torsdag 14. desember 2017

Nr. 25: Pastor Jan Aage Torp beskyter og vil «legalisere» de homoseksuelle synd, men politianmelder meg som taler imot gjengifte. Torp fremstår som syk, ukontrollert og presset!

Nr. 25:
Pastor Jan Aage Torp beskyter og vil «legalisere» de homoseksuelle synd, men politianmelder meg som taler imot gjengifte. Torp fremstår som syk, ukontrollert og presset!

Dette skriver Torp på sin egen blogg for de homoseksuelles «fordel»:
ville jeg aldri drømme om å kriminalisere homofili. Dette gjorde jeg tydelig allerede i tv-debatter i 1992 da jeg for første gang redegjorde for mitt syn. Folk må få ta sine valg, og attpåtil gis gode rammer for livet. I 1992 mente jeg at homofile samliv kunne bli godt regulert gjennom en utvidelse av den daværende husstandsfellesskaps-loven, og det mener jeg fortsatt.
(sitat slutt).
Bilde av demoene som Torp blir innfiltrert og styrt av. Han fremstår som meget underlig med å forsvare de homoseksuelle sine rettigheter og politianmelde meg som taler og skriver imot gjengifte av troende mennesker, spesielt forkynnere og de med leder ansvar, ingen andre!
  

Jes 3:9 Uttrykket i deres ansikter vidner mot dem, og om sin synd taler de åpent som folket i Sodoma, de dølger den ikke; ve deres sjeler, for de volder sig selv ulykke!
Torp har fått en ny agenda, og hvorfor? Det er uten tvil at demonene har forledet ham til å kjempe for de homoseksuelle og imot hans egen synd og brøde overser han. Han er selv gjengiftet som en kristen og lever etter Guds ord i hor, eller synd. At han nå er Home vennlig er ikke så overaskende, det er ikke «hans» synd! Men at han er gjengiftet som en troende.
I sin kamp og samrøre så blander han meg inn i et parti som jeg ikke viste eksiterte. Og han bruker ordet at vi har tette bånd, ha-ha. Torp er og forblir forblindet og styrt av demoner!
Han prøver også å angripe Ingwersen familien på Sørlandet fordi de forsvarer meg, her er også et råttent spill fra Torps side, igjen!
Torp gikk ut og skrev dette her på sin egen blogg at det var Ingwersen som var en bindeledd mellom meg og Tanem. Ja, my annet rolp. Og da konfronterte Randi Ingwersen han med hans løgner og oppdiktede historier, de kommer her.
Randi Ingwersen skriver først:
Den 29. sep. 2014 kl. 16.41 skrev johnny ingwersen :
Din oppførsel er ikke forenlig med å være pastor. Jeg opplever det som direkte ondskap. Jeg har aldri skrevet noe som helst noe om deg,
jeg aner knapt hvem du er og hva du gjør og ikke gjør.
Du reagerer på min mail? Jeg reagerer på hvorfor du blander i oss inn i din kverulering med Jan Kåre
Christensen? og Magnar Tanum og hans parti, som ikke engang er et parti.
 Til opplysning kan jeg meddele deg at både jeg og min mann har angret på at vi hjalp til med å stifte dette partiet og dette er rapportert til Brønnøysund.
Såpass går det vel an å se at Tanum ønsker blest om partiet med sine "ord" og han får jo nettopp det
han ønsker, men det må jo du ta opp med Tanum selv. Dette er ikke noe vi har laget.
Fordi om du har en "krangel" med Christensen, så for du forholde deg til han, for
dette virker svært urovekkende av en pastor å holde på slik du gjør. Tydelig at noe har truffet deg...men
jeg ønsker ikke spekulere i noe som har med deg å gjøre. Kjenner bare sterk  uro.
Kunne være fristen å lage en artikkel/kronikk i en av landets aviser nå om hvorfor du
er så "opprørsk" og at du faktisk må tåle bli satt spørsmålstegn ved.
Mvh
Randi Ingwersen
Så den falske profet Torp:
Jan-Aage Torp
Sent from my iPhone
Den 29. sep. 2014 kl. 16.58 skrev Jan-Aage Torp :
Kjør på, fru Ingwersen!
Du får sikkert gode råd fra JKC, Magnar Tanem og andre av samme kaliber og dømmekraft.
