torsdag 21. desember 2017

Nr. 171: 50.000 har vi nå fått inn for å betale alt til saken min skal komme til behandling for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike, nå er det egentlig en sak mellom min Advokat og den Norske stat!

Nr. 171:
50.000 har vi nå fått inn for å betale alt til saken min skal komme til behandling for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike, nå er det egentlig en sak mellom min Advokat og den Norske stat!

Bilde Advokat Brynjar Meling som ved Guds hjelp og deres støtte er blitt nå betalt for alt arbeidet han har gjort for meg og den Himmelske blogg.
Nå er alt betalt, og anken skal sendes til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg i Frankrike.
Ønsker å takke dere alle som har stått med i forbønn, støtte og økonomisk hjelp. Det varmer og gjør at dette blir mye lettere enn om du/dere ikke hadde ståtte med.
Vi står tross alt foran Norges historiens største justismord. Selve saken imot meg stinker det av.

De sikter meg for en ting, debatterer en annen ting i retten (lovanvendelsen).
Og dømmer meg for en annen ting som ikke jeg er siktet for eller er blitt behandlet i retten (mengden av skriverier).
Det er selvfølgelig Norges historien verste justismord i den forstand at jeg aldri har fått forsvare meg for det jeg er dømt for.
Min forsvarer har aldri blitt spurt om dette, hvorfor det er blitt skrevet og talt så mye om den kriminelle Jan Aage Torp som har kommet med falske anklager imot meg og den Himmelske blogg.
Det var hans enorme hat til min forkynnelse imot gjengifte som ligger til grunn for alt i denne saken! Tro noe annet er å tro på løgn!

Kommer tilbake med mer stoff når anken er sendt!

Relaterte linker:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...