mandag 18. desember 2017

Nr. 132: Vi trenger 50.000,- kroner regner jeg med for å vinne over Jan Aage Torp, politiet og påtalemakten ved å få anken igjen i Strasbourg og vinne der!

Nr. 132:
Vi trenger 50.000,- kroner regner jeg med for å vinne over Jan Aage Torp, politiet og påtalemakten ved å få anken igjen i Strasbourg og vinne der!

Bilde av advokat Brynjar Meling som vil bistå meg også i denne ankesaken. 
Det som gjør denne dommen og saken imot meg til et justismord. Det er at det jeg er dømt for – mengden av skriverier – ikke er blitt behandlet i retten!
Derfor er det et justismord – at de har dømt meg for noe som ikke har vært en sak i retten!
Hadde de behandlet dette i retten på en god og grundig måte, og jeg hadde blitt dømt. Så hadde det ikke vært et justismord.
Det er at det er blitt unnlatt å ha dette oppe til behandling i retten, som de har så feilaktig dømt meg for, som gjør det hele til en farse og til å grine av.
Hadde ikke de hatt de rare tallene som Torp kom med, så hadde de ikke hatt noe. Hele dommen imot meg blir derfor i mine øyne et justismord,
Samt når politiet forsvarer indirekte nazister, muslimer og andre som har gått mye lengre enn meg i å oppfordre også til voldelige handlinger, og handlinger som strider imot Norsk lov.
Så fremstår dommen imot meg som totalt urettferdig og det er fordi jeg er en kristen jeg er blitt dømt. Så her får vi også inn kristendomsforfølgelse.
Tar vi med at politiet og påtalemakten setter seg egentlig over tros- og ytringsfriheten med denne dommen, så er det dypt tragisk og uforståelig at denne saken ikke blir behandlet i Norsk Høyesterett!
Derfor ønsker vi å anke og fremme saken for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg og trenger all den forbønn og hjelp vi kan få.

Regner vi trenger en 50.000,- kroner for å få dette til, ønsker du å bidra?

Trenger forbønn og støtte for videre arbeid og tjeneste, vil du være med?

Takk!

Her er kontonummeret i DNB: 0535 06 05845

Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn!

Mulighetene er mange, men da må vi stå sammen og hjelpe hverandre fremover i tjenesten!

Her er regnestykket hvorfor vi trenger de pengene, denne mailen sendte jeg til min advokat:

Hei igjen Brynjar!

Fint, din venn Geir Jøsendal sa det ville koste meg 15-20.000 kr å få en anke på plass. Det går greit.

Men ønsker også å få et svar av deg. Om du mener dette er verd alt arbeidet og at vi kan vinne frem i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg?

Eneste Torp har vunnet frem med overfor meg er at jeg må betale 15.000 kr til statskassen og tapt anseelse.

Synes også Høyesterett sin avvisning av anken var meget spesielt da du satt de sjakk matt med det jeg ble dømt for, å skrive mye om Torp. Ikke har vært behandlet i retten.

Derfor, er det andre muligheter å nå frem på andre måter her i Norge? Eller mener du at vi skal gå for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg?

Slik jeg forsto Geir Jøsendal, så betaler den Norske stat dere hvis anken slipper igjennom. Da det koster i fra ankebehandlingen begynner.

Vinner vi, så betaler de alt og jeg får tilbake de 15.000,- kr som jeg nå må betale, stemmer det?

Mvh
Jan K

Fikk dette svaret tilbake:
Ja. Vi mener åpenbart det.  Saken er prinsipielt viktig det er fortsatt en gåte at HR IKKE ville se på det.  (Norsk Høyesterett er dette forkortet ned til).

Din fremstilling av det økonomiske er riktig.

Med hilsen 
Brynjar N. Meling
advokat

Jeg spør igjen:
Takk!

Hva er din magefølelse for å kunne vinne frem? 50/50 sjanse eller bedre eller dårligere?

Ditt ankeskriv var for «godt», derfor ble det forkastet tror jeg. Du skjønte etterhvert hva som hva var, det tror jeg.

Mvh
Jan K

Jeg får dette svaret av Brynjar Meling:
Det er umulig å anslå. Men jeg mener at det er gode sjanser for å få den inn. Hvis ikke hadde ikke vi gjort dette.

Sluttkommentar:

Vil du bidra? Da kan du benytte deg av nevnte kontonummer eller ta direkte kontakt med meg, alt ordner seg kjære troende Jesus venner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...