torsdag 21. desember 2017

Nr. 153: Den falske Smyrna bloggen og Torodd Fuglesteg har nå etter det begynner å «brenne» under hans føtter, slettet alt om min familie og meg som de har forfulgt gjennom flere år!Nr. 153:
Den falske Smyrna bloggen og Torodd Fuglesteg har nå etter det begynner å «brenne» under hans føtter, slettet alt om min familie og meg som de har forfulgt gjennom flere år!


Det er egentlig Oda Karterud som er den ansvarlig for hele den dritten med et mildt sagt elendig politiarbeid. Jeg har anmeldt denne bloggen flere ganger, til ingen nytte.
På mange måter er Oda Karterud og politiet på Manglerud sprø, som rettsforfølger meg men denne bloggeren og dette nettstedet går fri!
Det er som å fakke tyven mens morderen går fri, på det nivået operer Oda Karterud og domstolene her i Norge.

Bilde av denne sprø dama her. Med å slette, har Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut innrømmet skyld.

Ord. 24. 10 Viser du dig motløs på trengselens dag, så er din kraft ringe.

Torodd Fuglesteg, Jan Aage Torp og Ansgar Braut som er ansvarlig for all den negative skrivning imot meg og min familie på nettet de siste årene.
Legg merke til at Torp aldri har tatt avstand fra disse to, men offentlig forsvart og oppmuntret dem. Det viser bare at her er det 3 kriminelle i sammen.

Dette skriver Torodd Fuglesteg til meg i personlig mail:

Hei Jan Kåre.

Jeg ser til min oppgitthet at du igjen har dratt meg inn i din lille verden igjen.
Nå har ikke jeg besøkt din blogg på lang tid da jeg i motsetning til deg har endel annet å gjøre i mitt liv. Det er vel et år eller to siden jeg skrev om deg. Jeg husker ikke da det siste året har vært en virvelvind med utelukkende bra saker i mitt liv. En fast tekst som hver uke leses av ti tusener av mennesker, forfremmelser, reising over hele verden og ny hytte.
En liten fugl har fortalt meg at du mener at du har beseiret meg. Hvis du mener det, vil jeg selvsagt ikke ta fra deg den gleden. Jeg tar aldri gledene fra slike mennesker som deg, uansett om slike som deg har rett eller galt. Så jeg gratulerer deg med å ha beseiret meg i din lille verden.

Jeg har notert meg at Fritanke.no har omtalt Smyrna bloggen som en mobbeblogg og at Smyrna bloggen har fjernet all mobbestoffet som lå der slik at bloggen ikke lenger er en mobbeblogg. Noe fritanke.no også har notert seg i sin omtale av Smyrna bloggen.
Dette er jeg oppriktig glad for og jeg er sikker på Smyrna bloggen vil fortsette i en mer seriøs retning som en hardtslående blogg. Jeg er veldig glad for at alt stoff om deg er fjernet fra den bloggen og at du aldri vil bli omtalt igjen i den bloggen.

Samme undulaten har fortalt meg at du er omtalt en hel rekke andre steder og at det er mer enn nok å ta fatt i fra din side. Lykke til med det.
Igjen, hvis du mener at du har beseiret meg, gratulerer jeg deg med det. Det er din verden og din form for glede. Slike mennesker som deg har andre typer gleder enn resten av oss. Men la ikke det legge en demper på mine gratulasjoner.
Jeg ønsker deg en fortsatt fin feiring og tar av meg hatt og krage for deg og din seier over meg.

Mvh, Torodd Fuglesteg (ansvarlig for den falske Smyrna bloggen).

Dette svarer jeg:

Torodd dette du her kommer med er kun noe vrøvl, som også han journalisten i Fritanke skriver.

At politiet på Manglerud ikke har buret deg inne er en tragedie!

Du har angrepet en uskyldig familie. En dame, to unge jenter og en ung gutt som er helt uskyldig i det du har holdt på med.

Kameratene deres, deres venninner, deres eventuelle arbeidsgivere og andre har lest at de er homofile, de har en far som er mentalt forstyrret som du har hatt som mål å få død.

Han har to barn utenfor ekteskapet, driver med undersalg og tusenvis av andre ting!

En plass hører du hjemme, det er i et fengsel, der du må arbeide livet ut for alt F………. du har gjort!

Så får du mene at jeg kunne drevet på med andre ting og brukt tiden min bedre!
Men slik du har brukt din tid, noe verre enn det er vel knapt mulig å gjøre!
At du har angrepet meg som en offentlig person, det får jeg tåle.
Men ikke slik som du og Braut har holdt på med, å angripe uskyldige personer!

Jan K

Dette skriver Siri på den Himmelske blogg:
Her tror jeg at jeg må gi Jan Kåre rett.
Fritanke skriver: " Bloggen som i forrige uke høstet mange flir for treffende og morsom kristensatire, og som til og med klarte å lure minst en stor avis, er også… ja, skal vi gå så langt som å si… en mobbeblogg?
Ja, det tror jeg faktisk man kan si. Latterliggjøringen, humoren, ironien og sarkasmen som brukes for å ramme Christensen og kona i enkelte av artiklene er infam."

Ikke akkurat et godt skussmål.
Og siden Torodd og Braut bøyde unna og slettet alt om Christensen på sin mobbeblogg, har Christensen vunnet en viktig seier for sannheten.
(sitat slutt).

Torodd Fuglesteg skriver dette på den Himmelske blogg:
"nok tau til å dingle i"....er et ordhell, som ikke har noe med liv og død å gjøre! At du fortsatt ikke forstår dette, etter å ha fått det forklart minst 200 ganger de siste 3 årene, er enda et bevis på at du har Asperger Syndrom!
Andre uttrykk som kan minne om det over er: "steke i sitt eget fett". Det betyr altså ikke at noen skjærer av fett fra kroppen din, og steker deg i det i en gedigen stekepanne!

Jeg svarer:
Torodd, først ønsker du meg død, etterpå skal du som du skriver:
"steke i sitt eget fett". Det betyr altså ikke at noen skjærer av fett fra kroppen din, og steker deg i det i en gedigen stekepanne!»

Ja, ja, ikke bare hater du meg og min familie, men du vil også spise meg etterpå!

Dette er ikke til å misforstå, du er helt abnorm og burde vært i fengsel etter alle de skriverier du har gjort imot en uskyldig familie!
At du har skrevet om meg, det er ille. Men at du har skrevet om min familie, det er verre enn ille og åpenbart straffbart.
Alt er fordi ikke politiet på Manglerud har gjort jobben sin at du kan sitte borte i UK og holde på slik som du gjør!

PS! Du får importere en slik panne i fra Afrika, de har det!

Dette skriver Even Gran fra fritanke:

Det hjelper visst å kritisere, for nå, et par timer etter at denne artikkelen ble publisert, innrømmer «Arne Ulf Breen» at bloggpostene om Jan Kåre Christensen var for drøye.

Kritikken i denne kommentaren beskrives som berettiget, og «Breen» varsler at han vil redigere nettstedet slik at den reflekterer bloggens nåværende syn.

Alle artikler som omtaler Jan Kåre Christensen er nå fjernet fra nettstedet. Søker man på navnet hans får man ikke lenger noen treff.

Sluttkommentar:

Det arbeidet som ikke Manglerud politiet orket og ville gi meg og min familie, det «ordnet» Even Gran med en avslørende og god artikkel imot nettrollene på den falske Smyrna bloggen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...