mandag 25. desember 2017

Nr. 194: På mange måter er det den Norske janteloven som har fått meg og den Himmelske blogg dømt for det jeg har gjort er ikke i nærheten av å være straffbart!Nr. 194:
På mange måter er det den Norske janteloven som har fått meg og den Himmelske blogg dømt for det jeg har gjort er ikke i nærheten av å være straffbart!

Jan Aage Torp står så langt fra evangelisk kristendom det er mulig å komme. Det er humanisme med en kristen profil, det er Kains Ånd og levemåte som bor i den mann. Han er åpenbart demonbesatt som han påstår jeg er!
Bilde av hans sønn som sier det samme som meg, og får penger av staten for å «redde» mennesker som Torp og den type «kristendom» har ødelagt og forført.
Andreas virker til å være både en svært kjekk mann/gutt, men samtidig skadeskutt, og har nok opplevd en religions utøvelse av den tvingende sorten!Veldig viktig å forstå at jeg aldri har gjort eller skrevet noe ulovlig eller straffbart. Saken imot er en fabrikkert dom, ha det klar for deg!

Her blir alt snudd på hode, jeg har avslørt en narreapostel, og blir forfulgt p.g.a. det! Det opplevde også de første kristen, når de helbredet syke og gjorde Guds vilje. Jesus gjorde det samme, avslørte fariseerne og de skriftlærde!

Det å gjøre Guds vilje vil alltid møte motstand!

Jeg har avslørt en narreapostel, manipulator og dårlig hyrde. At dette er straffbart er selvfølgelig ikke noe annet enn et påskudd for å prøve å få stoppet meg og den Himmelske blogg.

Slik har Satan alltid operert, og han operer slik!

De første kristne forkynte evangeliet, helbredet syke og mennesker ble døpt i vann og Ånd. De ble hatet, slik var det med Jesus selv også. Han forkynte omvendelse, tro på seg selv som Guds Messias, helbredet syke og avslørte åndsfattigdommen hos lederskapet i Israel. Det ble for mye, og de gjorde alt for å stoppe han, og lykkes til slutt med å få Jesus stilt for rettergang, dømt og korsfestet med døden til følge. Dette har jeg skrevet lignede artikler om hvordan alltid Guds menn og kvinner blir prøvd og stengt ute for å forkynne det budskapet, de ord og tankene Gud har gitt den enkelte!

Hatanmeldelser er det like gjerne skyldes at slike anklager benyttes som politisk verktøy skrev en på nettet. Det er sant, jeg er Jan Aage Torps hatobjekt nr. 1. Derfor holder han på å gjøre alt for soppe meg og den Himmelske blogg da jeg har alt han savner og har tapt i livet sitt. Jeg har ei herlig kone, som er nr. 1. Torp har skilt seg fra kone nr. 2. og lever i dag som en horkarl!

Sabbaten er jødenes hviledag. Den kvinnen har vært veldig syk. I 18 år har hun gått med bøyd rygg. Jesus legger hendene på henne, og straks retter hun seg opp. Hun er helbredet!

Da blir de religiøse lederne sinte. «Det er seks dager i uken til å arbeide på,» sier en av dem til folkemengden. «På de dagene kan dere komme og bli helbredet, men ikke på sabbaten!»

Men Jesus svarer: «Dere hyklere! Hver eneste en av dere løser eselet sitt på sabbaten for at det skal få komme ut og drikke. Burde ikke da denne stakkars kvinnen, som har vært syk i 18 år, bli helbredet på sabbaten?» Jesus får disse onde mennene til å skamme seg.

Jan Aage Torp sin sønn Andrea Torp er kommunikasjonssjef i «Hjelpekilden»

Forfatter av boken «Jesussoldaten» og driver på for å hjelpe mennesker som hans Far har ødelagt og tilsvarende forkynnelse. Jeg er blitt dømt for å ha forkynt imot det samme. Vi ser her bare hvor ond og rigid dommen imot meg er. Det var akkurat som når Jesus helbredet på sabbaten, noe feil vil en alltid finne på andre som gjør godt hvis en ønsker å gjøre det!

De første kristne ble også forfulgt for alt mellom himmel og jord, selv om de helbredet syke og gjorde godt!
Slik er det også med meg, jeg har kun avslørt og påpekt hva som er rett, sant og godt. Dette skal være straffbart? Ha-ha, dette er ikke noe annet enn mørkets krefter som snur alt på hode.

Jesaja 5. 20 Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert!

Sluttkommentar:

Kampen imot meg og den Himmelske blogg er egentlig de Ondes kamp imot det Gode!

Dette skrives om meg:
Kristenblogger kaller pastor «psykopat», «gammel gris» og «horebukk». I dag møtte han i retten for netthets

Blogger Jan Kåre Christensen nektet å godta bot. Dermed blir det tiltale og full straffesak.
(Sitat slutt).

Dette jeg fremholder er sant, nødvendig og godt! At jeg blir straffet for dette er egentlig de Onde som vil straffe den Gode. Sønn til Torp blir sponset av staten for å hjelpe mennesker som hans Far og tilsvarende forkynnere har ødelagt og fått til å gjøre det meste, selv ta sitt eget liv. Noe som Torp selv hevdet han har vurdert flere ganger!

Ja, ja. Her blir alt snudd på hode, i de «gales» verden går det meste an!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...