fredag 15. desember 2017

Nr. 54: Jeg kan ikke skape forsoning mellom meg og Jan Aage Torp om vi begge regner oss som troende og kristne! Torp har ingen sperrer som andre mennesker, derfor snakker vi ikke om et friskt menneske!

Nr. 54:
Jeg kan ikke skape forsoning mellom meg og Jan Aage Torp om vi begge regner oss som troende og kristne! Torp har ingen sperrer som andre mennesker, derfor snakker vi ikke om et friskt menneske!


Ansgar Braut går helt imot Jan Aage Torp, innrømmer kontakt som jeg har hevdet de har hatt etter all sannsynlighet.
Dette skriver den ene skribenten på den falske Smyrna bloggen:

«JKC hevder at Torp, Torodd og jeg har et utstrakt samarbeid for å skade ham. Det var i fjor høst meningen at jeg skulle møte Torp i Oslo, etter at vi hadde hatt litt mailkontakt en kort periode.»

De hadde med andre ord mailkontakt, noe Torp har benektet også til politiet og for alle andre. Hva blir det neste?

Bilde av Brynjar Meling som har sendt en fax til politiet, og jeg håper han sender enda en der samrøre mellom Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut blir belyst og kraftig dokumentert.Her fra Faxen til Meling:

Manglerud politistasjon­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­                         

Att.:  Politiadvokat Dag Paulsen­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­                  Side 1 av 8

Ansvarlig advokat: Brynjar N. Meling­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

vedrørende jan kåre christensen­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Jeg viser til berammet hovedforhandling. Min klient har i forkant av foregående beramming kommet med  en del dokumentasjon på «ordskiftet» mellom ham og fornærmede.  Jeg ser nå at utsettelsen medfører at dette kan verifiseres, slik at det oppnås en viss notoritet rundt dette.

1.     Falsk smyrnablogg.

Det er en blogg som gir uttrykk for å gi seg ut for å være Christensen og hans menighet.  Denne har bidratt til å eskalere konflikten.   https://smyrnamenighet.wordpress.com

Det bes undersøkt om denne har tilknytning til fornærmede.  Siktede mener det er grunn til å anta at det foreligger forbindelse mellom Torp og de som står bak siden, da det er informasjon som blir lagt ut på siden, som indikerer at det er kunnskap om saken som bare de involverte antas å ha.  Jeg ber politiet undersøke om det er noen tilknytning mellom fornærmede og denne nettsiden.


Min klient har samlet en del artikler hvor han mener at Jan Aage Torp har hengt ham ut på sin egen blogg, samt på sokelys.no, twitter, FB:

 Det er en rekke sitater som er sikret på følgende nettsted.


Saken har også en historie med anklager. JKC har støttet en person, som offentlig har gått ut og anklaget Torp for å ha lurt ham til å gi Torp og/eller hans menighet 1.5 millioner kroner, for bl.a. å bruke dette på en Mercedes og å arrangere konferanser. 

Her er noe av hva trekløveret Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har skrevet imot meg og den Himmelske blogg:
Torodd "Norges største nettroll" Fuglesteg

Desto mer Christensen skriker til politiet, desto mer sannsynlig er det at blogg og hus stenges ned og alt forflyttes til en lukket anstalt og/eller et fengsel.
Og hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Noe som vi har oppnaadd ser jeg. Dermed er oppdraget fullfort.
1.     Torodd on 04/11/2015 at 22:11 said:
Christensen er en mentalt tilbakestående retard som ikke skjønner at mentalsykehus er neste oppholdssted. Jan Kåre har samlet inn penger til et prosjekt uten å ha ført regnskap for dette. Om så beløpet bare var en krone skulle han ha ført regnskap for dette. Jan Kåre har samlet inn penger fullt vitende om at han aldri var i stand til å levere en Bibel oversettelse da han ikke har de språkkunnskaper som et slikt prosjekt krever. Han har også samlet inn disse pengene til sin private bank konto.
Det er klart at Jan Kåre aldri hadde til hensikt å levere den varen, en Bibel oversettelse, som han samlet inn penger til. Det er god grunn til å tro at disse pengene bare ble samlet inn for å dekke Jan Kåre sitt private forbruk. Han er en svindler og kjeltring.

Her er målet klargjort, at jeg skal dø!

 
 1.     Gunnhild Olga on 16/06/2014 at 13:28 said:
Hei Bjørn. Aldri har en falsk profet blitt mer ettertrykkelig avslørt både som vranglærer, falsk profet, småskurk og baktaler enn det Jan Kåre Christensen er blitt gjennom disse oppslagene. Det er en ynkelig “apostel” vi nå alle kan se avkledd, naken men uten evne til å ta inn over seg at han for lengst er tatt med buksa nede. Jan Kåre er rett og slett ingen sann kristen, men en mislykket forfører som nå står ribbet for all innflytelse.
Gunnhild Olga er et av mange, mange nick navn som Ansgar Braut har brukt og bruker. Han er Norges verste og mest utspekulerte nettroll i sammen med Torodd Fuglesteg, og de står begge to i sammen med Torp imot meg og den Himmelske blogg!
1.     Heidi Olsen on 08/06/2014 at 12:32 said:
Jeg er ikke mormon, dersom Hanvold ikke skiller seg så kan jo du være et alternativ. Si i fra hvis kona di pakker kofferten og drar.
1.     Heidi Olsen on 08/06/2014 at 17:52 said:
Jan Kåre. du onde mann: “Herlig pinse konferanse i Bodø. Kjempe vær og fullt hus her. Tirsdag og onsdag var jeg i Kristiansand. Hvor vi markerte starten på at Filadelfia Kristiansand, starter og sende sine programmer på Visjon Norge. Vi er glad i pastor Wiggo Skagestad og lederskapet der, som ønsker å nå ut. De har en visjon for landet. Så var jeg innom Drammen torsdag, så bar det videre til Bodø. Etter møte igår kveld, dro vi på grava til
Bård Nordbø. En stor medarbeider for Visjon Norges nødhjelp. Bård ble enkemann, å følte han ikke hadde mer å leve for. Men så begynte han å samle inn klær til de fattige.
Og hvert år klarte han, å samle inn 6 containere som han fikk sponsret frakt for av Linjegods. Ifra Bodø til Oslo. Igjennom sin innsats var Bård med, å hjelpe tusener. Vi er så glad for at noen venner i Filadelfia har overtatt stafetten etter Bård. Da står vi på her til 1 pinsedag, før vi setter kursen til Levanger å møte der 2 pinsedag. Må ånden falle som på pinsedag, så folk blir døpt i Den Hellige ånd og ild. Og hvor vi trenger pinse på ny, hver dag. Så vi kan tale i tunger og profetere. Helbrede syke og kaste ut demoner. Så folket blir satt i frihet. Jan Hanvold
Heidi Olsen er et av mange, mange nick navn som Ansgar Braut har brukt og bruker. Han er Norges verste og mest utspekulerte nettroll i sammen med Torodd Fuglesteg, og de står begge to i sammen med Torp imot meg og den Himmelske blogg!
1.     Torodd Fuglesteg on 05/06/2014 at 08:08 said:
Se der, Kjell !! Nu er du også forbannet av denne barnemorder supporter apostelen. Dermed er du som forbannet av en tyv og svindler i godt selskap sammen med resten av den norske befolkning.
Det finnes verre selskap….. *smil*
Her er Torodd og Torp samstemte, at jeg er Anders Behring Breivik supporter, bare slike uttalelser burde vært nok for politiet å gjøre og handle, men der er det liten og ingen reaksjon.
Torodd
14 hours 22 minutes ago
Det skrives at JKC sitt storste problem er hans brudd paa straffe lovens paragraf 390a og paragraf 326 (Tusen takk, Morgenfugl !!). Disse er meget alvorlige problemer.
Tillat meg aa vere uenig her i dette debattforumet, Morgenfugl. Hans storste problem er aa forklare ovenfor politiet hvorfor han har samlet inn penger til et bibel oversettelsesprosjekt der han personlig har lovet aa oversette bibelen fra grunnspraakene til norsk.
Det er en liten hake, nesten en bagatell aa regne, med dette. JKC hverken snakker eller forstaar et ord av disse grunnspraakene. Hans norsk er ogsaa mangelfull. Jeg har mer enn en gang oppdaget at jeg har skrevet ett ord i denne bloggen som JKC sporentreks har kopiert over i sin egen blogg. Jeg visste ikke at jeg hadde en papegoye. Men JKC har korrigert min misoppfatning av meg selv…..
Digresjon om dyr til side………. Det aa samle inn penger til en tjeneste/vare man vet at man ikke kan levere, er svindel som omtales i norges lover. Og strafferammen er mer enn 6 mnd. Det selv om inntektene har verte en krone eller en million kroner. Intensjonen med denne innsamlings aksjonen er nok til aa gi han en straffedom.
I det hele tatt, man sitter igjen med den folelsen at JKC ikke helt er en respektabel, lovlydig mann. Og man kan undre seg hva politiet vil grave opp av flere lik i hans last i deres etterforskning av han. Folg med, folg med i Sokelys sin dekning av Fjols I Halv-Fjers.
-   Share   
Torodd
13 hours 30 minutes ago
Mer svindel fra JKC som nu er desperat for penger til sitt eget personlige forbruk. "Gi penger til Israel via oss og vi sender dem til Israel". De som tror at JKC sender de pengene til Israel tror ogsaa paa julenissen. De pengene gaar vel til advokat Meling og/eller personlig forbruk. Som kjent er JKC listet som en svindler i bl.a Innsamlingskontrollen.
Smyrna svindelen av godtroende folk fortsetter paa http://blog.janchristensen.net/2014/12/nr-989-menighetens-og-kirkenes-strste.html
  Reply   -   Share  Hide Replies
Author
sokelys
6 hours 51 minutes ago
He he.. Tror knapt mine øyne når jeg så JKCs stykke. Dette virker mistenkelig suspekt...
  Reply   -   Share  
Guest
Jan-Aage Torp
1 day 59 minutes ago
God 2.juledags morgen, venner på Søkelys!
Jeg ser det har vært aktivitet her under julehøytiden.
Nå har jeg fjernet alle bloggartikler på min blogg som refererer direkte til #HetsBloggeren. Jeg har oppbevart uredigerte pfd-kopier i mitt arkiv.
Dette innvarsler at jeg tror at denne saken går inn i en ny fase der enten behandlingen i Konfliktrådet vil føre til en bindende avtale om øyeblikkelig og varig opphør av hans personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser av Aina & meg, samt 100+ andre personer i norsk kristenhet, og/eller en rettskraftig domsavsigelse i Oslo Tingrett som straffer ham utfra norsk straffelovgivning til fengsel i inntil to år og/eller bøter.
Jeg har fått tre henvendelser fra folk i hans miljø som har bedt meg trekke tilbake politianmeldelsen, men dette vil vi ikke etterkomme. Om det er riktig at han er "utilregnelig" i psykiatrisk forstand, kan dette likevel ikke gå ut over jussen. En mann kan ikke ture frem slik han gjør.
Det er ikke riktig som #HetsBloggeren skriver nåfortiden at han kun har tatt for seg Bibelens syn på skilsmisse og gjengifte når han angriper Aina & meg. Han har systematisk søkt å formidle rykter, halvsannheter og usannheter om alle forhold i livet, og lagt dette ut på sine blogger, for å sverte oss. Dette gjelder alt fra aldersforskjellen i vårt ekteskap - til påstått "tyveri" i 2002. Og alskens psykiatriske diagnoser av meg. Politiets vurderimg av hans gjentagelser og ordbruk gjelder slett ikke "flisespikkeri", men gjelder grove brudd på norsk straffelovgivning om personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser.
