onsdag 27. desember 2017

Nr. 205: Gjennom Hat-Pastor Jan Aage Torps forfølgelse, og trakassering av meg, blir budskapet om at skilsmisse og gjengifte blant forkynnere, prester og andre ikke er akseptabelt og etter det bibelske mønsteret!

Nr. 205:
Gjennom Hat-Pastor Jan Aage Torps forfølgelse, og trakassering av meg, blir budskapet om at skilsmisse og gjengifte blant forkynnere, prester og andre ikke er akseptabelt og etter det bibelske mønsteret!


Det som Jan Aage Torp har gjort med fiktive anmeldelser og lure politiet og domstolene med falskt vitnesbyrd og annet. Så er dette selvfølgelig ikke ønsker, og jeg har aldri oppsøkte slike situasjoner som han legger opp til.

For min familie er det selvfølgelig ikke hyggelig.Men i all denne galskapen og narsissismen som dette er, så er det også en del positive ting med dette. Det er at gjennom dette så spres budksapet om hva Guds ord sier angående ekteskap – at det skal vare livet ut!Jan Aage Torp hater meg og den Himmelske blogg så inderlig, at han gjør alt for å få meg stoppet. Og fjernet denne bloggen da den klart og tydelig fokuserer på hva Guds ord sier om ekteskapet og hvilke kriterier det må og skal ligge til grunn for en forkynner, prest eller en annen med leder og hyrdeansvar i menigheten eller kirken!

Jeg skrev denne artikkelen for snart 3 år siden, gjengir den her igjen!

Det at noe hater og misliker deg som Torp gjør med meg, er det kun og alene Gud som vender dette til det beste for oss alle som han selv sier i sitt eget ord.Rom. 8. 28 Og vi vet at alle ting tjener dem til gode som elsker Gud, dem som efter hans råd er kalt.

Det mest positive med det samrøre mellom Torp og Manglerud Politi, gjennom dette får jeg anledning å forkynne at gjengifte er hor for troende!

Leste på Jan Aage Torps «nye» blogg at han kalte meg stalker. Men da må han beskrive seg selv, ingen andre. Jeg har aldri søkt ham opp. Selv etter han anmeldte meg oppsøkte han meg og sendte mailer til meg, snakk om å være det en beskriver andre til å være!

Hvor står NORSK POLITI? KAN VI STOLE PÅ DEM?


Det er åpenbart at det hele bygger på en «røverhistorie» av Torp for å stoppe meg og den Himmelske blogg. Men han vil aldri lykkes!

Manglerud politikammer har ingen anelse åpenbart om hva tros- og ytringsfriheten inneholder når de vil ha meg til retten!

Dypest sett er dette hovmod på sitt aller verste. Tros- og ytringsfriheten er en frihet som er blitt kjempet igjennom gjennom flere hundre år, minst. Og så skal nesten som en filial av et politi kontor sette seg over denne lov og få tatt meg?

Ha-ha, hvor rar kan en bli?

Det blir som enkelte pappagutter er. De tror alt er en selvfølge, men alt ligger det hardt arbeid bak. Aldri i livet om jeg kommer til å bøye meg for slike rigide og overmodige mennesker. Dette vil få Norge tilbake minst 200 år hvis de hadde vunnet frem med det de holder på med.

Illustrasjonsbilde av noen «pappa-gutter» som har tatt alt som en selvfølge. Men tros- og ytringsfriheten er ingen selvfølge, det er hardt arbeid som ligger bak den. Og for den skal stå ved lag, så er det fremdeles viktig å ikke ta dette som en selvfølge med slike politifolk som en finner på den «filialen» her i Oslo.

Det mest positive med det samrøre mellom Torp og Manglerud Politi, gjennom dette får jeg anledning å forkynne at gjengifte er hor for troende!

Legg til bildetekst

Og jeg trenger ikke å forklare heller hvorfor jeg mener det jeg mener. Jeg har lov, rett og SKAL FORSVARES FOR Å KUNNE YTRE OG MENE DET JEG GJØR!