Jeg har merket meg dine sanseløse støtte-erklæringer til JKC. Det sier vel det meste. Da jeg oppdaget i morges deres sentrale rolle i fjor i stiftelsen av Norges Kristne, skjønte jeg at vi har å gjøre med et lite miljø med særdeles ubibelske holdninger og standpunkter. Tror det er greit å belyse disse sammenhenger så vi skjønner hvor patetiske slike de er. Ingen tvil om at du hører hjemme hos JKC og Norges Kristne, utfra dine egne skriverier og ferske stiftelses-handlinger.
---
Jan-Aage Torp
Sent from my iPhone
Randi Ingwersen:
Den 29. sep. 2014 kl. 16.41 skrev johnny ingwersen :
Din oppførsel er ikke forenlig med å være pastor. Jeg opplever det som direkte ondskap. Jeg har aldri skrevet noe som helst noe om deg,
jeg aner knapt hvem du er og hva du gjør og ikke gjør.
Du reagerer på min mail? Jeg reagerer på hvorfor du blander i oss inn i din kverulering med Jan kåre
Christensen? og Magnar Tanum og hans parti, som ikke engang er et parti.
 Til opplysning kan jeg meddele deg at både jeg og min mann har angret på at vi hjalp til med å stifte dette partiet og dette er rapportert til Brønnøysund.
Såpass går det vel an å se at Tanum ønsker blest om partiet med sine "ord" og han får jo nettopp det
han ønsker, men det må jo du ta opp med Tanum selv. Dette er ikke noe vi har laget.
Fordi om du har en "krangel" med Christensen, så for du forholde deg til han, for
dette virker svært urovekkende av en pastor å holde på slik du gjør. Tydelig at noe har truffet deg...men jeg ønsker ikke spekulere i noe som har med deg å gjøre. Kjenner bare sterk uro.
Kunne være fristen å lage en artikkel/kronikk i en av landets aviser nå om hvorfor du
er så "opprørsk" og at du faktisk må tåle bli satt spørsmålstegn ved.
Mvh
Randi Ingwersen
Den falske profet og apostel Jan Aage Torp:
Subject: Re: Randi Ingwersen
From: pastortorp@me.com
Date: Mon, 29 Sep 2014 17:20:49 +0200
To: jo-ingw@hotmail.com
Å stifte et politisk parti er ikke en privat, skjult sak. Politikk er offentlig. Et parti, registrert i Brønnøysund, er offentlig. Særdeles underlig at du ikke har gjennomtenkt dette. Er du like overfladisk i alt annet også?
At du som sentral stifter av et parti som programfestet kriminalisering av skilsmisse, samtidig er den eneste åpne støttespiller av JKCs selekterte mobbing av skilte/gjengiftede - det er uhyre interessant. Og du er en offentlig person, fru Ingwersen, uten at JKC påpeker din skilsmisse og gjengifte. Interessant.... Her tyter det ut av dobbeltmoral....
---
Jan-Aage Torp
Sent from my iPhone
Den 29. sep. 2014 kl. 16.58 skrev Jan-Aage Torp :
Kjør på, fru Ingwersen!
Du får sikkert gode råd fra JKC, Magnar Tanem og andre av samme kaliber og dømmekraft.
Jeg har merket meg dine sanseløse støtte-erklæringer til JKC. Det sier vel det meste. Da jeg oppdaget i morges deres sentrale rolle i fjor i stiftelsen av Norges Kristne, skjønte jeg at vi har å gjøre med et lite miljø med særdeles ubibelske holdninger og standpunkter. Tror det er greit å belyse disse sammenhenger så vi skjønner hvor patetiske slike de er. Ingen tvil om at du hører hjemme hos JKC og Norges Kristne, utfra dine egne skriverier og ferske stiftelses-handlinger.
Randi Ingwersen skriver til meg, og jeg svarer da vedtektene er blitt forandret totalt etter hun skrev navnet sitt der og hun og mannen har prøvd å komme i kontakt med Tanum uten å lykkes. Da partiet egentlig er ikke eksiterende:
Randi Ingwersen skriver til meg:
Fra: johnny ingwersen [mailto:jo-ingw@hotmail.com]
Sendt: 30. september 2014 08:10
Til: Jan Kåre Christensen
Emne: Randi Ingwersen
Torp er desperat for han er avslørt.....ja, det er en syk mann....virkelig syk...