Vi vil ikke tillate at #HetsBloggeren får anledning til å hetse avdøde Emanuel Minos og Aril Edvardsen, og nålevende medmennesker som Jan Hanvold, Bjørn Olav Hansen, Arvid Pettersen, Solveig Leithaug, Åge Åleskjær, samt 100+ andre.
Jeg takker for sindig oppfordring fra Søkelys´ redaktør Kjell Andersen om å vinne kampen mot denne #HetsBloggeren.
Denne saken vil utvilsomt ende med at en omskivning av ett vers i Bibelen om "Lots Hustru" vil få mening i norsk samfunnsdebatt: "Kom #HetsBloggeren i hu!" Til skrekk og advarsel.
Saken med #HetsBloggeren har aldri hatt å gjøre med at jeg er skilt og gjengiftet. Det har Aina & jeg alltid vært åpne om. Vi omgås villig folk som er uenige i våre valg. Vi ser fram til å ta den viktige debatten med folk med Bibelsk vett og forstand.
  Reply   -   Share  Hide Replies
Guest
Torodd
2 days 15 hours ago
Torp's lydige puddel og stråmann ønsker alle en velsignet fin jul fra min ringe bolig u/ boblebad og vakker kone mens kalkunen, som jeg unfriended fra FB i gaar, blir ferdig i ovnen.
  Reply   -   Share  
Guest
Ansgar B
2 days 16 hours ago
Mens det siver god lukt av pinnekjøtt utover i huset, og jeg venter på at den meldte sneen skal lave ned her på sør-vestlandet, vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en velsignet fin jul:-)
Med vennlig hilsen
Stråmannen fra Jæderen;-)
  Reply   -   Share  
Guest
Jan-Aage Torp
3 days 15 hours ago
Jeg har ingen ting imot om #HetsBloggeren engasjerer Brynjar Meling som advokat. Men så langt er henvisningene fra #HetsBloggeren til Meling som advokat kun svada og rølp. Jeg er rimelig sikker på at han i beste fall har snakket med en kontorassistent som flytter papirer.
Ingen tvil om at Mullah Krekar har hatt god nytte av Meling som forsvarer opp imot hans voldelige utspill og enagsjementer.
Jeg unner enhver å ha en god forsvarer, og Meling er blant de aller beste.
En forsvarer i retten gjør en jobb profesjonelt.
Om #HetsBloggeren blir stilt for Oslo Tingrett, vil han trenge en forsvarer, og om dette er en tredjerangs skrankeadvokat, eller en mann av Melings kaliber, vil tiden vise.
ABB hadde en dyktig og seriøs forsvarer, og ble dømt på lovens strengeste måte.
En dyktig forsvarer vil ikke kunne renvaske en mann som er skyldig i alvorlig personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser gjennom mange, mange år - mot 100+ personer. Bevisene mot #HetsBloggeren er overveldende. Om han i den senere tid prøver å slette, endre og svekke sine lovbrudd på nettet, vil bevisførselen i en rettssak innhente endog harddisker og andre kilder som vil underbygge aktors påstander. Her vil psevdonymer m.m. tas med i saksmaterialet.
Fagdommer/legdommere vil dømme utfra norsk straffelovgivning.
Politiet har fått klare føringer fra politiske ledere om å slå ned på hatkriminalitet. Se bl.a. oppslaget på lørdag: http://www.tv2.no/2014/12/20/nyheter/kriminalitet/krim/6356083.
Jeg tror at en eventuell rettssak mot #HetsBloggeren vil kunne bli en kraftig vekker, og vil kunne statuere et eksempel som gjør at onde mennesker vil kvie seg for å følge hans forferdelige eksempel.
  Reply   -   Share   


