torsdag 14. desember 2017

Nr. 26: Torp har ingen sak er gjenklangen jeg blir møtt med av andre!

Nr. 26:


Torp har ingen sak er gjenklangen jeg blir møtt med av andre!

Torp har nå etter hva han skriver politianmeldt meg og vil ha meg til forliksrådet. Men «problemet» er at han ikke har noe sak imot meg.
Bilde av meg og min kone som i motsetning til Torp er jeg fornøyd med minførste og rette kone etterGuds ord. Torp må da ha vært særdeles misfornøyd i sitt første ekteskap? Da han etterpå kapret seg ei dame som er på alder med hans barn?

Etter Norsk lov har vi religions og ytringsfrihet som veier tyngre enn de paragrafene som Torp kommer med. Derfor blir Torps syn på saken noe som ingen bør og skal legge seg på hjerte og sinn. I bunn og grunn er det et oppspinn og vis vas det han holder på med.
Alt jeg skriver og gjør, er jeg ikke for å skade eller sverte, men ut i fra en religiøs og kristen overbevisning. Ergo, hele saken sett i fra min side og Norsk lov gjør Torp til en taper før saken har begynt.
Ut i fra Guds ord er han en synder i samme bås som tyver, røvere og drapsmenn da han er en ekteskapsbryter (lever ikke med sin rette kone etter Guds ord). Ergo, hele saken står på en forståelse ut i fra Guds ord. Er han en ekteskapsbryter er han en horkarl eller på godt norsk en horebukk!
1 Kor. 6. 9 Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? La dere ikke føre vill! Verken de som driver hor, de som dyrker avguder eller de som bryter ekteskapet, verken menn som ligger med menn eller som lar seg ligge med, 10 verken tyver, grådige, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike. 11 Slik var noen av dere før. Men nå er dere vasket rene, dere er gjort hellige, dere er gjort rettferdige i Herren Jesu Kristi navn og ved vår Guds Ånd.
Her er synderegla! Skal Torp ta meg til domstolen fordi han har satt seg selv inn i den ved å være en ekteskapsbryter. Han er nå «gift» med ei dame som ikke er hans da Guds ord sier at han skulle enten ha forblitt enslig etter en skilsmisse eller finne tilbake til sin egentlige hustru, hans første.
1 Kor. 7. 10 Til de gifte har jeg dette påbudet, ikke fra meg selv, men fra Herren: En kvinne skal ikke skille seg fra mannen sin. 11 Men hvis hun likevel skiller seg, skal hun leve ugift eller forlike seg med mannen. Og en mann skal ikke skille seg fra sin kone.
Torp kan ikke få meg eller noen andre til å bli dømt så lenge jeg ikke har krenket han som person eller hånet ham. Jeg påpeker at hans liv som Pastor og Apostel ikke samstemmer. Han er med andre ord en hykler!
Vi som kristne krever at de som er tiltrukket av personer av samme kjønn ikke skal gi etter for sine lyster og behov. Det samme gjør Guds ord også til de som blir skilt, og gjør de det ikke kommer de under samme dom. Det er en vederstyggelighet for Gud slik Torp lever da han er en kristen, og alle andre som er gjengifte. Dette er ikke hva jeg mener, tenker og tror, men hva Guds ord sier og lærer!


Her er noe av hva jeg har hatt med dialog pr, mail med Kjell Andersen som er redaktør for Søkelys:
Først meg:
From: Jan Kåre
Sent: Friday, September 26, 2014 8:36 PM
To: 'Søkelys'
Subject: SV: siste
Hei Kjell!
Det stinker av de kommentaren som 90 % skriver!
Og har vært i kontakt med andre som sier rett ut at Torps hjerte og åndsliv er som er ormebol og uhelbredelig!
Dernest har alle som en frarådet meg å gå i forliksrådet. Det vil og kan han bruke imot meg for alt det er verd.
Når det gjelder politi anmeldelse, mener alle som en at det kan jeg ta knusende med ro så lenge jeg ikke har oppsøkt Torp personlig eller hans nye «kone». Jeg har vært ute av hans liv og han er ikke blitt stengt ute av dette på noen som helst måte. Mannen er mer i vigør enn noen gang ifølge ham selv.
Det jeg har skrevet har vært på egen blogg, og hjemmeside. Da er det meste tillatt bare en ikke oppfordrer til drap og vold noe jeg selvfølgelig ikke har gjort.
De paragrafene han bruker er myntet på helt andre situasjoner enn å skrive ut fra sin egen tro og overbevisning på egen blogg. Noe som jeg utelukkende har gjort og gjør!
Det eneste som kan skje er eventuelt er politi avhør hvis jeg holder meg borte fra forliksrådet.
Hvis jeg skriver under på noe i forliksrådet kan koste meg dyrt, for det vil Torp bruke imot meg i neste omgang for alt det er verd.
Skal skrive litt mer om dette, det blir ca. 2 innlegg til og kanskje et intervju?
Så er saken død fra min side og kommer kun å stille opp i et politi avhør som jeg er pålagt hvis det blir aktuelt? Forliksrådet er ikke på tale engang! Det er også frivillig og koster Tror jeg 1000,- kr ca.? Dette er bortkastet men han får styre på, jeg hefter meg ikke med han da han etter Guds ord lever i vederstyggelige seksuelle utskeielser med ei dame som er på alder med hans barn. Dette er ille ut i fra Guds ord og hvordan mange tenker og tror. Så jeg er nok ikke alene om dette her nei!
Mvh
Jan K
Fra: Søkelys [mailto:sokelys@googlemail.com]
Sendt: 26. september 2014 21:34
Til: Jan Kåre
Emne: Re: siste
De er nå på et noe høyere nivå enn tidligere debatter hvor skjellsordene har haglet kontinuerlig. (kommentarene) Har ikke hørt noe mer fra Torp bortsett fra det han etterlater seg i kommentarfeltet, det er en interessant og litt uventet utvikling det hele.
From: Jan Kåre
Sent: Friday, September 26, 2014 10:20 PM
To: 'Søkelys'
Subject: SV: siste
Greit, du får følge med på bloggen, slutter å sende mail.
Tror at alt vil koke bort i kålen og det eneste vi står igjen med er at Torp er enda mer avslørt!
Jan K
Fra: Søkelys [mailto:sokelys@googlemail.com]
Sendt: 27. september 2014 15:11
Til: Jan Kåre
Emne: Re: siste
Min kone Aina & jeg måtte koste på oss en lørdags-latter nå.
Angjeldende blogger skriver nemlig: “Jan Åge Torp og hans nye «elskerinne», har glemt ut navnet, men var det Dalila?”
Nå hører det nemlig til våre ukentlige rutiner at Aina klipper håret mitt hver lørdag – fin og kortklipt før søndagen…
Var det dette Dalila gjorde med Samson? Han fortalte henne sannheten at styrken kom fra håret som han ikke kunne klippe på grunn av sitt løfte til Gud. Mens han sov med hodet i hennes fang fikk hun en tjener til å klippe håret og rake ham, og deretter forrådte hun ham til hans fiender. «Filisterne grep Samson og stakk ut øynene på ham. De førte ham ned til Gasa og bandt ham».
Forskjellen mellom Dalila og Aina er at Aina er gudfryktig og hater den urett og dobbeltmoral som florerer på en del blogger….
Kommentar?
Siste kommentar fra meg:
Hei Kjell!
Nå er det den «snille» Torp som komme frem.
Snakket med personer i går som alle som en sa at Torp ikke hadde noen sak i det hele tatt. Og si at det er dårlig gjort av meg å ikke å møte ham i forliksrådet er totalt skivebom!
Får bare håpe han besinner seg og legger hele saken bort, jo, før jo heller!
Skal ha bibelgruppe her i kveld og holder på å forberede den, men ha noe liggende som jeg kanskje får lagt ut og en artikkel til og eventuelt et intervju om saken. Så er jeg ferdig med dette bortsett fra hvis det skjer noe spesielt nytt!
Tror alle parter hadde vært tjent med det, og jeg kommer uansett ikke til å forandre meg en tøddel!
Mvh
Jan K
Sluttkommentar:
Det at en bror anlegger en sak imot en annen er et tap i seg selv sier Apostelen Paulus til korinterne. For min del så bryr jeg mer ikke, og kona mi er egentlig ikke så happy på Torp og mange andre da han er et elendig forbilde, eller et misvisende forbilde, slik som han lever og praktiserer sin tro. Det aller beste hadde vært at Torp hadde gått i seg selv, men det er vel for mye forlangt for en person som aldri har gjort det før?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...