fredag 15. desember 2017

Nr. 53: Jan Aage Torp og Ansgar Braut har «kaniner» i sammen, Torp fraskriver seg forbindelser til den falske Smyrna bloggen, selv om Braut skriver på bloggen!

Nr. 53:
Jan Aage Torp og Ansgar Braut har «kaniner» i sammen, Torp fraskriver seg forbindelser til den falske Smyrna bloggen, selv om Braut skriver på bloggen!


Torodd Fuglesteg skriver rett ut at han ønsker min død, at jeg skal henge meg selv. Hatpoltiet på Manglerud, hva gjør de? Ingenting til min fordel, men alt for å overbeskytte trekløveret Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut!

1.     Torodd Fuglesteg on 20/10/2014 at 20:07 said:

Johnny Ingwersen er ogsaa gjengift med Randi Ingwersen.

Christensen kaller den gjengifte Torp for horkarl og hans nye kone for hans elskerinne eller mye verre. “Merkelig nok” bruker han ikke samme ord paa Ingwersen og hans kone.

Det sier alt om hvor lite seriost man kan ta Christensen. Dette dreier seg overhodet ikke om gjengifte. Dette dreier seg om ren hat og misunnelse.

Desto mer Christensen skriker til politiet, desto mer sannsynlig er det at blogg og hus stenges ned og alt forflyttes til en lukket anstalt og/eller et fengsel. Saa skrik i vei.

1.     Jan-Aage Torpon 20/10/2014 at 16:02 said:

Når denne saken med JKC har nådd sin nødvendige slutt, Kjell Andersen, da tror jeg du med visdom er i stand til å modere nødvendige ordskifter om vznskelige temaer som skilsmisse og gjengifte. Jeg skal gjerne bidra så godt jeg klarer, bare jeg slipper å moderere selv :-)
Ellers er det interessdnt med Braut, Fuglesteg m.fl. som engasjerer seg tøft og nødvendig i forhold til en blogg som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt.

1.     Torodd Fuglesteg on 19/10/2014 at 22:09 said:

Okke som; det er minst to saker hos politiet mot JKC for oyeblikket. I tillegg jobber andre med sakene samt at flere planlegger personlige oppmoter hos JKC, bopel eller jobb, for aa snakke med Christensen om hans kloakkblogg. En eller flere mediehuser jobber med saker for publisering.

Jeg tror vi sier at det er det.

Ansgar: Du er ung og blond. Du vil lere aa aldri ta personlig kontakt med sinnsyke mennesker da de vil utnytte dette for alt det er verdt. Av feil blir man klok. Av trial and errors, formes meget gode mennesker. Fortsett med det.

Og hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Noe som vi har oppnaadd ser jeg. Politi, advokater og doktorer har faatt alt det de trenger. Dermed er oppdraget fullfort.

1.     Roberto on 06/10/2014 at 00:29 said:

JKC bedriver netthets og ufin mobb er han . Det JKC ikke kan si facetoface skal han ikke komme med på sin blogg.. Bloggen er samtidig hans skyttergrav” feigt er det opp å skyte å så gjemme seg i grava.. På tide å røke ham ut av det mørke bolet han befinner seg

Roberto er bare et av utallige nickname på Ansgar Braut, Norges største og verste nettroll i sammen med Torodd Fuglesteg, ikke rart de støtter Jan Aage Torp 120 %!

Her ser vi Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg ønsker for meg, og det er som de kommer rett i fra Helvete:

«Og hensikten med disse postene har vert aa gi JKC nok tau til aa dingle i. Noe som vi har oppnaadd ser jeg. Politi, advokater og doktorer har faatt alt det de trenger. Dermed er oppdraget fullfort.»

Værsågod, er det ikke tre personer som står i samme imot meg og den Himmelske blogg?

Ser enn ikke det, så må en være totalt blind!

Ta deg tid til å lese dette, alle og enhver skjønner at Manglerudpolitiet med den såkalte hatgruppa, Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg og super nettrollet Ansgar Braut hat imot meg og den Himmelske blogg er like intenst, stygt og rabiat!

Ansgar Braut truer meg, hvis jeg ikke stenger ned bloggen og ber om tilgivelse skal han kontakte andre, og verre ting skal hende meg. Tar kontakt med min arbeidsgiver, min kone personlig, på hennes personlige mail. Også min kones arbeidsgiver, samt hennes egen arbeidsmail.

Henger meg ut på nettet på verst tenkelig måte med løgn, og atter løgn. Skriver flere artikler på den falske Smyrna bloggen, i sammen med nettrollet Torodd Fuglesteg. Skriver under sikkert 20-30 synonymer, alt for å spre frykt, løgn og misforståelser. Denne Ansgar Braut er sikkert Norges historien største nettroll i sammen med Torodd Fuglesteg, ikke rart at de støtter den falske apostel og narresisten Jan Aage Torp!
Her er de like, og det er politiet som overbeskytter disse kriminelle nettrollene, snakk om å ha et politi som er på feil side!
Overskrift over den falske Smyrna bloggen som skriver en del om Torp, men aldri i negative ordelag, de prøver å gjøre ham, den kriminelle Torp, til en harmløs og uskyldig person. Snakk om å gå den ondes ærend!

Da Jan Aage Torp skrev på Søkelys for 1 år siden etter hans falske anmeldelse av meg, så krev Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg imot meg. Som et trekløver, i eder og galle!

Der skrev bl.a. Ansgar Braut at han hadde en sønn her i Oslo, som han besøkte. Da skrev han åpent at han ville ha kontakt med Torp, besøke ham og Oslokirken etc.

Etterpå så fraskriver Torp seg dette, men det er ikke underlig. Han hører stemmer, lyver og er åpenbart kriminell. At politiet velger å tro på en som er på denne måten, da har vi et politi ala Nord Korea. Gleder oss til å møte Torp og politiet i retten, det blir som å ta godterier fra småbarn å bryte ned og argumentere imot Torps og politiets løgner i denne saken!

Her eksempler på Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg felles kampanje imot meg. Braut og Fuglesteg vet vi står bak den falske Smyrna bloggen, og pådriver bak dette, hvem er det? Etter mitt skjønn er det Torp, og politiet i den forstand at de tror på hele elendigheten og ikke får stilt de som driver den falske Smyrna bloggen til ansvar og får den fjernet!

