tirsdag 19. desember 2017

Nr. 139: Saken imot meg er fabrikkert, selv i gamle Sovjetunionen ville de ikke gått så langt som norske myndigheter har nå gjort overfor meg og den Himmelske blogg!

Nr. 139:
Saken imot meg er fabrikkert, selv i gamle Sovjetunionen ville de ikke gått så langt som norske myndigheter har nå gjort overfor meg og den Himmelske blogg!


Hele dommen imot meg er fabrikkert og feil.
I kvasse og hatefulle ord, så har den onde treenighet gått myt lengre.

Jeg ble dømt for mengde, her har også den onde treenighet og alt som har vært skrevet imot meg også, vært i overvekt i fra apostelens side.

Jeg har vel skrevet enn 10.000 «snille» kommentarer der jeg kun har påpekt at apostelen er en horkarl, åndelig sett spedalsk og narsissistisk som det sterkeste jeg har skrevet.

200 artikler om saken rundt Torp, og 200 artikler som ikke går på Torp, men selve rettsaken.

Mens motparten har skrevet dobbelt og tredobbelt så mye.

Innlegg om meg som er skrevet, regner jeg med at apostelen har skrevet 100, falske Smyrna bloggen 200 og her på søkelys er tallet 300.

Av hatmeldinger fra apostelen regner jeg med det finnes ca. 1000 hvis en hadde tatt vare på alle.

Braut og Fuglestad regner jeg har skrevet over 20.000 hatmeldinger og andre som misliker meg og den Himmelske blogg 10.000.
Da kommer vi opp i 30.000,

Nå ble jeg dømt for å ha skrevet «for mye»!Med andre ord, da er det tiendens justismord vi står ovenfor!Bilde av flagget fra det gamle Sovjetunionen.


Nei, hele saken er en farse, jeg har ikke i nærheten gjort noe straffbart.

Saken imot meg er fabrikkert, selv i gamle Sovjetunionen ville de ikke gått så langt som norske myndigheter har nå gjort overfor meg og den Himmelske blogg!

Hvert ord jeg har skrevet er rett, godt og sant 😁

Idet gamle Sovjetunionen var det akkurat slik det er i Norge i dag vedrørende den dommen imot meg. Bare ikke fullt så ille, da de i gamle Sovjetunionen fikk alltid tiltalte anledning å si sin mening om det som en ble siktet og skulle bli dømt for!

Jeg er siktet for en ting, dømt for noe helt annet som jeg ikke har fått mulighet å forsvare meg for. Samt, det som jeg ble dømt for, det er ikke straffbart, hele saken er oppdiktet, løgnaktig og mørk!

Jeg ble dømt for å ha skrevet for mye om Jan Aage Torp, men dette er også løgn at dette er straffbart. Hvilken lov dømmer de meg etter? Jo, hvis jeg hadde oppsøkt Torp og hadde fremlagt dette for han gjentatte ganger.


Hva har jeg gjort? Vi har debattert hans liv som en offentlig person. Da å bruke antallet er helt hinsides!


Får slutte her.

Men hva som er skrevet om meg overgår hva jeg har skrevet om Jan Aage Torp minst ti ganger i både mengde og i krasshet!

Jesaja 5. 20 Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert!

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2047-sa-er-advokat-brynjar-meling-i.html
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2046-det-er-ikke-advokat-brynjar.html
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2045-apent-brev-til-vebjrn-selbekk.html
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2043-det-kommer-bli-mye-mindre.html
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2039-vebjrn-selbekk-vegrer-seg.html
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2035-ynkelig-opptreden-av-politiet.html
http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2032-nazistene-far-fritt-ut.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...