torsdag 14. desember 2017

Nr. 38: Den falske Apostel Jan Aage Torp vil absolutt ha møte med meg i konfliktrådet, men «varmer» opp med å kalle meg for utilregnelig, nedrige blogger, tanketom, tosk, dumrian, løgner, eier hverken skam eller vett, tullingen og lystløgneren Christensen!

Nr. 38:
Den falske Apostel Jan Aage Torp vil absolutt ha møte med meg i konfliktrådet, men «varmer» opp med å kalle meg for utilregnelig, nedrige blogger,
tanketom, tosk, dumrian, løgner, eier hverken skam eller vett, tullingen og lystløgneren Christensen!
 
Målet er åpenbart. Få stengt bloggen og få meg inn på en lukket intuisjon!
Torodd Fuglesteg skriver, som er en av Torps beundrer.
Du og din kone vil selv bli stalket av JKC i de neste 30-40 aarene hvis intet blir gjort i saken med henhold til helsevernet. Spesielt i disse internett tider med anonyme profiler og muligheter til aa vere skjult vil stalking bli et stort problem utover. Det er ikke mye som trigger mentalt syke mennesker og/eller folk med Asbergers. ABB er paa den ekstreme enden av den skalaen. JCK heller noe i hans retning
Jan-Aage Torp
Christensen bedriver "Cyberstalking". Han er historie!
(Sitat slutt)
Her får jeg diagnosen av Torp som stalking og mentalt syk av Fuglestegg. Alt hva jeg noen gang har skrevet når hverken Torp eller Fuglestegg opp til anklene engang!
Videre av Torodd Fuglesteg.
Krogstien i Oslo er nu blitt et galehus. Noe mer kan det ikke sies.
(sitat slutt).
Torps «venner» tar jobben for «sjefen» selv. De har samme ånd og derfor samme onde mennesker!
Videre Torodd Fuglesteg:
Jeg tror det er helt urealistisk aa tro at JKC vil gi opp sin bortimot daglige terror av Torp i de neste 30 aarene med mindre han tas i forvaring gjennom tvungen behandling i en lukket mental institusjon. Jeg tror ikke at dagens prosess vil gjore noe annet enn at det synliggjores fra det offenlige at Torp og andre terroriseres av JKC. Og det er alt. Det i seg selv er bra. Men ikke losningen.
(sitat slutt).
Her mener de at jeg skal bli lukket inne på en lukket intuisjon. Dette forteller at mobbing og sjikanen av meg kan egentlig ikke bli verre! Bortsett fra hvis de begynner aktivt å ta dette i bruk!
Jeg har aldri kjent meg hverken draget, hatt lyst eller behov av å møte Torp på noen som helst måte. Jeg har skrevet om ham som en X der han skal være «Apostel» og «Pastor». Og andre jeg skriver om, har jeg samme forhold til stort sett. Det er at de kaller seg for forkynnere etc. men lever etter sitt eget kjød.
Samtidig lagt Guds ord, og Guds ord alene til grunn for hva jeg har ment og mener om Torp og Oslo kirken.
For min del er jeg primært opptatt av de tingene jeg skriver og taler om ut fra Bibelens syn på gjengifte og det å være forkynner og ha et tilsynsembete.
Bilde av politianmeldelsen av meg som de anklagene som er rettet imot meg, så står jeg for hvert eneste ord som er rettet av anklager imot meg. Alt er sant med hensynet til Jan Aage Torp! Men min politianmeldelse av han, den er likeså sann som hans anmeldelse av meg er falsk, løgnaktig og manipulerende!Hallelujah for siktelsen mot meg, den var vidunderlig, hvert ord er sant (den forteller og inneholder den virkelige sannheten om "Apostel" Torp, og den er ille). Hvert ord der står jeg innenfor, ikke minst hva jeg har erfart i det siste angående Torp. Han er alt det som siktelsen taler om er jeg overbevist om. At han kaller meg for alt det han gjør vitner om bare en ting. Alt jeg har skrevet og talt om han er sant.
Han har avslørt seg selv gjennom sine uttalser om meg. Og jeg har ikke nevnt de verste. Men han kalte sin egen sønn for lakei for sin største fiende, i Torps hode og hjerte er og forblir et ormebol. En person som ringte til meg mente han var besatt, tror nok det stemmer!


