mandag 18. desember 2017

Nr. 119: SMS mellom Jan Kåre Christensen og Ragnhild Kristin Limstrand!

Nr. 119:
SMS mellom Jan Kåre Christensen og Ragnhild Kristin Limstrand!

Jeg har kontakt med flere troende, i forskjellige leirer. Og de aller fleste møter jeg ikke på nettet, men på andre måter. På jobben er det f.eks. en katolikk som har oppmuntret meg veldig i denne kampen imot Manglerud politiet og Jan Aage Torp. Og andre, som Ragnhild Kristin Limstrand som bor i Mjøndalen.
Jeg legger vanligvis ikke ut slik korrespondanse, men for å illustrere dette. Og at det er egentlig andre troendes forbønn og støtte som er hemmeligheten til denne min. Eller vår veldige seier over Jan Aage Torp der han er nå blitt avslørt for hele Norge og for hele verden!

Ser på gamle SMS, der vi bl.a. ber for Jeremy Hoff, uoppfordret. Det er slik det skal være, at vi troende legger hverandre fremfor Gud, innforbi nådens trone. Bilde av Jeremy Hoff.
Hebr. 4. 16 La oss derfor trede frem med frimodighet for nådens trone, forat vi kan få miskunn og finne nåde til hjelp i rette tid.
Efes. 3. 12 i hvem vi har vår frimodighet og adgang med tillit ved troen på ham.


Meg:
Be for Jeremy Hoff.  Fikk mail fra ham. Han vil forlate Norge og opplever at presse er for stort. Send meldingen videre og be også for meg som skal møte hat politiet og hat pastor Torp i retten torsdag. Her blir en hatet og forfulgt for Jesu navn skyld!
Mvh Berit og Jan Kåre

RL:
Kjære Berit og Jan Kåre!  Jeg har bedt for din venn som står under sterkt press . Det er tøft og vanskelige tider. Ja  også for dere kjære nådesøsken . Det er idag ikke enkelt å følge. Jesus. Vi står i en åndskamp som aldri før .og magne ser vi , har forlatt sin første kjærlighet .det synes som de ikke vil følge. Jesus på korsveien . Men det st lid ondt med meg som en god. Kristi Jesu stridsmann . Og kjempe mot falsk lære er viktig.
Vi må holde prøven  og tale sannhetens ord som ble lagt ned i oss . Vi ser hvor mange som farer vill fra sannheten . . Men. Guds grunnvol står og har dette seil :. Herren kjenner sine . Guds fred . Jeg står med dere . For noen år siden fikk jeg se et syn . Det var to lange rekker . Den liberale og den som står på fjell . