torsdag 14. desember 2017

Nr. 35: Jan Aage Torp håper jeg er ferdig med etter å ha anmeldt ham «igjen»!

Nr. 35:
Jan Aage Torp håper jeg er ferdig med etter å ha anmeldt ham «igjen»!

NB! Pastor Torp både forandrer, fjerner og holder på med så mye da han ikke står for sine ugjerninger. Så hvis noe av det jeg gjengir ikke lengre står på hans side. SÅ HAR HAN SKREVET DET OG MENER DET! HAN HAR ALDRI BEDT NOEN OM TILGIVELSE ELLER UNNSKYLD FOR NOE ENDA! Dette til orientering.
Jeg trodde at jeg hadde politianmeldt Torp, men det viste seg at jeg måtte gjøre det en gang til. Da politi anmeldelse på nettet gjaldt kun tyveri og mindre forhold.
 
Bilde av Ubaydullah Hussain som Torp ynder å sammenligne meg med og som han mener jeg er enig i og hyller. Dette viser bare at Torp ikke har noen sak imot meg når han kommer med slike latterlige og syke påstander.
 
Men politianmeldelsen skulle jeg vært mer enn gjerne foruten. Selv om Torp taper til slutt, med at enten saken blir henlagt eller han får en pålegg. Jeg kommer garantert til å gå fri da jeg ikke har startet dette i det hele tatt, men alt er satt i regi av Apostel Torp, men en falsk Apostel og meget syk i sitt åndsliv.
Og sammenligne meg med uterligående terrorister og som forsvarer dem, det forteller om et sykt, meget sykt menneske på sitt ånds- og sjelsliv!
 

Jan Aage Torp «skylder» Petar Keseljevic egentlig 1.5 Millioner, men vil Torp betale tilbake? Hvis han omvender seg, men nok aldri før?
Hva skjedde mellom de to? Det er ikke lett å vite da Torp ikke vil utale seg bortsett fra at Torp sier følgende om Petar Keseljevic: «Ta ikke imot penger fra hvem som helst! Angjeldende person er nok syk, og bør beholde sine penger til egen nytte».
Hva skjedde egentlig? Petar Keseljevic forteller: «Jeg var på møte og ble revet med, og så ble vi oppfordret til å komme med et trosløfte, hva eide jeg? Kun en leiligheten, ikke noe annet. Dette ble mitt offer – mitt trosløfte. Jeg skrev på lappen og la den opp i offerkorga.
Noen dager etterpå ringe Torp meg, og spurte om jeg sto med løfte. Ja, og han fikk meg til å ta opp lån på leiligheten før den var solgt. Selvfølgelig ble jeg manipulert og lurt. Men jeg gav Torp alt, det var ca. 1.5 Millioner som gikk rett til Torp og han kunne få seg den Mercedes han sikker hadde drømt om og inviterte andre apostler til menigheten. Men jeg angret, men dette er historie nå. Jeg har enda ikke fått bygget meg opp igjen, men Gud er god!»
Skjønner ikke «Pastor» Torp konsekvensene av han han gjør og tar imot av andre?
Tenk, en ungkar vil ofre, og det alt. Men skal en ta imot alt? Skal en ikke tenke på konsekvenser og om det er rett? Torp er som beskrevet om maktmenneske i menigheten som Edin Løvås omtaler i boka Maktmenneske i menigheten: «De fatter ikke andres behov».
Gunnar Elstad skriver, noe som etter min mening passer på Torp:
«Selv lider den antisosiale personlighet av en nesten fullstendig mangel på skyldfølelse og samvittighet, og har liten evne til å se at andre mennesker lider under hans eller hennes maktmisbruk».
Torp skjønner ikke at han har frarøvet mange mennesker deres verd som mennesker!
Her hva Randi Ingwersen har skrevet til meg:
Ja, jeg kan stå inne for det jeg har vist deg og det Torp også har skrevet om meg og Johnny¨ som han aldri har møtt eller snakka med. Så lenge jeg har Facebook så ser jeg hva som blir skrevet av dem som har åpen profil, det har Torp!! og han har ca. 200 "følgere" av det han evt. skriver på siden sin der! Også skulle jeg ikke reagere når mitt navn plutselig stod der? Snakk om å trakassere, sier jeg......han har hengt ut oss med fulle navn og kommet med noen helt ville utsagn og antagelser. Jeg ser på det slik at dette må være en mann hele ute av balanse. Derfor tenke jeg bare som så at det er "mange tullinger "der ute, men ikke alle man skal overse....de kan lage stor skade på kort tid.
Han oppfører seg helt likt til en annen jeg aldri har møtt eller sett som jeg sommeren 2013, som jeg måtte anmelde
og jeg hadde da ca. 12 A4 sider hvor mitt navn var brukt og hengt ut på Facebook. Flere av dem jeg kjenner tok også bilder med sine mobiler og flere var klare til å vitne. Begge de 2 som hadde hengt meg ut sånn ble innkalt til avhør, det skrev dem så klart selv på Facebook....men at politiet ikke tok saken alvorlig og bare lo av den. Det er løgn, jeg ble møtt med stor forståelse og politiet som jeg da hadde med meg min pc inn til sa hun var glad hun ikke hadde Facebook. Hun hadde vurdert det , men nå viste hun at hun  ikke skulle ha det for hun så tydelig at dette var ekkelt å oppleve.
Politiet henla saken men jeg har alle papirene liggende. Dem sa jeg evt. kunne gå til privat søksmål
noe jeg verken har tid eller penger til og ville ikke ha gjort.
Jeg er ingen offentlig person, derfor reagerer jeg på at "Oslokirken V /Torp (pastor) " begynner herse med meg fordi jeg har skrevet og vært enig i mange av dine innlegg. Jeg har aldri skrevet noe om Torp men ja, jeg er jo blitt rystet over
den mannen som gav Torp alle pengene sine og må leie resten av livet. Torp må tåle at fokuset er på han, ikke blande inn meg og dette partiet jeg aldri har vært medlem av en gang, som jeg ikke tror finnes idag heller.
Dette skriver Jan -Aage Torp på Facebook. Jeg blir helt uvel av å se hele mannen. Håper det går greit med dere?
Og jeg håper Torp ikke slipper unna, han har gått for langt allerede......ikke deg.
TORP:
Jeg er veldig glad for at Norge har en straffelovgivning som beskytter borgerne mot personsjikane, netthets, ærekrenkelser og mobbing. La oss holde en høy standard alle sammen!
Sluttkommentar:
Egentlig er det bare å si en ting om Torp, bryt all kontakt med ham, han er uhelbredelig hvis han ikke omvender seg og ser sin synd.
Hva skal Torp gjøre, for å komme i rett stilling overfor Gud?
1.)  Skille seg fra sin «nye» kone og leve singel.
2.)  Betale tilbake dem han har lurt og bedratt så mye som mulig. Og be dem om tilgivelse.
Dette er en god begynnelse!
Siste mail fra Randi og jeg svarer:
Ja hvor stor seriøsitet er det med Torp når han sammenligner meg med Ubaydullah Hussain? Det er syke, ja veldig syke personer som holder på slik!
Ubaydullah Hussain står mye nærmere Torp enn han står meg, om Torp selvfølgelig ikke er så galen som Ubaydullah Hussain.
Det som er problemet med Ubaydullah Hussain er hans terrortrussel, ellers er mannen stein galen!
Jan K
Han fremstår som hardt presset. Skriften sier: Ord. 26. 27 Den som graver en grav, skal falle i den, og den som velter en sten op, på ham skal den rulle tilbake.
Og Salme 7. / 16 En grav har han gravd og hulet den ut; men han faller i den grav han arbeidet på.
Jan K
Fra: johnny ingwersen [mailto:jo-ingw@hotmail.com]
Sendt: 17. oktober 2014 22:07
Til: Jan Kåre Christensen
Emne: RE: SV: idag, 17.oktober
Jeg ser han er preget av livet han lever...helt tydelig....skremmende syntes jeg .... for han er nok en av de mest ekstreme "kristne" jeg har vært borti på sosiale medier.... og jeg har fulgt med...men mannen ser ikke seg selv....det er bare alle andre....
Noe er tydelig galt ja, uten tvil...får håper han får "tilsnakk" for mannen er gått for langt for lenge siden....
Fra: johnny ingwersen [mailto:jo-ingw@hotmail.com]
Sendt: 17. oktober 2014 21:13
Til: Jan Kåre Christensen
Emne: idag, 17.oktober
1 time siden.
Pastor Torp:
"Aktor anker frifinnelsen av Ubaydullah Hussain", forteller Aftenposten idag.
Verken terrortrusler eller tarvelig personsjikane bør være tillatt i Norge!
Begge kategorier av lovbrytere bør bli buret inn og få seg en lengre tenkepause.
Jeg er veldig glad for at Norge har en straffelovgivning som beskytter borgerne mot personsjikane, netthets, ærekrenkelser og mobbing.
La oss holde en høy standard alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...