fredag 15. desember 2017

Nr. 52: Snart blir du lagt ut på den falske Smyrna bloggen du også. Og arbeidsgiveren og kona de får stygge brev om deg i posten.

Nr. 52:
Snart blir du lagt ut på den falske Smyrna bloggen du også. Og arbeidsgiveren og kona de får stygge brev om deg i posten.


Bilde av et hjerte, for det er dessverre det som den såkalt hat forebyggende på Manglerud mangler når de selv blir satt på prøve. De skal belære alle andre, men har glemt ut seg selv, som den aller viktigste som de skal belære og hanskes med. Men når arrogansen og mangel på kompetanse mangler og ikke eksisterer, da kan det meste av galskap og urettferdighet gå an!
Faksmile av den falske Smyrna bloggen til den onde treenighet. Det var Torp som fikk disse til å starte den, se her:
Dette kan en forvente hvis alle erfarer hat politiet på Manglerud/Oslo. På mange måter er dette politiet som skal forebygge hat, men hvordan forebygge hat? Være selv fylt av kjærlighet, godhet, rettferdighet og mildhet, men dette mangler de temmelig åpenbart. Derfor er de ikke skikket heller til sin oppgave, det har de til fulle vist i denne saken her mellom meg og Jan Aage Torp, Torodd Fuglesteg, Jens B Jensen, Ansgar Braut og alle de andre som har lagt meg for hat! Dette «godkjenner» politiet, alt for at jeg skal få en dom og Jan Aage Torp sine onder og kriminelle ønsker oppfylt.

Vi har på det groveste blitt krenket, og det på en urettferdig og simpel måte. Dette overser politiet fullstendig, men jeg har kun talt imot en offentlig forkynner, som lever i offentlighets lys. Dette skal en bli straffet for selv om han har kommet med verbale skyts imot meg ti ganger sterkere enn hva jeg har sagt imot ham. Politiet på Manglerud er uten tvil en fare for rettsikkerheten, og slik jeg ser det, skulle vært fjernet fra sine stillinger da de åpenbart ikke er skikket for den jobben de er satt til å gjøre.

De lever i en verden av arroganse og hat selv. Motsatt enn det skulle ha vært for å ivareta en slik jobb, men så får de «råd» av Torp, som ikke heller skikket og har lov ut i fra Guds ord å være Pastor eller forkynner, og å gi seg ut for å være Apostel er bare pompøst og miserabelt.

Til deres «forsvar» så kan en si, de er ikke født på nytt og lever i den åndelige verden, derfor forstår de ikke at det mellom meg og Torp og hans allierte er en åndelig strid. Der Torp lever i synd og hor etter skriften, noe han vil fordekke og overse.

Jeg skriver i overskriften følgende: «Snart blir du lagt ut på den falske Smyrna bloggen du også. Og arbeidsgiveren og kona de får stygge brev om deg i posten.»

Hvordan operer hatpoltiet på Manglerud/Oslo?

Jo, de overser alt i denne saken, og konsentrer seg kun og utelukkende om hva jeg har skrevet imot hat Pastor Jan Aage Torp.

Dette er så elendig, inkompetent og manipulerende politi arbeid at en kan kalle det hele for et komplott, eller kristendomsforfølgelse imot meg. Norges garantert verste sådan! Vi står foran Norges historien største justismord hvis jeg må betale så mye som en krone eller sitte 1 dag i fengsel! Det er Torp som er skyldig her, i falske anklager. Utenom Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut for alt det andre, så er virkelig nettsjikane og alt annet.

Vi har fått mailer til meg, min arbeidsgiver, brev, mailer til min kone, til kones arbeidsgiver der det holdt på å blir en væpnet aksjon, utheng av min sønn som homofil og mye, mye annet. Hold deg fast, ikke noe av dette er straffbart ifølge Hatpoltiet på Manglerud/Oslo. Men at jeg har sagt sannheten om en offentlig person at han er en horkarl, narsissist og en falsk profet, det er straffbart. Tror faktisk ikke politiet i Saudi Arabia eller Nord Korea er så bedriten og uskikka som politiet her i Oslo er, for dette er ille. Vi står rett og slett overfor et slemt politi som skulle vært avsatt på dagen etter en slik håndtering av en sak!