1.     Jan-Aage Torp on 27/09/2014 at 17:00 said:

Jeg har idag tatt meg bryderiet med å faktisk lese en rekke av den angjeldende bloggers innlegg som jeg tidligere ikke har lest. Han har en imponerende og utrettelig vilje til å presentere sitt budskap.
La meg si det med en gang, at dette er verre enn jeg ante. Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi, og det har selvsagt intet med Guds Ord, Bibelen, å gjøre, selv der hvor han limer inn lange, selektive vers-rekker fra bibel-nettsider, og ifra sin egen “bibel-kommentar”, og vrir alt inn for å passe inn i hans to-tre tema-preferanser – nesten alltid presentert med rykter, halvsannheter og løse antagelser – i form av angrep på navngitte personer.
Jeg leser at bloggeren har konsultert sine rådgivere om min politianmeldelse, og han ytrer seg med stor selvsikkerhet, ildnet opp av sine rådgivere. Dette må være folk som har lite kunnskap og innsikt i jussen og Bibelen. Han jubler for “seieren” – på forskudd….
Mitt ønske om å møte ham i Konfliktrådet (ikke “forliksrådet” som han nå kaller det) baserer seg på punktene i min politianmeldelse. Etter å ha lest mange av hans blogginnlegg idag, ser jeg enda tydeligere at han begår (og gjentar systematisk) åpenbare brudd på straffeloven. Jeg tror det er gustig for saken at han nå spiller ut hele sitt “register”.
Jeg ser forventningsfullt frem til å møte ham i Konfliktrådet. Det finnes ingen bedre måte å møte en presumptiv motpart på enn i en direkte samtale, under kyndig tilsyn.

Gleder oss til å møte hat Pastor og hat politiet på Manglerud i retten. Her er det så mye usannheter, løgn og dårlig arbeid å avkle slike mennesker er som å ta godterier fra unger!

 
1.     Ansgar Braut on 20/10/2014 at 20:21 said:

Jeg må bare flire; Dersom Jan K Christensen og ekteparet Ingwersen er de beste disiplene satan klarer å fostre i dette landet, så roper jeg et høyt HALLELUJA:-)

Vi her inne har avslørt deg, Christensen. Men, det er utrolig viktig at vi får stengt deg ute fra alle sosiale medier. Mennesker som er ufrelste, søkende og uheldigvis ramler over bloggen din, vil jo rygge unna, og tro at kristne mennesker er fullstendig gale? Heldigvis er det ikke noen ekte kristne som oppfører seg som Christensen og Ingwersen, og lovet være Herren for det:-) Takk Jesus for at du har avslørt disse onde menneskene for oss, og at Du skal kneble dem, frelse dem og utfri dem. I Jesu Kristi navn. Amen

1.     Torodd Fuglesteg on 20/10/2014 at 20:07 said:

Johnny Ingwersen er ogsaa gjengift med Randi Ingwersen.

Christensen kaller den gjengifte Torp for horkarl og hans nye kone for hans elskerinne eller mye verre. “Merkelig nok” bruker han ikke samme ord paa Ingwersen og hans kone.

Det sier alt om hvor lite seriost man kan ta Christensen. Dette dreier seg overhodet ikke om gjengifte. Dette dreier seg om ren hat og misunnelse.

Desto mer Christensen skriker til politiet, desto mer sannsynlig er det at blogg og hus stenges ned og alt forflyttes til en lukket anstalt og/eller et fengsel. Saa skrik i vei.


 
1.     Jan-Aage Torpon 02/10/2014 at 10:09 said:

JKC skriver: “Dette du nevner tit og ofte om ryktespredning er ikke sant.
Jeg nevnte kun det som var nevnt på Betania Lillestrøm fra pastoren der.
Jeg visste ingenting og dette bruker du imot meg.
Nå vet du at jeg ante ingenting om dere. Bare gjengav.
Dine ord er kun et renkespill!”


JKC, om forstanderen i Betania Lillestrøm på den tiden, som for øvrig er en god mann, skal ha nevnt noe slikt privat eller på et bønnemøte, istedenfor å foreligge det for de som var rammet, er forståelig.
Men at du utbasunerer dette på internett, mens noen prøvde å redde sitt ekteskap – dét forteller ALT om ryktesprederen JKC….
1.     Jan-Aage Torpon 02/10/2014 at 08:35 said:


Så til JKC.


Du skrev: “Torp du lærer og tror på den såkalte «uskyldige» part. Greit, nå er både du og din rette eller tidligere kone gjengiftet, hvem av dere to lever da i et ugyldig ekteskap? Dere kan ikke begge to være uskyldig? Jeg fikk veldig ofte 6 i matte på skolen, men her trenger en kun 1 klasse nivå for å forstå at dette ikke stemmer. Men du er vel for feig til å svare?”