Det er et trekløver som skriver imot meg og den Himmelske blogg, det er:
1.)            Jan Aage Torp
2.)            Torodd Fuglesteg
3.)            Ansgar Braut!
Torp påstår de ikke står i sammen imot meg. Les selv og gjør opp dine egne vurderinger, det har jeg gjort og Ansgar Braut har sågar skrevet at han har møtt Torp på Søkelys da han var i Oslo etc. Det var på Søkelys de utvekslet meninger og fikk mailen av hverandre, da bl.a. Ansgar Braut samlet mennesker til å gå til felles søksmål imot meg og den Himmelske blogg, snakk om arbeide for det samme som disse tre gjør!

Siden Jan Aage Torp politianmeldte meg, og jeg politianmeldte ham senere. Så har det gjennom det siste året vært flere som har skrevet, ring, pratet og ellers ønsket av vi skulle «skvære» opp. Og det er de som har tatt kontakt med Jan Aage Torp på mine vegne om jeg aldri har ønsket de skal gjøre det på mine vegne. Men selvfølgelig, alle er frie til å gjøre hva de vil.


Dette skrev Jan Aage Torp på Søkelys:

Jan-Aage Torp

1 day 59 minutes ago

God 2.juledags morgen, venner på Søkelys!
Jeg ser det har vært aktivitet her under julehøytiden.
Nå har jeg fjernet alle bloggartikler på min blogg som refererer direkte til #HetsBloggeren. Jeg har oppbevart uredigerte pfd-kopier i mitt arkiv.
Dette innvarsler at jeg tror at denne saken går inn i en ny fase der enten behandlingen i Konfliktrådet vil føre til en bindende avtale om øyeblikkelig og varig opphør av hans personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser av Aina & meg, samt 100+ andre personer i norsk kristenhet, og/eller en rettskraftig domsavsigelse i Oslo Tingrett som straffer ham utfra norsk straffelovgivning til fengsel i inntil to år og/eller bøter.
Jeg har fått tre henvendelser fra folk i hans miljø som har bedt meg trekke tilbake politianmeldelsen, men dette vil vi ikke etterkomme. Om det er riktig at han er "utilregnelig" i psykiatrisk forstand, kan dette likevel ikke gå ut over jussen. En mann kan ikke ture frem slik han gjør.
Det er ikke riktig som #HetsBloggeren skriver nå fortiden at han kun har tatt for seg Bibelens syn på skilsmisse og gjengifte når han angriper Aina & meg. Han har systematisk søkt å formidle rykter, halvsannheter og usannheter om alle forhold i livet, og lagt dette ut på sine blogger, for å sverte oss. Dette gjelder alt fra aldersforskjellen i vårt ekteskap - til påstått "tyveri" i 2002. Og alskens psykiatriske diagnoser av meg. Politiets vurderimg av hans gjentagelser og ordbruk gjelder slett ikke "flisespikkeri", men gjelder grove brudd på norsk straffelovgivning om personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser.
Vi vil ikke tillate at #HetsBloggeren får anledning til å hetse avdøde Emanuel Minos og Aril Edvardsen, og nålevende medmennesker som Jan Hanvold, Bjørn Olav Hansen, Arvid Pettersen, Solveig Leithaug, Åge Åleskjær, samt 100+ andre.
Jeg takker for sindig oppfordring fra Søkelys´ redaktør Kjell Andersen om å vinne kampen mot denne #HetsBloggeren.
Denne saken vil utvilsomt ende med at en omskivning av ett vers i Bibelen om "Lots Hustru" vil få mening i norsk samfunnsdebatt: "Kom #HetsBloggeren i hu!" Til skrekk og advarsel.
Saken med #HetsBloggeren har aldri hatt å gjøre med at jeg er skilt og gjengiftet. Det har Aina & jeg alltid vært åpne om. Vi omgås villig folk som er uenige i våre valg. Vi ser fram til å ta den viktige debatten med folk med Bibelsk vett og forstand.

  Reply   -   Share  Hide Replies

Her skriver Torp følgende: «Jeg har fått tre henvendelser fra folk i hans miljø som har bedt meg trekke tilbake politianmeldelsen, men dette vil vi ikke etterkomme. Om det er riktig at han er "utilregnelig" i psykiatrisk forstand, kan dette likevel ikke gå ut over jussen. En mann kan ikke ture frem slik han gjør.»

Skriften sier vi ikke skal anlegge saker imot hverandre som troende, men når Torp har først gjort det. Så ser jeg det ikke som ubibelsk og usunt å stå opp imot ham, og politiet som har latt seg forlede av ham!

Jeg gleder meg til rettsaken, da jeg anser meg og Meling til å være Torp og politiet totalt overlegne verbalt og når det gjelder å være rettskafne og spille med «åpne» kort. Torp har en baktanke, det er å få stoppet meg og den Himmelske blogg. Slike baktanker har ikke jeg. Og politiet er så pass uredelige her, at jeg anser Meling vil i retten riste dem i fillebiter. De har f.eks. bare valgt å se denne saken ut i fra hva jeg har skrevet og talt. Mens de totalt overser det kriminelle trekløveret Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut skriverier og uttalelser. Det som disse tre har gjort, det er kriminelt. Det jeg har gjort, er vidunderlig, rett, godt og sant. At politiet vil straffe meg for det, det er jeg overbevist de aldri vil vinne frem med!


Rettsaken vil finne sted 20. januar 2016 i Oslo Tinghus, møtt opp og be for saken og meg!

At det vil bli en rettferdig og skikkelig rettergang, der Jan Aage Torp og Dag Paulsen vil bli totalt avkledd, filleristet og ydmyket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange ganger før?

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange gang...