mandag 18. desember 2017

Nr. 121: Er glad for at avisene Vårt Land og Dagen omtaler vi har fått saken opp til ny behandling i Borgating lagmansrett, men det er kristendomsforfølgelse som ligger bak hele saken nevnes ikke med et eneste ord, underlig og uredelig!

Nr. 121:
Er glad for at avisene Vårt Land og Dagen omtaler vi har fått saken opp til ny behandling i Borgating lagmansrett, men det er kristendomsforfølgelse som ligger bak hele saken nevnes ikke med et eneste ord, underlig og uredelig!

http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1509-torodd-fuglesteg-sender-mailer.html

At jeg skal ta livet mitt, og dermed bli hengt i en tau som den onde Haman.
Det er Jan Aage Torps lakeier og pudlers mål, og sikkert også Torps mål?!
Se her selv:
http://blog.janchristensen.net/2016/05/nr-1509-torodd-fuglesteg-sender-mailer.html

Bilde av Brynjar Meling som fremdeles er min advokat, og som har en meget viktig og betydningsfull jobb for meg og den Himmelske blogg. Be for saken, meg og Advokat Brynjar Meling at Guds vilje skjer kjære venner. Full frikjennelse og at det er feil lovanvendelse som er brukt imot meg slik at saken ikke fører frem for det onde politiet på Manglerud som er med på Jan Aage Torps hat, intriger og forfølgelse av meg og den Himmelske blogg som er ikke noe annet enn kjent kristendomsforfølgelse!

Hvorfor er saken i bunn og grunn kristendomsforfølgelse? Av to grunner.

1.)  Jan Aage Torp hater meg og den Himmelske blogg av en grunn, ikke at jeg omtaler ham som det ene eller det andre.

Men at jeg har påpekt at han som hyrde og Apostel ikke selv følger Guds ord med å være gjengiftet!

2.)  Hva Jan Aage Torp har selv skrevet om meg, rent verbalt overgår meg flere ganger.

Tar vi med hva hans våpendragere har skrevet om meg. Ikke minst Norge to største og værste nettroll, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. Hvis det jeg har skrevet og talt, er straffbart. Så må de sette dette opp imot hva jeg har skrevet og talt. Da blir det totalt feil å overse alt annet i saken, og kun la fokuset treffe og ramme meg. Jeg har egentlig gitt et tilsvar på egen blogg. Er dette straffbart? Det er dette som saken i Borgating lagmansrett skal ta for seg. Selve lovanvendelsen, og jeg har meget stor tro på at dette vil føre frem.

Men samtidig, dette er kristendomsforfølgelse da det er kun og alene jeg som skal tas og rammes her, selv om det er jeg som har skrevet og talt på den «snilleste» og mildeste måte. Men skriften sier at disse menneskene som holder på som Jan Aage Torp, Ansgar Braut, Torodd Fuglesteg og Manglerud politiet, står foran Guds dom og han skal dømme, til slutt!

Jeg har skrevet allerede så mye om dette, anbefaler da disse linkene.

http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1344-nettheten-fortsetter-imot-meg.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...