Først må jeg gratulere deg med at du veldig ofte fikk 6 i matte på skolen :-)
Jeg kan ikke uttale meg om min eks-kone, men jeg ønsker henne alt godt.
Selv ble jeg forlatt og hadde det veldig vondt. Etter 9 måneder skjønte jeg at jeg ikke ville få henne igjen….
Allerede 2 uker etter samlivsbruddet 12.januar 2008 publiserte du Jan Kåre Christensen et “rykte” i all offentlighet på DagenMagazinets nettdebatt om at “Jan-Aage Torp er blitt separert”, mens eksen og jeg var til terapi sammen. Du skrev: “Kan noen bekrefte dette ryktet?” Din ryktespredning og ondskap vitner om at du slett ikke er imot skilsmisse og gjengifte, men rett og slett er en sjalu mann uten den enkleste vilje og evne til å kjempe for medmennesker og vår Gud. Jeg spurte deg om denne ryktespredningen mens du kjørte bussen på Bjørndal i 2012, og du lo åpenlyst av meg idet du sa: “Men ryktet var jo sant!” Dette er Jan Kåre Christensen….
1.     Jan-Aage Torpon 02/10/2014 at 07:06 said:
Takk for din hyggelige vurdering av min kjære kone, Torodd Fuglesteg! Vi er helt enige om henne :-)
Dette er personen som driver den falske Smyrna bloggen, og Torp sier han ikke har noe med den bloggen? Ha-ha-haaaaaaa!
De beundrer den samme kvinne, utrolig!
1.     Jan-Aage Torpon 01/10/2014 at 20:19 said:
JKC, du praktiserer usannheter om og om igjen, så du kan begynne å tro dem selv!
La meg gjengi her eksakt hva denne “stygge” behandlingen av Randi & Johnny Ingwersen består i.
Jeg siterer her eksakt hva jeg skrev om dem på min blogg, i siste femtedel av en bloggartikkel: http://pastortorp.org/2014/09/29/grumsete-kristenparti-som-vil-kriminalisere-skilsmisse-og-selvmord/.
“Jeg merker meg at de offentlige medstifterne (2 av 4 stiftere) av partiet i 2013, Randi & Johnny Ingwersen, er sterke forsvarere av bloggeren Jan Kåre Christensen, som jo sjikanerer, ærekrenker, mobber og netthetser alle som er skilt, gjengift, og som han for øvrig misliker (og det er mange). Her er det en grumsete samhørighet mellom “Norges Kristne”/Magnar Tanem på den ene side, og Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg på den andre siden, sammenbundet ved Randi & Johnny Ingwersen.”
Dette er ikke stygt i det hele tatt, men en refleksjon om sammenhengen mellom hennes gjentatte, offentlige støtte til JKCs syn på skilsmisse på den ene siden, og hennes parti Norges Kristnes syn på at skilsmisse må kriminaliseres.
JKC, du er…. Ja, jeg skal ikke si det, hehe :-)
1.     Jan-Aage Torpon 27/09/2014 at 17:00 said:
Jeg har idag tatt meg bryderiet med å faktisk lese en rekke av den angjeldende bloggers innlegg som jeg tidligere ikke har lest. Han har en imponerende og utrettelig vilje til å presentere sitt budskap.
La meg si det med en gang, at dette er verre enn jeg ante. Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi, og det har selvsagt intet med Guds Ord, Bibelen, å gjøre, selv der hvor han limer inn lange, selektive vers-rekker fra bibel-nettsider, og ifra sin egen “bibel-kommentar”, og vrir alt inn for å passe inn i hans to-tre tema-preferanser – nesten alltid presentert med rykter, halvsannheter og løse antagelser – i form av angrep på navngitte personer.
Jeg leser at bloggeren har konsultert sine rådgivere om min politianmeldelse, og han ytrer seg med stor selvsikkerhet, ildnet opp av sine rådgivere. Dette må være folk som har lite kunnskap og innsikt i jussen og Bibelen. Han jubler for “seieren” – på forskudd….
Mitt ønske om å møte ham i Konfliktrådet (ikke “forliksrådet” som han nå kaller det) baserer seg på punktene i min politianmeldelse. Etter å ha lest mange av hans blogginnlegg idag, ser jeg enda tydeligere at han begår (og gjentar systematisk) åpenbare brudd på straffeloven. Jeg tror det er gustig for saken at han nå spiller ut hele sitt “register”.
Jeg ser forventningsfullt frem til å møte ham i Konfliktrådet. Det finnes ingen bedre måte å møte en presumptiv motpart på enn i en direkte samtale, under kyndig tilsyn.
1.     Torodd Fuglesteg on 26/09/2014 at 16:36 said:
Dette dreier seg ikke om Bibelen eller ikke. Dette dreier seg om et liv har rett til aa vere i fred mot overgrep mot de som vil det vondt. Det handler om den juridiske rammen rundt et privat liv. Dette handler om sivilisasjon vs barbari. Om norsk lov vs JKC.
Dette handler ikke om den kristne tro eller gjengifte. JKC er uansett ikke en prinsippiell motstander av gjengifte. Han er bare i mot gjengifte hos de han hater og misunner men er for gjengifte hos sine venner. Da handler ikke dette om gjengifte. Kun om JKC sin rett til aa mobbe og hate andre mennesker paa nettet. Og det finnes det lover mot.
Enhver sammenligning med Hauge er like idiotisk som resten av det JKC kommer med.
1.     Torodd Fuglesteg on 26/09/2014 at 17:18 said:
Jan Aage Torp.
Jeg ser at JKC hevder han har lagt saken død. Ikke la deg lure av det. Han har alt annet enn lagt saken død. JEG GJETTER at du (evt vi) i de neste timer, dager og uker vil oppleve en type manisk ondskap fra JKC du aldri har opplevd før. Dette er noe jeg mener jeg har god grunn til aa gjette meg til etter aa ha observert han fra et rimelig vitenskaplig hold over flere maaneder. Jeg vet ingenting.
