torsdag 21. desember 2017

Nr. 157: «Pastor» Jan Aage Torp skriver følgende: «Christensen er enda verre enn jeg trodde: Den mannen Jan Kåre Christensen!».

Nr. 157:
«Pastor» Jan Aage Torp skriver følgende: «Christensen er enda verre enn jeg trodde: Den mannen Jan Kåre Christensen!».

Jan Aage Torp mener følgende om meg: «Mannen eier verken skam eller vett!»

Dette er et nytt lavmål i Torps sjikane og mobbing av meg, trist!

Han hyller dette innlegget som er direkte ondt, løgnaktig og inspirert av forførende ånder:

Siri Haugen

Så herr Christensen klarte å holde seg en hel måned før hans lugubre fingre igjen valgte å legge ut dette diabolske søppelet på sin kloakk. Denne mannen er et notorisk nett-troll som rettsvesenet bør sette en endelig stopper for. Vi er meget glade for at pastor Torp har tatt på seg den tunge og belastende oppgaven og stanse denne bloggeren som jeg ikke vil kalle kristen eller frelst. Lykke til igjen Torp.
(sitat slutt). 
Videre skrives dette:

Anna Serine

Hanvold kalte Christensen et forkvaklet individ. Han har helt rett!

(sitat slutt).

Når selv Hanvold spiller på lag med Torp og begge er gjengiftet som troende, da må jeg spørre: Hvem er uten vett og forstand? I hvert fall ikke meg, men de som velger å følge sitt eget kjød, og ikke Guds eget ord! Gjengifte er en dødssynd for en sann kristen! Kjell Andersen som driver Søkelys har et medansvar når de lar et slikt gufs i fra mørke stå på sin blogg:

Torodd
Jaja....
ikke uventet den kloakken han har kommet om Minos igjen. Det dere tror er at JKC er nogenlunde frisk som kan helbredes fra sin sykdom. Dere tar helt feil. JKC har vert slik siden han var 2 aar gammel og frem til han nu nermer seg 51 aar gammel. 

Sjarmerende naar han vil oppnaa noe men fremdeles en psykopat og uhelbredelig mentalt syk.

Kirkegardene i Norge og alle andre land er full av de som har latt seg sjarmere av slike som ABB, JKC, Stalin, Hitler, Pol Pot og Mao. Det er samme ulla, alle de fem. Det eneste som skiller dem er det de har gjort i sine liv.

Til tider har JKC vert i stand til aa ta vare paa seg selv. Men nu er han helt ute av balanse og moden for innleggelse paa et mentalt sykehus. 

Det er vel og bra at han blir domt for sin sjikane. Det er like bra som den dommen som Hitler fikk for Munchen revolten i 1924. Men vi vet hva som senere skjedde. 

Og JKC vil faa sin dom og fortsette i samme tralten som i dag med mindre han fratas retten til aa ha internett. Det enten ved innleggelse paa en lukket institusjon eller ved en dom. ......... Og hvis dere tror at jeg overdriver; studer hva narsissisme betyr. 

Det finnes god materiale dere kan sette dere inn i. Gjor det da det ikke nytter aa snakke fornuft med JKC. Kun psykiatere burde gjore det. Og selv de vil mislykkes og komme frem til at forvaring i et mentalt sykehus er den eneste losningen. 

Hvis ikke det vil skje vil kloakkbloggen fortsette som foer i de neste 30-40 aarene. Det er ikke noe jeg tror. Det er noe jeg vet.
JKC har ovenfor meg null injurierende kraft. Han er en ynkelig stakkar som bruker sin tid til aa innstendig be om innleggelse i en lukket mentalt anstalt. Deriblandt i det angjeldende innlegget i kloakkbloggen.
(sitat slutt).

Torp vil absolutt møte meg i Konfliktrådet, men skriver på en måte som viser at han mener jeg er direkte ond, dum og alt annet enn et «normalt» menneske. Hvorfor ta meg seriøst og absolutt vil møte meg til drøftelse da jeg er både ond og dum?

Bilde fra filmen Gjøkeredet der jeg er McMurphy i Torps øyne?
For det er det åpenbart «Pastor» Jan Aage Torp og hans «støttespillere» og «stråmenn» ser slik på meg.
Anbefaler ellers filmen, for den er meget god, der jeg tror alt egentlig forholder seg motsatt enn det Torp og hans hop mener det gjør. I Torps «verden» blir alt snudd på hode! Desverre så har han fått en del å tro på seg selv til dem sin forstyrtelse skal en nok få se! De vet ikke hva de er blitt forført inn i.
 