Ikke lenge etter hans innlegg om dette politiske partiet, så ble det også lagt ut på
søkelys !!
Jeg gråt i hele går....Johnny preller det rett av...følte meg helt maktesløst og knust...at mennesker
som bare vil oss ondt fordi vi forkynner sannheten......
Takk Jan Kåre for at du gjorde meg obs.
Ganske fort forstod jeg og Johnny at partiet "Norges kristne" brukte kun sterke ord om særlig skilsmisse
for nettopp å skape blest. og de klart jo det.
Magnar Tanem ser på oss som frafallene idag og vi har bedt om å få slettet at han bar brukt vår adresse.
Vi har ingen kontakt med mannen! Vi kjenner han heller ikke.....men vi hjalp til med et papirarbeid
og vedtektene den gang var helt greie, hva Tanem har skrevet på i ettertid vet vi ikke noe om.
Torp burde jo ringt Tanem....dette er helt absurd !!
Jeg Jan Kåre Christensen Evangelist og bibellærer svarer tilbake:
From: jk.chris@online.no
To: jo-ingw@hotmail.com
Subject: SV: Randi Ingwersen
Date: Tue, 30 Sep 2014 08:22:43 +0200
Hei Randi!
Skjønner meget godt alt du går igjennom, hvorfor det? Du har med meget sterke demoniske åndskrefter!
De vil slå deg ut og hos meg går de på magen og hode. Før hadde jeg det som deg, da jeg måtte dette for første gang. Nå har jeg lært mer å bite smerten i meg, men jeg kjenner det er veldig intenst. Din reaksjon er helt normal for et Jesu Kristi Vitne!
Og er det noe jeg ikke kan bruke, så sier du i fra.
Ha en fortsatt fin dag og hils Johnny!
Snakkes og skal hilse fra Berit til dere begge to!
Mvh
Jan K
Randi:
Fra: johnny ingwersen [mailto:jo-ingw@hotmail.com]
Sendt: 30. september 2014 08:36
Til: Jan Kåre Christensen
Emne: RE: SV: Randi Ingwersen
ja, du har helt rett, Jan Kåre!! og ja, bruke det jeg deler hvis du kan. Jeg
er åpen og ærlig i alle ting. Takk for at du er den du er ! glad i dere begge 2 :)
Ja, de de kreftene vi prøve å stoppe oss.....jeg har det bedre idag, Berit fra Bergen ringt i går kveld.
Hun ville gjerne ha telefonnummer til Kjell på Søkelys...men jeg fant ikke noe...
Hun ville gi han noen sannhetsord, jeg leste noe fra bloggen og da sa hun at de kreftene ville hun ikke ringe likevel
....hun ringt meg i rett tid...jeg gråt og hun trøstet...
hun viste ikke om hvordan dagen min var igår....men hun ble ledet av ånden til å ringe meg
kl. 23 i går kveld.
Ja, vi snakkes.
JKC:
At du føler det utslått er helt «normalt»!
Det er sterke åndskrefter inne i bildet, og de kan sette selv den sterkeste ut!
Ha en fortsatt fin dag!
Jan K
Sluttkommentar:
Torp er sunket nå til det dypeste bunn!
Han lagger et samrøre med et ikke eksiterende parti som jeg har null kjennskap til. Homoseksuelle vil han forsvare og løfte opp. Mens meg og andre som påpeker hans synd og brøde, gjør han alt for stoppe og sverte! Og skal ha i forliksrådet og politi anmelder! Skriften er veldig klar på slike falske profeter og apostler:
2 Tim. 3. 13 Men onde mennesker og slike som kverver synet på folk, går frem til det verre; de fører vill og farer vill.
Dette er nok det åndelige ståstedet som Torp og mange troende har inntatt og forblir i. Men hva for oss andre som følger Jesus og Guds ord, hva med oss?
2 Tim. 3. 14 Men bli du i det som du har lært, og som du er blitt overbevist om, da du vet hvem du har lært det av, 15 og da du fra barndommen av kjenner de hellige skrifter, som kan gjøre dig vis til frelse ved troen på Kristus Jesus.
Ja, for oss som vil og som følger Kristus Jesus og Guds ord, så lever og preker vi i samsvar med Guds ord, og dessverre, de som fører og farer vill vil alltid stå oss imot her i tiden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...