mandag 25. desember 2017

Nr. 191: Ville jeg blitt frikjent og hatt en «bedre» mulighet uten advokat? Dette er et spørsmål jeg fikk!Nr. 191:
Ville jeg blitt frikjent og hatt en «bedre» mulighet uten advokat? Dette er et spørsmål jeg fikk!

Bilde av Per Liland som ble helt uriktig dømt, slik er det også med meg. Jeg har skrevet regner jeg med fem ganger mindre både i mengde og i verbale ord og utrykk enn hva Jan Aage Torp og hans allierte har skrevet. Regner med at de har skrevet opp imot 25.000 hatmeldinger imot meg og min familie. Enn 2-300 artikler og en mengde med mailer, dokumentforfalskninger og annet. Jeg har skrevet regner jeg med 1/5 av dette, og blir dømt. Det er kristendomsforfølgelse og et justismord.
Fikk et underlig spørsmål forleden dag av noen som spurte og nærmest mente at det var et feilsteg å velge å ha en advokat.

Ser vi på hva min advokat Brynjar Meling har gjort, så har han dessverre fått null gehør samlet sett på hva som har vært hans hovedanliggende i hva han har prosedert i rettsaken. Det er lovanvendelsen som er brukt imot meg og den Himmelske blogg er feil.

Dette fra avisen Vårt Land:
Høsten 2014 beskyldte pastor og blogger Jan Kåre Christensen pastor Jan-Aage Torp for å være «horebukk» og «gammel gris». Onsdag møttes de i retten.

Christensen er tiltalt etter straffelovens paragraf 390a for å ha krenket Torps «fred», ved blant annet å hevde i et stort antall blogginnlegg at pastoren levde i hor fordi han har giftet seg på nytt.

Medierettsadvokat Jon Wessel-Aas reagerer på at brudd på Straffelovens paragraf 390a «for ved plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd å ha krenket en annens fred» ligger til grunn i saken mot pastor Jan Kåre Christensen.

– Jeg kan ikke kommentere detaljene i saken, men jeg synes i prinsippet at det er spesielt at denne paragrafen blir brukt, fordi det her er snakk om ytringer i en blogg. Christensen oppsøker altså ikke Torp på telefon, tekstmelding eller på annen måte direkte, men skriver hva han mener om ham som pastor i bloggen. Det ligger utenfor kjerneområdet den aktuelle bestemmelsen, sier Wessel-Aas.
(sitat slutt).

Hvis jeg hadde forsvart meg selv, så hadde ikke dette vært fokus. Men hadde utfallet blitt annerledes?

Neppe! Da hele saken imot meg er ikke noe annet enn et stort justismord. Det var bestemt på forhånd at jeg skulle bli dømt er temmelig åpenbart.

Jeg ble siktet for noe, dømt for noe helt annet!

Dette er så hinsides, at det som jeg er blitt dømt for ikke er blitt behandlet i retten. Jeg hadde ikke hatt en sjanse i Lopphavet. Det var bestemt at jeg skulle tape! I selve rettsaken sa jeg klart i fra at det som dommen i Oslo Tingrett var løgn. Så jeg hadde egentlig ingen mulighet å vinne, bare hør selv her:

Det kan være at det er et «geni-strek» det å fokusere på lovanvendelse!

Nå er saken kommet til Strasbourg, og da vil den bli behandlet der.
Med Brynjar Meling sitt ankeskriv, så har vi tror jeg en rimelig mulighet å vinne frem for der er ikke saken åpenbart på forhånd.

Kjære troende Jesus venner, be!

Nå er anken sendt til Frankrike. Alt er betalt av bøter, saksomkostninger og honorarer til advokat for å skrive og sende anken. Nå er det kun selve behandlingen som står igjen. Der våre bønner er det beste våpenet vi har!

Her er ankeskrivet sendt til Frankrike! Se les her.

Her er et kort resyme over ankeskrivet. Jeg hadde nok stått enda svakere uten en advokat. Det kan vært at Meling har skrevet et så velformulerende og godt ankeskriv at det hele ender med full seier og full frikjennelse i Strasbourg i Frankrike!

Se her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...