Mitt forslag er at du opplyser hele din menighet, dine nermeste og alle du kjenner om din politianmeldelse, grunnlaget for den og om hva JKC holder paa med. Send ut pressemeldinger om det samme til VL, VG og dets like.
Ikke ver redd for aa besoke hans blogg for aa finne ut hva han holder paa med. Desto mer besokende den bloggen har, desto verre rettslig sett for JKC. Det er en blogg jeg kaller kloakkblogg. Du kan kalle den hva du vil.
JKC er troende til alt. Absolutt alt. Plasser gjerne en mann som kjenner hans ansikt paa parkeringsplassen utenfor din kirke. Ver forsiktig. Det gjelder spesielt din kone da JKC har uttalt sitt kvinnehat før. Herunder ovenfor din kone som alt annet enn fortjener det vulkanske kvinnehatet fra JKC.
Jeg er alvorlig redd akkurat nu. Saa ver litt smart, Jan Aage. JKC har ikke lagt saken død og du har ingen anelse om den type rabiate ondskap han staar for og vil naa lansere i din retning. Bli sterk og staa ved din politianmeldelse. Det er mange som ber for deg i denne helgen og utover. Veldig mange.
Fuglesteg og Torp har «kaniner» i sammen de også, ikke bare Torp og Ansgar Braut.
1.     Jan-Aage Torpon 26/09/2014 at 10:30 said:
Takk for fornuftige og modne vurderinger, samt for gode ord, Anna Serine!
Idag har jeg “syndet”: Jeg kikket nemlig på den angjeldende blogg, hehe :-)Her finnes ikke en gram av sindighet og selvinnsikt! “Vår tids Hans Nielsen Hauge”…. Skal man le eller gråte?
Men blant lavmålet som presteres og gjentas på den bloggen, presterer han en ny løgn – han skriver eksakt: “Torp hverken preker, og langt mindre lever som Hauge. Mannen har enda aldri gjort et dags arbeid sikker de siste 30 årene, men levd på Pastor lønn og trygdeytelser?!”
La meg fastslå etpar ting:
Jeg har gjennom mange år tatt imot pastorlønn, og dét med god samvittighet i henhold til Den Hellige Skrift. Der skriver mannen sant.
Og om jeg minner lite eller mye om Hans Nielsen Hauge, skal jeg ikke uttale meg om.
MEN så presterer han EN REGELRETT LØGN om at jeg har “levd på trygdeytelser (gjennom 30 år?)”….
Her skal jeg presentere en dokumentarbar opplysning: Faktisk har jeg aldri mottatt trygd noen sinne!
Sikkert kunne jeg ha tatt imot trygd, og trolig har jeg vært kvalifisert til det i tider av sykdom. Men jeg har aldri tatt imot trygd.
Så presterer denne mannen med den u-himmelske blogg å presentere EN REGELRETT LØGN!
Hvis han har mer enn 2 tilhengere utenom sin kone, burde han konfronteres av dem så dette ikke blir enda et punkt som rettsvesenet vil måtte vurdere.
Nei denne mannen må konfronteres med og håndteres utfra straffelovens § 135a (“Diskriminering eller hets på grunn av religion og livssyn»), § 247 («Ærekrenkelse»), og § 390 («Personsjikane»).
Det virker ikke som at han skjelner mellom sant og usant, diktning og fakta.
1.     Torodd Fuglesteg on 25/09/2014 at 21:50 said:
Jeg tror at Jan Aage Torp og vi andre burde innse at dette ikke har noe med utovelse av den kristne tro da JKC ikke er konsekvendt og prinsippiell i sin utovelse av sin tro.
Dette dreier seg om personlig vendetta og om hetsing av andre personer.
Dette dreier seg om innbrudd i et annen manns liv.
Dette dreier seg om hvorvidt man har rett til et privat liv eller ikke.
Om Jan Aage Torp er en professionell golfer, skomaker, forstander, bonde eller en politiker er uvesentlig her. Det ville ha vert vesentlig om spm om gjengifte var blitt reist paa et PRINSIPPIELT grunnlag. Da hadde man hatt en serios debatt da Jan Aage Torp er forstander (eller noe slikt noe… korriger meg, Jan Aage).
Men JKC beskytter sine gjengifte venner mot all kritikk for sin gjengifte mens han hetser andre gjengifte. Da er det hverken utovelse av religion eller prinsippiel diskusjon. Da er det bare hetsing og vendetta mot andre mennesker.
Glem derfor gjengifte temaet her i sin helhet.
2.     Jan-Aage Torpon 25/09/2014 at 21:41 said:
Fine og allsidige kommentarer her!
La meg understreke at min hele og fulle intension har vært å møte Jan Kåre Christensen konfidensielt i Konfliktrådet, og at vi – under kyndig veiledning og tilsyn – kunne gjøre en holdbar avtale som kunne få gode konsekvenser for de mange navngitte og avbildede personer som henges ut i hans blogger om alt fra synd til Jan Kåres sårede følelser….
Jeg merker meg at noen kommentarer på sokelys.com påpeker at Jan Kåre har dobbelt agenda mht skilsmisse og gjengifte ved at han “verner om” noen i sin nærmeste krets, men dæljer løs på andre.
Da min eks-kone forlot meg i januar 2008, var jeg knust i ni måneder. Men allerede etter 10 dager presenterte Jan Kåre “rykter” og “nyheter” på internett om at jeg var blitt forlatt. Jeg skrev til ham og ba ham stanse, fordi det ville ikke hjelpe i bestrebelsene for gjenforening, men han fortsatte ufortrødent. Høres ikke ut som en opptreden utfra en prinsipiell overbevisning om skilsmissens synd, smerte og uhyrlighet…..