Sluttkommentar:

Skal ikke skrive så mye mer, bare ta noen sitater fra den onde og forferdelige falske Smyrna bloggen. Bare at den bloggen får fortsette der de har stjålet min ID og skriver bare løgn og dritt om meg og min familie, det er så ille det kan forblitt. Denne bloggen er ikke noe satire og moro-blogg etc.

Dette er en direkte ond og slem person/personer som står bak den ufyselige og meget kriminelle bloggen. Den er Norges mest kriminelle og ufyselige blogg, og denne bloggen får lov å ligge ut på nettet fatter jeg ikke. At politiet får den/denne personen fengslet og straffet, og jeg og min familie får en kjempe oppreisning, da hadde det vært rettferdighet og politiet hadde gjort jobben sin. Den bloggen er superkriminell og dette er virkelig ærekrenkelse og sjikane, satt i stand av en eller flere meget syke og perverse mennesker. Her noen eksempler på hva som er blitt skrevet på den kvalmende og sjikanerende bloggen, som ikke er satire eller uskuldig moro, men belastende og dypt ærekrenkende å ha noe slikt dritt ute på nettet i mitt og familien Christensen navn!

Smyrnabloggen kan operereres av alle som har innloggingspassord

(Torodd og Ansgar)

Noen av stykkene er åpenbart skrevet av Torodd Fuglesteg, andre av Ansgar Braut, Robert, Buster og alle andre navn denne personen har brukt.

Arne Breen er deres skapte figur, som er en slags felles demon.

Se her:

Dette er ondskap og løgn av verste sort fra den falske Smyrna bloggen: “Hei. Jeg ser at Randi konsekvendt bruker kjælenavn som Jan Låre om Jan Kåre Christensen i dag. Er de to et par ?”

Her blir ei dame som har skrevet og forsvart meg, koplet opp imot meg på en slik måte at jeg vil ikke bruke ord, det er for kvalmende og ille.
Se her:
https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/05/05/sporsmal-fra-even-om-jan-kare-og-randi/


Jeremy Hoff: Mangelen på Lego er Guds straff for at Norge har fengslet Anders Behring Breivik

Etter å ha lest dette, så skjønner en at denne personen er følgende:

 Psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren om troll:
“I nett-slang brukes begrepet «troll» om en som sår splid i kommentarfelt ved å starte krangler, drive personsjikane eller poste meldinger på siden av tema.
Kanadiske psykologer la nylig frem en studie av nettrollenes personlighet.
De fant at disse viser tegn på sadisme, psykopati og narsissisme, samt at de var «machiavelliske» i sin hang til å manipulere andre og se bort fra konvensjonell moral.
I studien definerer forskerne trolling på nett som «det å opptre på forledende, ødeleggende eller forstyrrende vis i sosiale sammenhenger på internett», uten noen annen hensikt enn egen tilfredsstillelse.
– Studien forteller at de som er troll på nettet gjør det fordi de liker det. De gjør det aktivt for å plage folk, og de liker å plage folk også utenfor nettet, sier psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren til ABC Nyheter.”

Dette om min sønn som politiet driter i: Stygge rykter om Jan Kåre Christensen sin sønn fjernet.