Her snur de alt på hode, akkurat som en person på den himmelske blogg gjorde.

Sitat fra den Himmelske blogg

kommentarer:

 Anonym sa...

Dette handler overhodet ikke om din rett til å skrive om skilsmisse/gjengifte! Det handler om MÅTEN du formidler på. Du henger ut folk, kaller dem stygge ting og diagnostiserer folk med psykiatriske diagnoser. Ufattelig trist og uforståelig at du ikke forstår dette:-(

Dersom jeg skrev om deg at du var en kåt gris som elsket porno, var utro, grådig, dum og en stor fet narsissist. Ville du syns det var greit? (selv om det var sant)

 10. mai 2015 kl. 12.12      

Jan Kåre Christensen sa...

Ja, det hadde vært veldig greit.

Men jeg ville ha gjort noe med det.

Og tenkt at problemet er meg og ikke den som sier det.

Det handler om å takle hva andre mener. Enten åpne opp for det eller stenge det ute.

Og slike uttalelser er milevis innforbi tros og ytringsfriheten.

 10. mai 2015 kl. 12.28      

Jan Kåre Christensen sa...


10. mai 2015 kl. 12.28      

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym hvorfor prellet alle beskyldninger av Jesus?

Han ble beskyldt for å være en løgner da han påsto han var Guds sønn.

Være demonbesatt da han helbredet de syke.

Hans lære som fra Satan da han ikke var teologisk utdannet.

Kan du svare på det?

 10. mai 2015 kl. 13.18      

 Anonym sa...

Hva om du hadde små barn og de googlet navnet ditt, og de fant haugevis av steder der det sto at du var en "horebukk" og moren deres var ei "hore"?????
Du mangler fullstendig sosiale antenner og empati, Herr Christensen:(

 10. mai 2015 kl. 14.29      

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym du svarer ikke på mitt spørsmål.

Og du snur alt på hode.

Jeg har ikke laget et eneste problem for Jan Aage Torp. Alt dette har han laget selv.

Ungene mine hadde ledd av slike kommentarer og de vet at alt dette hadde vært løgn. Hvorfor?

De har tillit og tiltro til meg.

At ungene til de som er skilt og gjengiftet ikke har det er ikke så underlig.

De satte sine egne behov foran Guds ord og barna!

 10. mai 2015 kl. 14.41      

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym det er ingen menneske rett å være forkynner.

Torp hverken lærer eller lever etter Guds ord.

Han har i alle år dømt andre nedenom hjem.

Når han selv sitter i klisteret så forlanger han å bli tatt på mest mulig skånsom måte.

Ser du ikke at dette er hva Jesus sa at med det samme mål vi veier andre med skal vi selv bli målt med.

Ser ikke noe formildende med Torp. Han er en

 10. mai 2015 kl. 16.29      

Jan Kåre Christensen sa...

Glad for at du ikke kunne svare anonym.

Du snur alt på hode og ser ting fra et egoistisk og selvsentrert ståsted.

Samt når jeg motsier deg har du ingen ting å komme med bortsett fra å komme med nye sprøe og urimelige svar/belæringer.

 11. mai 2015 kl. 10.07 

(sitat slutt).

Man vil få en helt absurd verden hvis en ikke har lov å nevne at noen er psykopater, falske profeter, narsissister, ekle, stygge og andre negative ting. Og så skal en skille ut de en eventuelt har lov å kalle for dette, og de en ikke har lov å kalle for dette???

Her har Manglerud politikammer (jeg holder på å le meg i hjel over mennesker som dette ha-ha) som skal kontrollere her! De klarer ikke en engang å få fjernet den falske bloggen som skriver i mitt navn og se at det Torp har kommet med er falske anklager imot meg. Eller ser de det men stoltheten hindrer dem i å ydmyke seg over at de har tatt feil og virkelig latt seg lure av en narresist?!

De setter seg over Gud, Norsk lov og alt og alle skjønner jeg. Her er hovmode og kontroll ånden på topp, stakkars mennesker!