Jeg skrev til Jan Kåre igår ettermiddag – straks etter mitt møte på Majorstuen Politistasjon – for å orientere ham personlig om Konfliktrådet og politianmeldelsen. Jeg ville ikke at han skulle høre dette først fra Konfliktrådet.
Jeg ønsker å tro det beste om folk, om og om igjen, og trodde derfor egentlig ikke et øyeblikk at han selv ville offentligjøre mine emailer på sin blogg.
Sånn sett beklager jeg at denne debatten nå finner sted.
Men Jan Kåre har valgt sin reaksjonsform, så langt….
“Livet er alltid skjønt, håpet er lysegrønt” (Johanne Christiane Irgens).
1.     Torodd Fuglesteg on 25/09/2014 at 16:36 said:
Dette her handler ikke om JKC sin rett til aa utfore sin religion og/eller politiske handlinger. Dette her handler om hvorvidt norske borgere har rett til et person og/eller et privatliv. JKC mener at alle liv er offentlige. Dette med unntak av sitt eget og sin egen familie sitt liv, selvsagt. De er private og JKC bruker mye krefter paa at de forblir private.
Men Jan Aage Torp og andre sine liv skal vere offentlige, mener JKC. Det betyr at JKC har rett til aa omtale disse i meget lite flatterende ordelag.
Personlig ser jeg helst at mitt liv er og forblir mitt liv. Det vil si at jeg vil politi anmelde alle de som gjor det offentlig. Noe jeg har gjort et par ganger og vunnet.
Jeg synes at en politi anmeldelse er i sin orden her og ser frem til at den proves paa et eller annet nivaa. Jeg synes at Jan Aage Torp gjor det klokt i aa opprettholde denne anmeldelsen og evt gaa til sivilt soksmaal mot den og de som krenker hans privatliv. Saa faar man paa et generelt grunnlag mene hva man mene vil om gjengifte og annet.
Det er verdt aa merke seg at flere av JKC sine venner er gjengifte uten at JKC har hengt dem ut paa sin blogg. Om JKC er prinsippet i mot gjengifte er et uavklart sporsmaal.
2.     Jan-Aage Torpon 25/09/2014 at 16:01 said:
Jeg setter pris på din sindige moderering i dagens kommentar, Kjell! Og fint at du løfter frem det prinsipielle vedrørende lovparagrafene i straffelovens § 135a (“Diskriminering eller hets på grunn av religion og livssyn»), § 247 («Ærekrenkelse»), og § 390 («Personsjikane»).
Både du og jeg kan leve med ulike syn på skilsmisse og gjengifte, Kjell. Det har jeg respekt for. Har aldri vært enkelt for meg heller. Min pappa og mamma Aage & Anne Torp forsvarte gjennom alle år gjengifte som en mulighet, men de også syns det var krevende. Emanuel Minos talte hjertevarmt og deltok med omsorg på bryllupet til Aina & meg, men det var nok ikke enkelt for ham. Dette har jeg respekt for!
Det jeg imidlertid vil ha stopp på er den “himmelske” bloggerens grove personsjikane og hjerteløse omtale av medmennesker, både leg og lærd.
Jeg vil heller drøfte disse forholdene på sokelys.com enn på den angjeldende bloggen, som bør ignoreres av hensyn til de kjente og ukjente offere for sjikanen.
Som redaktør for Oslokirkens websider er jeg opptatt av å gjøre folkeslag og individer til Jesu disipler. Jesus ba oss gjøre disipler, ikke å få mange “følgere” og lesere på blogger, twitter, facebook, instagram osv. Derfor unngå jeg bevisst å publisere stoff som ligger løsrevet ute på nettet.
I 2011-12 hadde jeg 40.000 følgere på mine blogger og 30.000 følgere på mine twitter-konti. Men jeg la dem alle ned og begynte forfra. Altfor mange av disse følgerne var bare opptatt av konflikt. Nå bygger jeg langsomt opp med følgere som er reelt opptatt av meningsutveksling, perspektiver og informasjon.
http://www.oslokirken.noog http://www.oslo.churchpresenterer vi et helhetlig budskap. Folk trenger allsidig kost og et helhets-bilde. Ikke løsrevede artikler som skyter vilt på navngitte kjendiser som skaper blest og mer treff på våre blogger. Her kan vi alle hjelpe hverandre til gjennomtenkte strategier og fremgangsmåter.
Du gjør en utmerket jobb, Kjell!
1.     Torodd Fuglesteg on 25/09/2014 at 20:22 said:
Det er i sin helhet det prinsippielle som er interressante her. Det er om du og jeg har retten til et liv uten at det omtales i meget negative vendinger i andre sine sladderblogger. Spesielt av en person som ikke prinsippielt er i mot gjengifte da han har ikke omtalt sine gjengifte venner paa samme maate som Jan Hanvold og pastor Torp har blitt omtalt. Ergo er den teologiske grunnen for omtale heller ikke til stede her.
Da blir det kun en grov sjikane mellom en person som ikke liker den personen som sjikaneres. Noe det blir uansett, okkesom.
2.     Roberto on 25/09/2014 at 19:57 said:
Selv tåler JKC lite å ingenting selv. Bla den humoristiske sammenligingen med karlsson på taket viser hvor barnslig han er… Eks å kalle noen for bygdetulling er innenfor loven fullt lovlig for utsagnet er dekkende for ikke bare en men mange , faktisk et kjærkommet gennerelt utrykk brukt i Norge på enkelte individer som de fleste ikke ser på som de skarpeste knivene i skuffa… Det å mangle sosiale antenner som beskrivelse kan også legges på samme hylle fullt lovlig og ikke ærekrenkende… Alle må nå tåle litt negativ omtale så lenge den ikke virker direkte sjikanøs og mobbende .. JKC har selv brutt alle regler for god oppførsel med sin person sjikane av gjenngifte , på en slik måte at han har såret både gjenngifte foreldre å barna deres… Det JKC har påført gode kristne av lidelse viser bare nå er grensa nådd og har nå ført til annmeldelse.. Jammen på tide lovens laange arm får gitt tilsnakk til vedkomende slik at både bloggen kan bli stengt å JKC kan bli hindret i videre hån av kristne .
 nne Roberto er nok en av mange, mange navn som Ansgar Braut bruker og har brukt.
1.     Jan-Aage Torpon 25/09/2014 at 05:39 said:
Jeg har nettopp våknet etter en velsignet natts søvn, og ser en konstruktiv email fra Kjell Andersen til meg. Takk for det, Andersen! Jeg fulgte din link til sokelys.com der jeg fant din bloggpost og etterfølgende kommentarer. Jeg veldeg å svare deg offentlig på din side, Kjell.
