fredag 15. desember 2017

Nr. 44: Jeg har anmeldt en som skriver under synonym navnet Ansgar Braut, men politiet kunne ikke få tak I ham selv om han skriver på nettet hver dag og de har mail adressen hans.

Nr. 44:

Jeg har anmeldt en som skriver under synonym navnet Ansgar Braut, men politiet kunne ikke få tak I ham selv om han skriver på nettet hver dag og de har mail adressen hans.

Ansgar Brauts adresse og hvor han bor har vi!Snakket med politiet angående en anmeldelse jeg har levert. Det er mannen med synonym navnet Ansgar Braut, men politiet kunne ikke få tak I ham selv om han skriver på nettet hver dag og de har mail adressen hans.
 
Denne Ansgar Braut skriver ikke under sitt virkelige navn, men han skriver på nettet hver dag, sender mailer og holder på med noe som virkelig er dritt!
Illustrasjonsbilde av politiet som skal håndheve Norges lover, men når selv det mest elementære og som de fleste vil si er en lett oppgave. De klarer ikke det, hva da skal en tro og mene om politiet? Men de som lever i samsvar med Norges lover skal tas hvis de holder frem Guds ord. Det virker på meg som at den behandlingen Hans Nielsen Hauge fikk her i Norge for 200 år siden er på full fart inn igjen her i Norge?!

Da må jeg spør meg selv, hvilket politi har vi som ikke kan gjøre selv det mest elementære? Eller er det andre ting som ligger bak? Jeg vet ikke, men underlig er det hele!

Sluttkommentar:
Hva e grunnen? Jeg skal tas for alt det er verd! Målet til hat politiet på Manglerud er …….?
Det er bare å gå til de bloggen han har skrevet og skriver og få tak i ip adressen, så vips. De vet hvem det er. Med dagens teknologi og så mange kyndige data mennesker er dette veldig enkelt å spore opp personer som har skrevet på nettet.
Og gå i dialog med meg for eventuelt påpeke noe er fremmed for noen skal virke forebyggende og ikke spre hat? Det er akkurat slik fremgangsmåte som sprer og virker frem alt som er negativt og fullt av hat! Nei, her skal ikke Guds ord forkynnes slik det står skrevet er temmelig åpenbart!
 
 
Beklagelse overfor Ansgar Braut da en har gitt seg ut for å være ham og har forfulgt meg på det groveste det siste ½ året!
Mannen med psynonym navnet Ansgar Braut har i sammen med flere andre nærmest forfulgt og løyet på meg det siste ½ året etter den falske Apostel og lurendreier Jan Aage Torp kom med en fiktiv anmeldelse av meg.
Bilde av Jan Aage Torp som er opphav til all denne elendigheten egentlig. Nå påstår han at noen sender mailer og brev i hans navn. Det forundrer meg ikke et sekund om dette også står han selv bak? Ikke noe forundrer meg med denne mannen som også etter møte i forliksrådet oppførte seg tilsvarende!

I mine øyne er Torp emosjonelt ustabil og paranoid som trenger behandling. Han påstår også at jeg er en Demon, utilregnelig, nedrige blogger, løgner, eier hverken skam eller vett, tullingen og lystløgneren Christensen, det forteller sitt.
Jeg har søkt på nettet men finner ikke den virkelige Ansgar Braut. Vil bare komme med en beklagelse overfor ham, her og nå. Og leser du dette og er den virkelig Ansgar Braut, så kontakt meg slik jeg kan få bedt deg om beklagelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...