mandag 18. desember 2017

Nr. 131: Vebjørn Selbekk vegrer seg å skrive om den Himmelske blogg i avisen Dagen for han er redd at Jan Aage Torp skal politianmelde ham, og få ham dømt er temmelig åpenbart!?

Nr. 131:
Vebjørn Selbekk vegrer seg å skrive om den Himmelske blogg i avisen Dagen for han er redd at Jan Aage Torp skal politianmelde ham, og få ham dømt er temmelig åpenbart!?

Karikaturstriden startet da den danske avisen Jyllands-Posten i 2005 publiserte karikaturtegninger av profeten Muhammed. I løpet av 2006 fant alvorlige voldshandlinger sted flere steder i verden, som reaksjon på publiseringen av karikaturene. Det var første gang noe som hadde blitt publisert i en nasjonal, nordisk avis fikk globale konsekvenser av en slik styrke. Karikaturene ble også begynnelsen på en årelang debatt rundt spørsmålene om ytringsfrihet versus religiøs sensibilitet, og om grensene for ytringsfrihet også i norsk lovgivning.
Nå er Vebjørn Selbekk brakt til taushet ser det ut som, da han ikke orker eller vil skrive mer om den Himmelske blogg og den trakkaseringen og kristendomsforfølgelse som jeg blir utsatt for av bl.a. psykopaten og narreApostelen Jan Aage Torp som åpenbart vet å få både den ene og den andre over på den mørke og onde siden som dessverre det er å nekte andre å tale fritt og åpent. Så dyrebar og viktig er tros- og ytringsfriheten, den er som selve nerven i et levende og godt demokrati!
Bilde av en kneblet Vebjørn Selbekk som åpenbart opplever at her er det andre og sterkere krefter i sving enn det var under den såkalte karikaturstriden.
Jeg sendte denne mailen til Vebjørn Selbekk, der han benekter det som ligger åpent i dagen.

Meg: Er det derfor du ikke tør å skrive offentlig om meg?

(der jeg legger ved skjermdump av Jan Aage Torp sin Facebook side der han henger ut Vebjørn Selbekk).

Mvh
Jan K

Vebjørn Selbekk: Dette må sensureres bort, hvis ikke så legger Jan Aage Torp det ut på sin Facebook side, Torodd Fuglesteg på den falske Smyrna bloggen og på Søkelys legger Ansgar Braut det ut på kommentar feltet.

Dette fra Jan Aage Torps sin Facebook side der han henger ut Vebjørn Selbekk, og får bragt ham til taushet:
Sluttkommentar:

Det som ikke muslimene klarte med Vebjørn Selbekk, ser det ut som Jan Aage Torp klarer.
Selbekk tør åpenbart ikke skrive noe om meg og den Himmelske blogg da Torp evner å få politiet og påtalemakten over på sin side bare han knipser så er de på plass.
Det er som en ond allianse imot tros- og ytringsfriheten her vi ser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte løgner og fordreininger!

Nr. 501: Pastor og narreapostel Jan Aage Torp som evnet å forlede politiet, påtalemakten, domstolene og mange andre med sine utspekulerte ...