Jeg har kjent Jan Kåre Christensen på distanse siden 1980-tallet da Morgan Kornmo, som var min forstander i Filadelfia Oslo, fortalte meg oppgitt om denne mannens tendenser allerede da. På 1990-tallet jobbet han i en bedrift der jeg kjente ledelsen, og ingen ting var blitt bedre. Så på høsten møtte jeg ham og hans kone ii Salem Grorud Pinsemenighet der jeg var gjestepredikant, og hans kone virket berørt av mitt budskap. Straks etterpå fikk jeg plutselig et brev til Oslokirken der han ba om å få preke hos oss, men jeg svarte høflig nei. I januar 2008, bare 10 dager etter at min eks-kone hadde forlatt meg, leste jeg på et nettside at Jan Kåre Christensen var opptatt av å gjøre dette kjent, og vi var ikke engang separert. Jeg hadde på den tiden fortsatt et håp om gjenopprettelse, men Jan Kåre ville spre “nyheten”. Så oppdaget jeg i 2011 hans blogg der han “dæljet løs”. Derfor ba jeg ham ut på en kaffekopp i april-mai 2012, fordi jeg tror personlig på samtalens vei, uansett hvem man er. Samtalen gikk greit, men han fortsatte sin bloggvirksomhet mot andre og meg, om mulig enda verre. Jeg slettet en bloggpost på min blogg om ham, fordi jeg anså ham ikke for å være verd publisiteten, og dette såret han nok umåtelig. Han ville nettopp ha konfliktstoff på nettet, fordi som kjent er det nettopp konflikt, krangel og skjellsord som øker antall treff på en blogg og kan til tider føre en høyere opp på søkemotorer som Google osv. Særlig hvis konfliktene gjelder presumptivt kjente mennesker. Derfor viser et raskt søk på Jan Kåres blogger at han har konsentrert seg om å angripe navngitte personer, slik at han gir seg selv inntrykk av å være betydningsfull. Jeg har derfor valgt å ikke forholde meg til hans skriverier.
Bakgrunnen for min politianmeldelse og den planlagte meglingen i Konfliktrådet er at jeg ble gjort oppmerksom på i begynnelsen av denne uken at Jan Kåre hadde gått til sanseløse angrep med straffbare karakteristikker av min pastor-kollega Bjørn Olav Hamsen og en predikant, Sjur Jansen. Jeg ble opprørt, og begynte å formulere en politianmeldelse av dette, men oppdaget at straffelovens § 390a sier uttrykkelig at “Offentlig påtale finner bare sted når det begjæres av fornærmede og finnes påkrevet av almene hensyn.” Derfor måtte jeg formulere politianmeldelsen utfra hans angrep på meg og min kone.
En megling i Konfliktrådet er en ideell ramme. Jeg skrev en email til Jan Kåre igår ettermiddag der jeg fortalte ham om dette. Lite ante jeg at han ville offentliggjøre mine personlige emails og attpåtil min email-adresse…. Men her er ingen ting “normalt” hehe.
Jeg har ingen ting imot at sokelys.com og andre går i rette med min praksis siden 1985 med å vie fraskilte. (Har skjedd 7-8 ganger etter nøye vurderinger i hvert tilfelle.) Og min kone og jeg tåler at Jan Kåre nevner oss en gang på sin webside.
Men gjentagelsene og karakteristikkene er grovt sjikanerende og bør nok føre til en domfellelse.
Mitt håp er fortsatt at Jan Kåre Christensen møter i Konfliktrådet, og at vi inngår en bindende avtale som slett ikke vil begrense hans rett til å propagandere for sitt syn, men der personsjikane, ærekrenkelser, og netthets må opphøre øyeblikkelig.
Jeg håper Kjell Andersen at mitt svar setter ting inn i et perskektiv. Jeg setter pris på din saklige og gode tone.
1.     Torodd Fuglesteg on 24/09/2014 at 22:06 said:
Vent litt…….. meglingen i Konfliktraadet dreier seg om, sitat fra pastor Torp, “en slik bindende avtale kan danne presedens i ditt forhold til de mange som du omtaler på dine blogger”.
Med andre ord; det dreier seg om innholdet i kloakkbloggen som omtaler all den sjikanen der av alle omtalte. Ikke bare pastor Torp.
2.     roberta on 24/09/2014 at 22:01 said:
Ikke et sted finne r man noen sanne apostler benevnte sine motstandere som svin , griser , apekatter ,uten hjerne ,hjerne som ei ert etc..
Det å kalle mennesker for ukvemsord i en diskusjon viser JKC sin mangel på kjærlighet.. Det JKC gjør er som hundene gjør de velter seg i sitt eget spy..
3.     roberta on 24/09/2014 at 21:58 said:
Har du hør på sludder å vås.. JKC sammenligner seg omtrent med Hans Nilsen Hauge en martyr.. JKC mener bare han har formidlet Guds ord .. mon det mr..
JKC skriver følgende om Torp..
Temmelig frekt å forandre seg så mye, fra at jeg var helt ubetydelig og kunne gjøre hva jeg ville.
Og nå, politi anmeldelse, og selvfølgelig, jeg har ikke noe usnakket med deg om, det å dra inn konfliktrådet er bare dritt i fra din side.
Jeg har ikke gjort noe annet en å formidle hva Guds ord sier, så får det komme hva som komme vil.
Her er trekløveret Torp, Fuglesteg og Braut sammstemt! Hvem står i sammen imot meg og Herren?
1.     Torodd Fuglesteg on 24/09/2014 at 21:05 said:
Jeg er helt enig med Siri Haugen. Godt skrevet !!
Det er dog meget lite smart av JKC aa omtale denne saken paa sin egen blogg. Jeg tror ikke akkurat at det innlegget mildner pastor Torp i vesentlig grad. Tvert i mot. Er man en kalkun adverterer man ikke akkurat for kalkun middager til jul.
1.     Roberto on 06/10/2014 at 00:29 said:
JKC bedriver netthets og ufin mobb er han . Det JKC ikke kan si facetoface skal han ikke komme med på sin blogg.. Bloggen er samtidig hans skyttergrav” feigt er det opp å skyte å så gjemme seg i grava.. På tide å røke ham ut av det mørke bolet han befinner seg
2.     Torodd Fuglesteg on 05/10/2014 at 19:45 said:
Men la oss naa la Torp og Christensen sette seg ned sammen i Konfliktraadet og snakke sammen under fire oyne + med hjelp kyndige veiledere.
……. OK, Christensen er en for ynkelig feig svekling til aa mote Torp. Han er en soveroms kriger som ikke tor aa mote andre mennesker i et mote.
Da lar vi politiet ta seg av Christensen og hans kriminelle aktiviteter. Noe videre kommentarer i denne saken er bortkastet tid.
3.     Torodd Fuglesteg on 05/10/2014 at 16:36 said:
Hva konflikten, hvis et slikt saklig ord kan brukes her, er JKC sine brudd paa norsk lov.
Gadd vite hva slags innlegg JKC hadde skrevet i kloakklboggen hadde han blitt tatt for butikktyveri i sin lokale Rema 1000. Rema 1000 er demonisk styrt som har ledet Norge vill med sine krav om at kunder skal betale for seg ?
1.     Torodd Fuglesteg on 05/10/2014 at 20:12 said:
Krogstien i Oslo er nu blitt et galehus. Noe mer kan det ikke sies.

