torsdag 21. desember 2017

Nr. 154: Foruten Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg, er jeg overbevist at tredje mann som står bak den falske Smyrna bloggen er mannen med fiktivnavnet Ansgar Braut!Nr. 154:
Foruten Jan Aage Torp og Torodd Fuglesteg, er jeg overbevist at tredje mann som står bak den falske Smyrna bloggen er mannen med fiktivnavnet Ansgar Braut!

Har slettet mesteparten av hva Ansgar Braut har skrevet. Men i Oslo tingrett poengterte jeg at var jeg som var utsatt for de sterkeste verbale angrepene, noe som ingen har tatt hensyn til.

Dommer i Oslo tingrett var en umoden dame som het Malin Strømberg Amble som jeg ser i ettertid aldri skulle vært dommer i denne saken som ikke kunne spørre en eneste gang hvorfor det er skrevet så mye om Jan Aage Torp og fem ganger mer om meg.
Dømme meg for at jeg har skrevet «for mye» om ham, dette er et justismord!
Det er skrevet minst fem ganger mer om meg, og fem ganger hardere skyts!Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg omtales som Norges verste netttroll av bibellærer
Midt i all støyet omkring møtene med den kontroversielle Guillermo Maldonado som onsdag ba for Frps Sylvi Listhaug, finner blogger Christensen igjen frem pennen, ikke for å kommentere årets største velstands-teologiske konferanse, men for å angripe politiets hatgruppe ved Manglerud politistasjon. Christensen klandrer nå politiet for ikke å ha foretatt seg noe mot, mot de han omtaler som Norges verste netttroll, nemlig Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.

Christensen som lenge har ført sin kampanje mot gjengifte forkynnere, hadde de siste dagene tonet ned krigen mot disse, og skrev i stedet om “dårlige hyrder” i tros og pinse-bevegelsen. Imidlertid er Christensen nå vendt tilbake til sitt favoritt tema: Nemlig personen Jan Aage Torp og hans lakeier og pudler. Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. “Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også,” skriver Christensen torsdag.

Bloggeren som driver sin egen husmenighet med navnet Smyrna Oslo anket tidligere i år tingrettens dom inn for Lagmannsretten som ennå ikke har avgjort hvorvidt Christensen vil få prøvd sin sak på nytt. Bloggeren som omtaler seg selv både som bibellærer, profet og evangelist har så langt ikke tatt tittelen “apostel” -men er likefullt svært kritisk til Oslopolitiets håndtering av saken mot seg. “Politiet på Manglerud har null troverdighet så lenge Norges to største nettroll ikke blir straffet. De har hetset Christian Rosland på en slik måte som er helt uakseptabelt. Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også?


Disse som er virkelig kriminelle får lov å operere fritt, men Christian Rosland skal tas etter kun en kommentar. Disse to netttrollene  regner jeg må ha gjennom de siste ti årene 50.000 hatmeldinger på nettet? Antallet er i hvert fall formidabelt,” skriver Christensen. Christian Rosland måtte nylig møte i Oslo tingrett tiltalt for hatefulle ytringer mot NRK profilen Haddy N’jie Under saken la aktor ned påstand om 30 timers samfunnsstraff. Christensen ble som kjent i vinter idømt et forelegg på 12 000 kroner samt 3000 i saksomkostninger for å ha hetset Oslo-pastor Jan Aage Torp gjennom flere år. Christensen har i etterkant av dommen skrevet flere tjuetalls innlegg på egen blogg hvor både Manglerud politikammer, Jan Aage Torp, Søkelys og ikke minst Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg har fått sine pass påskrevet. Det er nå mer enn tre måneder siden saken var oppe i Tingretten, og partene venter spent på om det vil bli en ytterligere rettslig behandling av saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...