Adolf Hitler som uten tvil var en psykopat, men å tro at det ikke finnes andre psykopater er som å tro på Julenissen. Det finnes dessverre tusenvis, og er de offentlige personer så er det helt legitimt å navngi dem. Det er derfor vi har Tros- og ytringsfriheten for og den skal politiet og rettsvesen ikke arbeide imot. Men forsvare den og stå opp for frie ytringer som ikke er truende og voldelige.

 Vi kan da ikke ha lov å si at en person er en falsk apostel, men en er det ikke.

Vi kan da ikke ha lov å si at en person er narsissistisk, men en er det ikke osv.

Kan vi si at Hitler var en psykopat, så kan vi bruke det på andre også etc.

Vi kan bruke alle ord og utrykk så lenge det ikke går på truing, mobbing og oppfordring til vold. Og jeg har bare påpekt at en offentlig forkynner er akkurat motsatt en de kriterier som Guds ord stiller til en Pastor/Hyrde! At dette er straffbart? Aldri i livet, dette er Guds ord, ikke noe annet!

Til mer jeg setter meg inn i dette emne, så finner jeg ut av at jeg har 100 % rett i alle mine påstander på absolutt alle måter, mens politiet på Manglerud opptrer akkurat som de er i diktaturer og lignede stater.

Vil jeg bøye av? Aldri. Om de kommer å tilbyr med at jeg skal betale 1 kr. Eller 1 Million. 1 dag i fengsel eller 1 år, det er akkurat det samme. Politiet opptrer som de var i Nord Korea og en diktatur stat. Men Norge er en rettstat, et demokrati og alt annet som er vidunderlig, rett og godt!

Rettferdighetsprinsippet gjelder det ikke for politiet på Manglerud?

Hvis jeg kan omtalt en person som psykopat, falsk apostel etc. Men det er ikke lov å omtale en annen som det? Håper politiet innser først som sist at de ikke har noen som helst sak imot meg. Men jeg har snart en meget god sak imot dem da de er totalt uprofesjonelle og oppfører seg som vi lever i et diktatur her i Norge.

Håper de kommer å ber om unnskyld og trekker hele saken!

For alles del er det bare å håpe at de trekker saken, ber om unnskyld og får gjort jobben sin med å spore opp disse personene som har forvold oss brøde og den nye bloggen med denne personen som er stakkars et psykopatiske tilfelle som dikter opp storyer om meg som jeg skriver eller en viss Arne Breen, og forresten. Om han fortsetter å skrive gjør egentlig ingenting da alle som er litt normale og oppe og går vet at alt er bare tøys og tull!

Det er her sakens kjerne er. Alt jeg skriver, taler og holder på med treffer spikeren på hode. Mens det Torp og andre holder på med er til å le av. Torp har kalt med for dumrian, stalker, lystløgner og 20-30 forskjellige ting til som er mye verre.  Men hva gjør jeg? Ler av hele greiene da alle Torps ord faller som døde ned til jorden!

Sluttkommentar:

Jeg har veldig mye mer på lager om både det ene og det andre. Jeg vokser for hver dag da jeg skjønner mer og mer av hele saken. Og jeg kommer ikke til å skrive så mye om dette mer inntil videre, men andre ting. Bortsett fra at jeg sikkert kommer til å legge ut noen om narresist, psykopater, falske apostler og annet. Torp er jeg ferdig med. Egentlig et interessant tilfelle. Selv om han er nokså syk som han sa om en som hadde gitt han 1.5 Millioner.

Jeg har aldri møtt Satan. Men gjennom Torp så har jeg virkelig fått lære han å kjenne. Det er derfor jeg har skrevet en del om dette. Vi kan ikke se Satan, men vi kan gjennom de personene som går på den vei som ikke er bibelens vei se hvordan han operer og er.

Jesus sa bl.a. at de hadde Djevelen til Far og slik jeg tror det er. Så er mange slike personer som vandrer i mørke, men bekjenner Jesus navn uten å leve etter hans lære det vi vil kalle besjelet av de maktene som binder og skaper den uhygge som vi er nå vitne til.  En er under demonisk påvirkning sier Guds ord!