 

1.     Jan-Aage Torp on 20/10/2014 at 16:02 said:

Når denne saken med JKC har nådd sin nødvendige slutt, Kjell Andersen, da tror jeg du med visdom er i stand til å modere nødvendige ordskifter om vznskelige temaer som skilsmisse og gjengifte. Jeg skal gjerne bidra så godt jeg klarer, bare jeg slipper å moderere selv :-)
Ellers er det interessdnt med Braut, Fuglesteg m.fl. som engasjerer seg tøft og nødvendig i forhold til en blogg som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt.

Her er Jan Aage Torps agenda og mål. Det viser bare at han er kriminell.

 

Ansgar Braut er ikke du truende??????
Fortell nå litt om deg selv, bilde forteller at du er en hippi!


Angar hva mener du om dette? Du får ikke egen anmeldelse, men innbefatter i Torps renkespill imot meg.

Har Jan Aage Torp sine støttespillere som vil «knuse» og føre meg til taushet da jeg hevder at gjengifte er synd for kristne?

Det ser ut som Jan Aage Torp ikke står alene imot meg i disse dager, at han har sine støttespillere og håndlangere rundt omkring? Jeg vet ikke hvor godt Ansgar Braut fra Klepp? Og Torp kjenner hverandre? Men de har i hvert fall samme oppgave og gjerning. De vil bringe meg til taushet.
Bilde av Ansgar Braut.

Dette skriver jeg til Braut på Søkelys:
Ansgar Braut får du henvendelse fra politiet håper jeg du forteller sannheten at dette har du skrevet til meg som jeg oppfatter som trusler og sjikane.

Dette skriver du Braut: Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.
Vi venter i spenning på hva vi finner, når vi setter hele vårt apparat i arbeid for å avdekke hver lille mørke krok av ditt privatliv….

Når vi har samlet nok informasjon, vil alt bli lekket til den kristne dagspressen..

Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg;
I Jesu navn!
(sitat slutt).

Du må være en av Jan Aage Torps støttespillere er veldig åpenbart. Politiet får finne ut av koblingene da jeg har oversendt en god del av dine mail Braut!
Fokuser nå på deg selv overfor politiet, forbered deg godt, dette du skriver er åpenbart innforbi dette:
Straffelovens § 135a (“Diskriminering eller hets på grunn av religion og livssyn»), § 247 («Ærekrenkelse»), og § 390 («Personsjikane»)

Dette er veldig åpenbart en som står for de samme holdninger som Jan Aage Torp. Hvilken kjennskap disse har til hverandre, det vet jeg ikke. Men truende, ekkelt og stygt er dette.

Se her for korpesedanse vi har hat på mail mellom hverandre:
Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
Sendt: 2. oktober 2014 18:45
Til:
JK.chris@online.no
Emne: Om å holde orden i eget hus…

Hei.

Etter de siste dagers medieoppslag har jeg vært inne og lest bloggen din, og innholdet er mildt
sagt oppsiktsvekkende.
Finnes det i det hele tatt noen pastorer, forkynnere eller andre kristne ledere som holder mål,
i dine øyne?

Jeg kan meget raskt konstatere at du definitivt ikke er ledet av Ånden, men av helt andre og
mørke krefter.

Men, jeg betrakter deg som en trussel, i den forstand, at du setter kristendommen i vanry. For å si det med andre ord; du er en særdeles dårlig disippel. Det finnes ikke snev av Åndens Frukt i det du skriver.

Jeg har derfor bestemt meg for å gå deg etter i sømmene, for å gjøre det jeg kan for å kneble deg;
I Jesu navn!

Hvor kommer da pengene fra? Gaver til menighet o.l, kollekt, svart arbeid?

Jeg fortsetter å grave, både på dette området og på alle andre adekvate områder.

Med hilsen

Ansgar Braut

Jeg skriver:
From:
jk.chris@online.no
To:
braut@hotmail.no
Subject: SV: Om å holde orden i eget hus…
Date: Thu, 2 Oct 2014 19:00:41 +0200
Hei!

Dette har du null ting med!

Skal ikke skrifte for en eneste en!

Jan K

Ansgar Braut skriver:
Fra: Ansgar Braut [mailto:braut@hotmail.no]
Sendt: 2. oktober 2014 21:31
Til: Jan Kåre
Emne: RE: SV: Om å holde orden i eget hus…

Å, jo Jan K. I det øyeblikket du gikk offentlig ut og trakasserte mange gode Guds menn og kvinner, gjorde
du det til MIN SAK!

Du har altså noe å skrifte for?

Vi venter i spenning på hva vi finner, når vi setter hele vårt apparat i arbeid for å avdekke hver lille mørke krok
av ditt privatliv….

Når vi har samlet nok informasjon, vil alt bli lekket til den kristne dagspressen..

Eller du kan velge å legge ned bloggen din, og be alle de du har såret om tilgivelse?

Jeg svarer:
From:
jk.chris@online.no
To:
braut@hotmail.no
Subject: SV: SV: Om å holde orden i eget hus…
Date: Thu, 2 Oct 2014 21:35:30 +0200
Hva Da?

Vi lever et normalt liv?

Jan K

Braut skriver:
Vi som er kristne kan se at du helt åpenbart er drevet av onde ånder, at du er besatt av demoner. Satan styrer deg, i et
forsøk på å ikke bare rakke ned på og ødelegge flotte kristne mennesker, men også sette kristendommen i vanry.

Du har ingen rett til å kalle deg en kristen. INGEN sanne kristne oppfører seg sånn som du gjør.

Jeg har store ressurser, og et meget stort kontaktnett, og jeg akter å ta dette i bruk, for å stoppe deg, en gang for alle.

Her er hva som skal skje:

1. Du skal legge ut en uforbeholden unnskyldning på bloggen din, til alle du har gjort urett og såret, og be dem
om tilgivelse.

2. Denne meldingen skal ligge ute i 1 uke. Deretter skal du fjerne bloggen i sin helhet, og holde deg borte fra all
aktivitet på sosiale medier.

3. Du rådes på det sterkeste å søke både åndelig veiledning og psykiatrisk hjelp.

4. Du rådes på det sterkeste å søke frelse og utfrielse. Bare Jesus kan sette fri. Jeg vil anbefale deg


De er fantastiske på å hjelpe mennesker, og har blant annet kurs som heter “Healing Through Deliverance”, der du får
både undervisning, samtaler og forbønn. Jeg har selv vært vitne til mektige utfrielser, mennesker som har blitt satt fri for demoner.

Anbefaler deg, for din egen del å følge disse rådene, da du ellers vil få en svært vanskelig høst.