Dette er så simpelt, stygt og ondt, jeg har ikke ord: https://smyrnamenighet.wordpress.com/?s=fjernet+Christensen

Her blir vår nesten adresse og alt lagt ut, dette er så åpenbart et ID tyveri, som politiet fremdeles overser og dritter i. Vår adresse er Smyrna Menighet, Krokstiveien 2c, 0672 Oslo.
Se her: https://smyrnamenighet.wordpress.com/about/

Gatepredikanten Petar Keseljevic demonstrerte utenfor Oslo Rådhus mot homomafiaen.
Hvorfor skriver løgn og dritt om alt og alle? Og poltiet dritter i alt og alle de også, bortsett fra at Jan Aage Torps falske anklager imot meg skal føres for retten, snakk om et råttent og ondt politi.
Se her: https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/10/31/gatepredikanten-petar-keseljevic-demonstrerte-utenfor-oslo-radhus-mot-homomafiaen/

Jan Kåre Christensen er i en alvorlig pengeknipe nå om dagene da han må betale barnebidrag for sin yngste sønn Jesus Maria i Spania
Her blir det hevdet at jeg har en sønn i Spania, og politiet sitter fremdeles og fomler og får ikke denne løgnapekatten straffet og buret inn, hvor er rettsikkerheten her i Norge? Med hatpoltiet på Manglerud er dette dessverre borte: https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/08/11/jan-kare-christensen-trenger-dine-penger/

Har Jan Aage Torp skrevet dette? Han sier det samme at jeg er Anders Behring Breivik sympatisør:

 Innlegg 581 om Anders Behring Breivik fra Jan Kåre sin blogg https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/05/29/innlegg-581-om-anders-behring-breivik-fra-jan-kare-sin-blogg/

Spørsmål fra mange: Er Jan Kåre Christensen mentalt tilbakestående ?
Ord dekker ikke dette, nå er jeg mentalt tilbakestående og politiet lar dette ligge ute på nettet, ille.
https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/05/

Gang etter gang blir min familie dratt inn i denne svarte møkke til Fuglesteg, hvor går grensa?
Den er ikke eksisterende for ham, Torp, Braut eller politiet
https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/05/05/brev-fra-oddny-olavson/Denne hetsingen er også andre blitt utsatt for, men da ble i hvert fall noe gjort, se her. Legg merke til denne dommen her, Jan Aage Torp kaller meg for lystløgner etc.


Det var mer enn nok at denne ble domfelt, hvorfor tar ikke politiet ut tiltale mot noen andre enn meg? Da både denne Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut og Jan Aage Torp har kommet med langt kraftigere verbale skyts imot meg?


Dette er Torodd Fuglesteg som driver den falske Smyrna bloggen som står bak dette mener jeg: http://presse.no/pfu-sak/16408/


Her har Torodd Fuglesteg lagt ut løgn om meg at jeg har mottatt 200.000,- kr, og politiet som de eneste som kan fjerne det gjør ingenting selv om jeg har gjort de oppmerksom på dette:

Dette ligger ute på nettet, og alt er løgn og ondskap og politiet gidder ikke å løfte en finger for meg og min familie, de er inkompetente og åpenbart ikke skikket til å være i den stillingen som de er, for da hadde de hatt empati for oss som tross alt blir hengt ut som en familie.

Finnes det grenser for injurier og ytringsfrihet?

Jan Kåre Christensen blogger og driver nettstedet til menigheten Smyrna Oslo, skjønt menighet blir en noe upresis terminologi ettersom den ikke består av andre medlemmer enn Jan Kåres familie.

Denne bloggen skal tematisere ytringsfriheten med det forhold som angår injurier eller krenkelser av andres integritet. Jan Kåre står fritt til å raljere med menighetsledere oa. uten at dette får andre konsekvenser enn nettopp det forhold at noen blir krenket på det groveste.

http://dondukk.blogspot.no/


Også her er det mer ondskap.


Den såkalte Jan Kåre Christensen benekter at han er Karlsson På Taket

Da det ved gjennomgang av en mengde fotografiske bevis kom for en dag at Jan Kåre Christensen ikke er en virkelig person men bare et finurlig fantasifoster og skalkeskjul produsert av den ikke helt ukjente Karlsson På Taket tok det ikke lang tid før reaksjonene strømmet på.

Se her: http://svekras.blogg.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...