fredag 22. desember 2017

Nr. 185: «Pastor» Jan Aage Torp og hans allierte driver med mengdeskriving imot meg og den Himmelske blogg, og de klarer ikke å stoppe!


Nr. 185:
«Pastor» Jan Aage Torp og hans allierte driver med mengdeskriving imot meg og den Himmelske blogg, og de klarer ikke å stoppe!


Bilde av brevet som er sendt fra Jan Aage Torp (fiktive Torp skal det visstnok være), lagt ut på Oslo kirken sin hjemmeside.

Regner med at Jan Aage Torp og hans allierte har skrevet fem ganger så mye om meg som jeg har skrevet om ham. Dessverre så fortsetter Torp en kavalkade imot meg og knytter det hele opp imot noen brev som er sendt ut i hans navn.
De brevene synes jeg er interessante da de egentlig beskriver ganske så godt hvem Torp er etter min mening. Torp har selv lagt de ut og de forteller om personer som lever i hor etter Guds ord. Noe som Jan Aage Torp gjør som oppadgiftet troende.

Nå orker jeg ikke å ta med alt, men det er en kavalkade imot meg og den Himmelske blogg som er helt, helt ekstrem! Som sagt, de brevene ligner litt på de jeg har fått og som jeg har anmeldt uten respons av politiet på Manglerud. Ja, enda verre. Da jeg også har fått dokumentforfalskninger som jeg har anmeldt.

Dette er noe av Torp skriver om meg, bare noen promille egentlig da jeg åpenbart er i hans verden 24 timer i døgnet.

Det som er ille her, er at Torp knytter disse brevene opp imot meg og hans konflikt med meg. De brevene er så langt i fra meg som Østen er fra vesten, har ikke noen aning om de brevene. At Torp nevner de brevene som om det er noe med meg, viser bare at han er sterk injurierende og løgnaktig i sin fremstilling av både meg og ellers det meste han holder på med! Han er en narreapostel!

- Det er bemerkelsesverdig at disse brevene begynte å komme i omløp etter at vi anmeldte en blogger til Politiet, og han ble dømt. Noen er sannsynligvis inspirert av dette.
- Dette er personforfølgelse, mobbing og bedrageri, som vi vet at Politiet tar på alvor. Den/de skyldige vil garantert bli tatt, siktet, dømt og straffet, hevder Oslokirkens pastor.
– Vil sverte oss. Andre har mottatt brev fra «Torp» som ­antyder at Torp og Jacobsen samarbeider.
– De tre siste brevene impliserer at Leif Jacobsen samler inn penger på vegne av meg og ­Oslokirken, sier Torp.
Det er uvisst hvorfor Leif ­Jacobsen er trukket inn. Selv tror Torp brevene kommer fra et miljø som han sier har angrepet ham de siste 6-7 årene.
– Brevene inneholder ikke kontonummer. Derfor tror jeg ikke hensikten er å lure til seg penger, men derimot å sverte meg og Leif Jacobsen, sier Torp.
Rettssak. I midten av september må blogger Jan Kåre Christensen møte i retten etter at Torp anmeldte han for nettsjikane. Christensen ble gitt et forelegg på 10.000 kroner som han nektet å betale.
Bakgrunnen for anmeldelsen var at Christensen har skrevet hundrevis av blogginnlegg der han kritiserer kristne ledere, deriblant Torp, fordi de er skilt og gift på nytt, eller fordi de har meninger som Christensen ikke er enig i.

-Vi samler inn all dokumentasjon fra disse sakene, og har en mistanke om at mange har mottatt falske brever der mitt navn og Restoration Oslokirkenblir misbrukt. Vennligst kontakt oss og send dokumentasjonen så vi kan overlevere sakene til Politiet, som allerede har siktet en mann for grov netthets og sjikane mot Aina & meg. forteller Jan-Aage Torp.

Hva den Falske Smyrna bloggen har lagt ut, er helt hinsides. Her er noe av det:


Fembarnsfar møtte i retten for nettsjikane mot Pastor Jan Aage Torp.
Far til fjernet Christensen, Fjernet Christensen og Fjernet Christensen møtte i går opp som tiltalt i en nettsjikane sak som Jan Aage Torp har ført mot han. Dette etter flere års nettsjikane fra denne fembarnsfaren mot Jan Aage Torp.
Det forventes at det faller dom i denne saken neste fredag.