Med de aller beste ønsker, i Jesu navn,

Ansgar Braut
Alle skjønner at disse tre har felles agenda! Bortsett fra poltiet, Brynjar Meling kommer til å plukke poltiet og Torp I biter under rettsaken!
Guest
Torodd
13 hours 30 minutes ago
Mer svindel fra JKC som nu er desperat for penger til sitt eget personlige forbruk. "Gi penger til Israel via oss og vi sender dem til Israel". De som tror at JKC sender de pengene til Israel tror ogsaa paa julenissen. De pengene gaar vel til advokat Meling og/eller personlig forbruk. Som kjent er JKC listet som en svindler i bl.a Innsamlingskontrollen.
Smyrna svindelen av godtroende folk fortsetter paa http://blog.janchristensen.net/2014/12/nr-989-menighetens-og-kirkenes-strste.html
  Reply   -   Share  Hide Replies
to comment
Guest
Jan-Aage Torp
1 day 59 minutes ago
God 2.juledags morgen, venner på Søkelys!
Jeg ser det har vært aktivitet her under julehøytiden.
Nå har jeg fjernet alle bloggartikler på min blogg som refererer direkte til #HetsBloggeren. Jeg har oppbevart uredigerte pfd-kopier i mitt arkiv.
Dette innvarsler at jeg tror at denne saken går inn i en ny fase der enten behandlingen i Konfliktrådet vil føre til en bindende avtale om øyeblikkelig og varig opphør av hans personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser av Aina & meg, samt 100+ andre personer i norsk kristenhet, og/eller en rettskraftig domsavsigelse i Oslo Tingrett som straffer ham utfra norsk straffelovgivning til fengsel i inntil to år og/eller bøter.
Jeg har fått tre henvendelser fra folk i hans miljø som har bedt meg trekke tilbake politianmeldelsen, men dette vil vi ikke etterkomme. Om det er riktig at han er "utilregnelig" i psykiatrisk forstand, kan dette likevel ikke gå ut over jussen. En mann kan ikke ture frem slik han gjør.
Det er ikke riktig som #HetsBloggeren skriver nåfortiden at han kun har tatt for seg Bibelens syn på skilsmisse og gjengifte når han angriper Aina & meg. Han har systematisk søkt å formidle rykter, halvsannheter og usannheter om alle forhold i livet, og lagt dette ut på sine blogger, for å sverte oss. Dette gjelder alt fra aldersforskjellen i vårt ekteskap - til påstått "tyveri" i 2002. Og alskens psykiatriske diagnoser av meg. Politiets vurderimg av hans gjentagelser og ordbruk gjelder slett ikke "flisespikkeri", men gjelder grove brudd på norsk straffelovgivning om personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser.
Vi vil ikke tillate at #HetsBloggeren får anledning til å hetse avdøde Emanuel Minos og Aril Edvardsen, og nålevende medmennesker som Jan Hanvold, Bjørn Olav Hansen, Arvid Pettersen, Solveig Leithaug, Åge Åleskjær, samt 100+ andre.
Jeg takker for sindig oppfordring fra Søkelys´ redaktør Kjell Andersen om å vinne kampen mot denne #HetsBloggeren.
Denne saken vil utvilsomt ende med at en omskivning av ett vers i Bibelen om "Lots Hustru" vil få mening i norsk samfunnsdebatt: "Kom #HetsBloggeren i hu!" Til skrekk og advarsel.
Saken med #HetsBloggeren har aldri hatt å gjøre med at jeg er skilt og gjengiftet. Det har Aina & jeg alltid vært åpne om. Vi omgås villig folk som er uenige i våre valg. Vi ser fram til å ta den viktige debatten med folk med Bibelsk vett og forstand.
  Reply   -   Share  Hide Replies
Guest
Torodd
2 days 15 hours ago
Torp's lydige puddel og stråmann ønsker alle en velsignet fin jul fra min ringe bolig u/ boblebad og vakker kone mens kalkunen, som jeg unfriended fra FB i gaar, blir ferdig i ovnen.
  Reply   -   Share  
Guest
Ansgar B
2 days 16 hours ago
Mens det siver god lukt av pinnekjøtt utover i huset, og jeg venter på at den meldte sneen skal lave ned her på sør-vestlandet, vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en velsignet fin jul:-)
Med vennlig hilsen
Stråmannen fra Jæderen;-)
  Reply   -   Share  
https://web.archive.org/web/20141227064016im_/http:/www.sokelys.com/wp-content/plugins/wpdiscuz/files/img/avatar_default.png

Guest
Jan-Aage Torp
3 days 15 hours ago
Jeg har ingen ting imot om #HetsBloggeren engasjerer Brynjar Meling som advokat. Men så langt er henvisningene fra #HetsBloggeren til Meling som advokat kun svada og rølp. Jeg er rimelig sikker på at han i beste fall har snakket med en kontorassistent som flytter papirer.
Ingen tvil om at Mullah Krekar har hatt god nytte av Meling som forsvarer opp imot hans voldelige utspill og enagsjementer.
Jeg unner enhver å ha en god forsvarer, og Meling er blant de aller beste.
En forsvarer i retten gjør en jobb profesjonelt.
Om #HetsBloggeren blir stilt for Oslo Tingrett, vil han trenge en forsvarer, og om dette er en tredjerangs skrankeadvokat, eller en mann av Melings kaliber, vil tiden vise.
ABB hadde en dyktig og seriøs forsvarer, og ble dømt på lovens strengeste måte.
En dyktig forsvarer vil ikke kunne renvaske en mann som er skyldig i alvorlig personsjikane, netthets, mobbing og ærekrenkelser gjennom mange, mange år - mot 100+ personer. Bevisene mot #HetsBloggeren er overveldende. Om han i den senere tid prøver å slette, endre og svekke sine lovbrudd på nettet, vil bevisførselen i en rettssak innhente endog harddisker og andre kilder som vil underbygge aktors påstander. Her vil psevdonymer m.m. tas med i saksmaterialet.
Fagdommer/legdommere vil dømme utfra norsk straffelovgivning.
Politiet har fått klare føringer fra politiske ledere om å slå ned på hatkriminalitet. Se bl.a. oppslaget på lørdag: http://www.tv2.no/2014/12/20/nyheter/kriminalitet/krim/6356083.
Jeg tror at en eventuell rettssak mot #HetsBloggeren vil kunne bli en kraftig vekker, og vil kunne statuere et eksempel som gjør at onde mennesker vil kvie seg for å følge hans forferdelige eksempel.
  Reply   -   Share  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...