fra Kristi kjærlighet? Trengsel eller angst eller forfølgelse eller hunger eller nakenhet eller fare eller sverd? 36 som skrevet er: For din skyld drepes vi hele dagen; vi er regnet som slaktefår. 37 Men i alt dette vinner vi mere enn seier ved ham som elsket oss. 38 For jeg er viss på at hverken død eller liv, hverken engler eller krefter, hverken det som nu er eller det som komme skal, eller nogen makt, 39 hverken høide eller dybde eller nogen annen skapning skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre.
Dette erfarer jeg hele tiden, ikke noe kan skille meg mellom Herren og meg og min familie!
2.)  Jeg har en meget god advokat, som kan jusen og vet hvordan ting forholder seg. Advokat Brynjar Meling anser jeg å være politiet totalt overlegne her i denne saken. Dag Paulsen virker til å være en person uten minste forståelse hva denne saken dreier seg om? Og ellers skjønner han og de på Manglerud politikammer svært lite, her rekker de ikke Meling til knærne engang!
3.)  Til mer denne saken blir kjent og belyst, så er jeg sikker på en ting. Det er at hva jeg har skrevet og gjort, er som bagateller opp imot hva trekløveret Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut har gjort. Jeg vet ikke hvilken forbindelse det er mellom de tre, det er egentlig politiets jobb å gjøre. Men de prøver å beskytte disse tre personene som åpenbart er kriminelle. Ansgar Braut selv sier han har hatt mail kontakt med Torp, og skriver at han er hans stråmann. Torodd Fuglesteg selv skriver følgende: «Torp's lydige puddel og stråmann»!
Det forteller vel sitt? At de tre har en felles agenda? At jeg skal ta selvmord eller bli radert ut? Torodd Fuglesteg skrev jo man følgende: «Hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Dermed er oppdraget fullfort.»
Dette kan ikke forstås på noen annen måte at her er det tre personer som har fells agenda, der jeg og den Himmelske blogg skal bli radert ut, koste hva det koste vil! Selv min egen død hadde vært en seier for disse menneskene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser at jeg er utsatt for tidenes justismord!

Nr. 503: I ettertid har det vist seg at alt det jeg har skrevet om narreapostel Jan Aage Torp har stemt, at jeg er dømt for dette, viser...