Pastor Jan Aage Torp har i den siste tiden og visstnok også tidligere i år måtte tåle at noen har sendt grove sjikane brev i hans navn. Det siste som har kommet er pengekrav noen har sendt i Jan Aage Torp og Oslo kirkens navn. Les mer om dette i  Søkelys som er grunnlaget for dette innlegget.
Vi er uenig med Jan Aage Torp i mangt og meget. Men et sted går grensen og vi tar veldig avstand fra det som har skjedd i den saken.
Vi er litt redd for at disse usle handlingene er resultat av den rettssaken som staten Norge har reist mot vår forhenværende pastor Jan Kåre Christensen. Dette som resultat av pastor Torp sin anmeldelse av Jan Kåre Christensen. Noe pastor Torp selvsagt var i sin fulle rett til å gjøre. Vi har ingen problemer med pastor Torp, hans politi anmeldelse og den kommende rettssaken mot vår tidligere pastor. Dette er en sak som ikke angår oss selv om vi ser gode grunner til at pastor Torp har politi anmeldt Jan Kåre Christensen. At Jan Kåre Christensen ikke har forstått sakens alvor og har fortsatt sine lovbrudd er ikke pastor Torp sin skyld.
Det er tydelig at det nå er en kampanje for å svekke pastor Torp sin posisjon i rettssaken den 17. september selv om pastor Torp ikke er en part i den rettssaken. Vi har sett dette i Jan Kåre Christensen sin personlige blogg og andre steder.
Brevene som ble sendt i pastor Torp sitt navn ble, etter det vi kan lese ut fra Søkelys sin omtale over av saken, postlagt i Norge. Det utelukker dermed den personen som trollene i Søkelys debatten antyder er gjerningsmannen selv om man kan lese seg til i Google at han ikke oppholder i Norge.
Man vil nok heller finne gjerningsmann eller gjerningskvinnen blandt de som tjener mest på å svekke pastor Torp foran 17. september. Det er slik jeg kan se det to eller tre personer. Det er de samme som støtter Jan Kåre Christensen. En av disse har vi tidligere omtalt i denne bloggen.  Den omtalte kvinnen har i lang tid drevet grov sjikane og oppfordret Jan Kåre Christensen til mer grov sjikane av pastor Torp og andre. Dette selv om hun selv lever i hor.
Nå vil ikke jeg her hevde at den angjeldende personen har skrevet disse brevene i pastor Torp sitt navn da jeg ikke vil synke ned til denne personens nivå. Jeg bare konstaterer at de to eller tre individene som støtter Jan Kåre Christensen har et motiv for å skrive disse falske brevene. Felles for disse to til tre individene er at de helt mangler moralske og etiske verdier. Noe som i seg selv gjør at jeg har mine mistanker om hvem som har skrevet de brevene.
Dette er bare noen tanker jeg gjør meg i saken.
Vi vil selvsagt helt uten reservasjoner hjelpe politi og Jan Aage Torp i all etterforskning av denne saken hvis det kreves. Vår sympati er med pastor Torp og vi håper at politiet tar denne saken meget alvorlig.
Arne Breen for Smyrna Menighet
Jan Kåre Christensen er i en alvorlig pengeknipe nå om dagene da han må betale barnebidrag for sin yngste sønn Jesus Maria i Spania samt betale for en luksus ferie sammen med sin intetanende kone Berit.
Jan Kåre samler derfor inn penger til en bibel oversettelse som han ikke har noen som helst forutsetninger eller planer om å gjennomføre.
Hvis du vil bidra med noen, aller helst endel tusenlapper til Jesus Maria sitt livsopphold samt for Jan Kåre og Berit sin luksusferie, send dine bidrag til Jan Kåre sin personlige konto i posten. Konto nummeret er 0535 06 05845.
Pengene vil uavkortet gå til Jan Kåre Christensen sine personlige pengeproblemer.
Arne Breen for Smyrna Menighet
Vår suspenderte pastor Jan Kåre Christensen, suspendert da han er tiltalt i en farskapssak, driver sin egen private blogg Den Himmelske Blogg. Noe han må gjerne få lov til selv om det meste han skriver er i strid med hva Smyrna Menighet står for.
I det siste har Jan Kåre Christensen flyttet seg veldig i mot det Quisling beundreren og rasisten Anders Helge Myhren fra familie menigheten Evangeliekirken Arendal (som har hele fem medlemmer) står for. Med andre ord; ren antisemitisme. Anders Helge Myhren talte som kjent under vårt sommerstevne i juli i år og kom der med en rekke hatefulle utfall mot jøder og sionismen. For ikke å snakke om at han også uttalte at Holocaust aldri hadde funnet sted. Smyrna Menighet tok og tar sterk avstand fra Anders Helge Myhren sine meninger.
Det er derfor trist at Jan Kåre Christensen ser ut til å stadig adoptere flere og flere av denne antisemitten sine meninger. Man synker virkelig langt ned mot helvetes avgrunn når man sprer antisemitisme på sin blogg slik Jan Kåre i det siste har gjort.
Dette har vi personlig meddelt Jan Kåre som ikke har besvart disse anklagene. Dessverre, vil vi si.
Smyrna Menighet tar sterkt avstand fra all antisemitisme og all demonisiering av jødene som mennesker og som en folkegruppe. Vi mener at de har et legitimt krav på sitt eget land; Israel. Velsignet er de som velsigner jødene og Israel.
Arne Breen for Smyrna Menighet

Dette melder Dagen og Søkelys i dag.
Jan Kåre Christensen er dømt til å betale en bot på 15 000 kroner. Denne dommen gjør det også mulig for den fornærmede Jan Aage Torp, eieren til den nylig avdøde hannkatten Misja, om å få stengt ned Jan Kåre sin blogg. Dommen åpner også for andre å politi anmelde Jan Kåre for hans sjikane av dem.
Vi er fornøyd med at Jan Kåre sin falske Smyrna menighet nå blir stengt ned og at godtroende folk ikke lenger blir svindlet for flere hundre tusen kroner av Jan Kåre.
Vi minner igjen om at Jan Kåre ikke representerer oss og at alt han skriver i sitt misbruk av vårt menighet sitt gode navn står for hans egen regning.
Vi vil heller ikke gi skilsmissen mellom Jan Kåre og Berit Christensen noe oppmerksomhet da vi i motsetning til Jan Kåre mener at skilsmisser er en privatsak.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...