Falske apostler finner vi flere plasser i Guds ord. Bl.a. talte apostelen Johannes til menigheten i Efesus om dette. Her passer selvfølgelig Torp inn som hele tiden blir ledet av profetier men ikke Guds ord. Og alle profetier har selvfølgelig ingen slått til eller stemt hverken med Guds ord eller virkeligheten. Selv Minos profeterte over ham om en stor mega menighet her i Oslo, større luftslott av profeti har vel aldri forekommet. Narsissistisk og løgn er dette, og det kaster kun skår i øynene på folk og de blir villedet ut i et åndelig mørke som Torp selv befinner og er i!

Når det gjelder de trekka som Torp har, er han nok til dels unnskyldt da min erfaring er at de som er så spesielle er født slik?

Men det som det ikke finnes noen unnskyldning for er å holde meg slike personer som politiet på Manglerud gjør! Og det er ikke noen unnskyldning heller for å gifte seg på nytt etter et samlivsbrudd. Vil en være en Jesu etterfølger så har en rett og slett ikke lov å innlede et nytt forhold etter en skilsmisse. Gjør en det så sier Guds ord at en lever i synd og hor og er en ekteskapsbryter.

Dette er som sagt ikke hva jeg lærer, men hva Jesus og Paulus underviste og lærte, og de ordene står evig fast. Selv for mennesker som har skavanker og trekk som ikke er av den gode sorten. Vil en være en troende, så må og skal en holde seg til Kristus og Guds ord!

Og jeg har aldri påstått at Torp er noe andre er noe som helst som en lege etc. Men etter mange års studier, jobbing med mennesker og annet, Så har han de fleste trekk som vitner om dette. Da er det langt, langt innfor tros- og ytringsfriheten å få lov å kalle en slik person for hva vedkommende er. Og her er ingen blitt truet eller noe annet.

Men gjennom dette som Torp og Manglerud har stelt i strand, så får jeg en anledning som aldri før å forkynne og påpeke at etter en skilsmisse er gjengifte hor for en kristen. Og vedkommende som gjør det er enten en horkvinne eller horkarl og ekteskapsbryter sier Guds ord. En lever rett og slett i synd og har kommet bort i fra nåden!

Matt. 19. 6 Så er de da ikke lenger to, men ett kjød. Derfor, det som Gud har sammenføiet, det skal et menneske ikke adskille.

1 Kor. 7. 10 Til de gifte har jeg dette påbudet, ikke fra meg selv, men fra Herren: En kvinne skal ikke skille seg fra mannen sin. 11 Men hvis hun likevel skiller seg, skal hun leve ugift eller forlike seg med mannen. Og en mann skal ikke skille seg fra sin kone.

Lukas 16. 18 Den som skiller seg fra sin kone og gifter seg med en annen, begår ekteskapsbrudd. Og den som gifter seg med en fraskilt kvinne, bryter ekteskapet.

"Eller vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? Far ikke vill! Verken de som lever i hor, eller avgudsdyrkere eller ekteskapsbrytere eller menn som lar seg bruke til unaturlig utukt med menn eller menn som driver utukt med menn…skal arve Guds rike." – 1. Kor. 6,9.

Rom. 7. 2 Den gifte kvinne er jo ved loven bundet til sin mann så lenge han lever; men dersom mannen dør, er hun løst fra loven som bandt henne til mannen.  3 Derfor skal hun kalles en horkvinne om hun, mens mannen lever, ekter en annen mann; men dersom mannen dør, er hun fri fra loven, så hun ikke blir en horkvinne om hun ekter en annen mann.

Det mest positive med det samrøre mellom Torp og Manglerud Politi, gjennom dette får jeg anledning å forkynne at gjengifte er hor for troende! Skulle jeg vinne frem, jeg vil fortsette som før. Skulle jeg tape, da går vi mot diktatur og veldig trange kår for kristendommen her i Norge. Det vil være begynnelsen til slutten!

Derfor er dette egentlig religionsforfølgelse, ikke noe annet!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...