Der Torps virke og alt han han står for får komme til, så bringer det død, ikke liv. Har en selv kontakt ikke med livet men med døden, så bringer en selv død sier skriften. Dette ser vi gjør seg gjeldene her!
Hva er det Jan-Aage Torp påstår jeg er, vitner om at han motsier seg selv fullstendig. Hvis jeg er alt han skriver om meg, hvorfor bruke tid på meg? Det skjønner jeg ikke i det hele tatt.
Denne mailen mottok jeg av Torp i sommer:
Fra: pastortorp@me.com [mailto:pastortorp@me.com]
Vi har ingen mening om Smyrna Oslo og Jan Kåre Christensen. Min håndsrekning til deg på våren 2012 viste seg å være nytteløs, og jeg akter ikke å ta opp igjen kommunikasjonen.
(sitat slutt).
Sluttkommentar:
Her har han ingen mening om meg. Kort tid etterpå anmelder han meg, snakk om å være manipulerende og schizofren. Først er jeg helt ubetydelig. Så satser han alt på å stoppe meg gjennom en politianmeldelse.
Jeg ser en ting, at alt jeg har skrevet om Torp. Hvert eneste ord har vært og er sant. Hva skal jeg da innrømme? Eller hva er det da å eventuelt å beklage? Ingenting!
Ser frem til å møte horkarlen, ekteskapsbryteren og manipulatoren «Pastor» Jan Aage Torp! Bli ferdig med han, og om mulig, at politiet og alle andre får opp øynene at her står vi overfor en falsk og narsissistisk Apostel, men en falsk sådan!
Han spiller nå på sine siste strenger og de er dårlige! Jeg blir i siktelsen fra politiet hevdet at jeg hevder at Torp lever i hor som straffbart. Men det er akkurat det han gjør, han har skilt seg og funnet seg ei ny ei kone som ikke er hans kone etter Guds ord. 

Da sier skriften at han er en horkarl og den han har giftet seg med er ei horkvinne. 

Dette kommer jeg aldri under noen omstendighet til å slutte å skrive, og der kommer også politiet garantert til kort. Vi har Tros- og Ytringsfrihet her i Norge. Og ingen kan nekte meg å sitere Guds eget ord, hva skal en da med et møte med en som lever i synd? Ikke vet jeg, men dødfødt må det være! 
Men det er klart, noe har jeg gjort for å komme politiet i møte. Jeg har bare byttet ut noen ord for å komme «fri». Men alt er et skuespill da Torp hater at jeg forkynner imot hans levesett som er totalt imot Guds ord. Da fant han noen «hull» på min blogg for å anmelde meg, for å stoppe meg og den himmelske blogg. Men Torp er avslørt at alt er iscenesatt av ham for å prøve å stoppe meg. Men gjennom dette er hans dårskap og frekkhet blitt enn mer åpenbart for alle og enhver! Og etter siggende skal han ikke bare ha fjernet hva jeg har skrevet om ham, men alle andre.
Mannen er åpenbart helt hinsides. Ingenting blir fjernet, absolutt ingenting.
Kun forandrer noen ord, det har jeg allerede gjort. 
Det er ikke mer å diskutere og samtale om slik jeg ser det. Men jeg er da ikke redd for å møte en person som har innbilt seg selg at han har en global tjeneste og kan ellers gjøre som han selv vil. 
Selvfølgelig er det kun en ting for alle kristen å holde seg til, det er Guds eget ord. Og Jesus selv sier om vi vinner hele verden men tar skade på vår egen sjel, så gagner det oss ingenting. Det hjelper ikke å ha en «global tjeneste» men samtidig leve i synd, være frekk, vulgær, rebell og lære og leve imot Guds eget ord. Det er her Torp står i dag! Han er avslørt og kan skrike, forbanne, fantasere og gå der i blinde. Men han kommer ingen vei stakkaren, han er og forblir å være en taper da han hverken vil eller evner å leve i samsvar med skriften!
Det møte i konfliktrådet må være verdens dummeste møte etter hva Torp har kalt meg i det siste. Slikt som utilregnelig, nedrige blogger, løgner, eier hverken skam eller vett, tullingen og lystløgneren Christensen! Å kalle en person for dette før et møte og tro at en skal bli hørt etterpå. Da må vedkommende være en p.y.o.a. og m.k.m.n.e.k.! Eller som vedkommende som ringte til meg og mente at Torp var besatt! 
Ord. 18. 19 En bror som en har gjort urett mot, er vanskeligere å vinne enn en festning, og trette med ham er som en bom for en borg.
Å innta en festning er ikke lett, Torp har med sine uttalser satt seg selv i en umulig situasjon. Hans møte i konfliktrådet kunne han spart seg for. Det kommer nok ingenting ut av etter Torp beskrivelse av meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...