 http://www.filmweb.no/bilder/migration_catalog/article600710.ece/binary/Jack%20Nicholson%20i%20Gj%C3%B8keredet
Jan Aage Torps agenda avslørt: "Vi er glad for vår politianmeldelse av Christensen, og snart er det slutt på hans blogging. Helt slutt".
Torp er selv den aller største sjikanemann da han skriver dette om meg, noen sitater: nedrige blogger, løgner, falske profiler, "stråmenn", tullingen og lystløgneren Christensen! Og mye mer som er for stygt til å gjengi!
Alt dette er Jan Aage Torp sine sitater fra nettet der han klart tror at jeg skriver under falske identitet, men hans selv er selvfølgelig «feilfri». Og han har en agenda kommer det mer og mer frem; å få fjernet den himmelske blogg da vi taler klart og tydelig imot gjengifte blant de kristne!
Dette er sitater fra Torp på nettet. Der han skriver på sin egen blogg og på Søkelys:
Nå blir det straffesak og konfliktråds-behandling. Om Christensen i fremtiden misbruker situasjonen ytterligere, vil nok enda kraftigere skyts bli benyttet mot ham av rettsvesenet.
Intet er bedre enn om Christensen nedlegger sine nedrige blogger.
Mange andre ting er også blitt avklart pga Jan Kåre Christensens rabiate dumhet, langt mer enn jeg nevner her.
Vi er glad for vår politianmeldelse av Christensen, og snart er det slutt på hans blogging. Helt slutt.
(sitat slutt).
Her avslører Torp hva som er hans agenda, få fjernet den Himmelske blogg og meg fra nettet. Dette skriver han om også på Søkelys, og der går han mye, mye lengre enn på sin egen blogg. På Søkelys skriver han rett ut at jeg er såpass dum og lite intelligent, at han kan ikke noe annet enn å få fjernet meg og «vinne» saken imot meg og hva Guds ord sier angående skilsmisse og gjengifte. Torp tror åpenbart mer på profetier, egen åpenbaringer og annet søppel enn på Guds ord!
Se her:
Jan-Aage Torp
Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".
Her er det ikke en gang tvils-områder.
(Sitat slutt).
Torp ser på meg som den ultimate dummingen og stygge person det går an å møte.
Ikke underlig at hans «støttespillere» og «stråmenn» skriver følgende om meg. At jeg skal tvangsinnleggelse og nesten bli lobotomert på psykisk sykehus og det som verre er:
Torodd Fuglesteg
Jeg tror det er helt urealistisk aa tro at JKC vil gi opp sin bortimot daglige terror av Torp i de neste 30 aarene med mindre han tas i forvaring gjennom tvungen behandling i en lukket mental institusjon. Jeg tror ikke at dagens prosess vil gjore noe annet enn at det synliggjores fra det offenlige at Torp og andre terroriseres av JKC. Og det er alt. Det i seg selv er bra. Men ikke losningen.
(sitat slutt).
Når en skriver slik som dette, og er en av Torps vaseteste «stråmenn»:
«med mindre han tas i forvaring gjennom tvungen behandling i en lukket mental institusjon».
Da har en mistet alle hemninger, og her er flere sitater fra Torp og hans «menn» og «damer»:
Anna Serine
Hanvold kalte Christensen et forkvaklet individ. Han har helt rett!
Birgir Hermansen
Det er med Jan Kåre som med hunden og svinet. Hunden vender tilbake til sitt eget spy. Svinet velter seg i sitt eget skarn. FOR EN SKAM.
Norge
JKC er ond og uren! JKC er blasfemisk på alle måter stygg som menneske. Tar overhode inget hensyn til andre... Klovn!
Anna Serine
Ved infantil oppførsel og rabiate utspill står Christensen blottet for enhver ære. Hvis noen tidligere har trodd at dette var en seriøs person, så ser de nå en ynkelig, avkledd og ondskapsfull mann uten sosiale antenner, og som ikke forstår noe av samfunnet rundt seg.
Nei til mobbing
Hvis JKC høres like gal og hinsides ut når han åpner munnen som når han skriver,
Birgir Hermansen
Gjorde samme forsøket med samme resultat. Han ER og FORBLIR satans og djevelens budbringer. Dessverre.
Sluttkommentar:
Når en av Torps fremste støttespillere skriver dette, forteller det hvilket lavmål Torp er kommet inn på: «Han ER og FORBLIR satans og djevelens budbringer!».
Jeg er og forblir ER og FORBLIR satans og djevelens budbringer! Denne personen er det om å gjøre for Torp i Forliksrådet, for da blir det som Torp skriver: «Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen". Her er det ikke en gang tvils-områder».
Jeg er den ideelle «sparringspartner» for Torp, derfor det hatet og de stygge ordene imot meg og det budskapet jeg forkynner og den læren jeg har!
Relaterte linker:

http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-jan-aage-torphttp://herescope.blogspot.no/2012/10/sacred-cows-and-stars.html?m=1
http://blog.janchristensen.net/2014/12/nr-962-er-det-allright-ta-imot-alt-fra.html
http://blog.janchristensen.net/2014/11/nr-960-petar-keseljevic-mte-med-pastor.html
http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/2014/12/no-827-is-it-allright-to-receive.html
http://www.deceptioninthechurch.com/Wagner-conference.htm
http://apprising.org/2011/10/27/an-unhealthy-update-on-c-peter-wagner-the-nefarious-narians/
http://www.spiritoferror.org/category/modern-apostles-and-prophets/c-peter-wagner-modern-apostles-and-prophets
https://mkayla.wordpress.com/2011/08/25/c-peter-wagner-in-his-own-defense/
https://www.youtube.com/watch?v=DdZIC-KzL7M
http://herescope.blogspot.no/2011/08/c-peter-wagner-spins-nar.html
http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/2012/04/nr-284-pastors-and-preachers-who-are-re.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...