fredag 15. desember 2017

Nr. 41: Ansgar Braut måtte jeg politianmelde da Torp egentlig står bak hele elendigheten! Torp fremstår mer og mer som manipulerende og farlig!

Nr. 41:

Ansgar Braut måtte jeg politianmelde da Torp egentlig står bak hele elendigheten! Torp fremstår mer og mer som manipulerende og farlig!

En av debattantene på Søkelys.com har holdt på å sendt mailer til min arbeidsgiver og plaget min kone og truet henne, med god støtte fra bl.a. Jan Aage Torp og Kjell Andersen som driver og er redaktør på Søkelys.com.
Bilde av en teaterforestilling, for det er det dette er. Det gjelder å være på rette siden av loven, ikke noe annet. Derfor har jeg begynt å forandre ord og utrykk. Ikke det at jeg har forandret på min mening på et eneste punkt, tvert imot!
Men jeg omskriver bare ordene slik at ingen kan «ta» meg. Det er virkelig et teater, men gjengifte er og forblir hor, ekteskapsbrudd eller synd etter skriften. Og de som gifter seg på nytt som en kristen eller med en fraskilt skal kalles horkvinne eller horkarl etter hva Guds ord sier og lærer.

 


Fikk en avklaring på hvordan de så på Ansgar Braut!
Som sagt så har Braut med «godkjennelse» og «velsignelse» fra Torp og de andre på Søkelys innledet en forfølgelse imot meg og min familie.
Jeg fikk snakket da med ledelsen der jeg jobber og de var veldige klare. De svarte med et ord på hvordan de så på Ansgar Braut mailer: «et oppgulp»!
Det var det de kalte Braut sine mailer, et oppgulp.
Han har sendt verst mulig mailer og prøvd å sverte meg, men Torp, Braut, Andersen kommer kun med egentlig en ting alle i sammen med alt de skriver og holder på med. Et OPPGULP!
Sluttkommentar:
Det er helt åpenbart at det som Torp har prøvd å iscenesette er å fa avviklet den himmelske blogg. http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-903-pastor-jan-aage-torp-har.html
Snakket senest med juristen i dag der de skjønner at den politianmeldelsen er veldig enkelt å i møte gå. Jeg forandrer bare på ordene, så er alt historie:
Psykopat = uberegnelig

Narsissistisk = manipulerende

Horebukk = horkarl

Tøyte = horkvinne

Spedalsk = lever i synd
+ andre ord og utrykk. Jeg har nå forandret alt dette slik at Torp ikke kan bruke dette imot meg. Da vil hele møte i forliksrådet falle i fisk for ham, for da holder jeg meg innforbi Norsk lov ha-ha! Det hele er iscenesatt av Torp for kun en ting, å ta meg. Der han bruker imot meg enkelte ord jeg har brukt som jeg nå forandrer på for å komme ajour med Norsk lov, ikke for noe annet!
Alt jeg har skrevet om Torp og andre er 100 % sannhet, men nå når en prøver å angripe meg er det bare litt justering til for å tilpasse meg Norsk lov, og jeg er fri og ajour med alt, ha-ha!
Den som kommer til å sitte med skjegge i postkassen og svarte Per er selvfølgelig Torp og alle de som har trodd på ham. Torp er ikke såret og sjikanert en plass for hva jeg har skrevet eller forkynt.
Men han har åpenbart anmeldt meg for kun en eneste ting, ikke noe annet!

DET ER AT JAN AAGE TORP DRIVER ET RENKESPILL FOR Å FÅR FJERNET DEN HIMMELSKE BLOGG DA VI TALER KLART OG TYDELIG IMOT GJENGIFTE SOM INGEN ANDRE!
Møte i forliksrådet vil bare bli en formalitet der jeg har så mye sitater på hva Torp selv har skrevet som er mye verre enn hva jeg noen gang har skrevet. Det hele kommer nok opp med å enda et Torp og Braut får seg hver sin bot? Torp for falske anklager og Braut for netthets hvis politiet gjør jobben sin grundig nok!

Og Den himmelske blogg blomstrer og utvikles som aldri før, hallelujah og all ære til Gud og Lammet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...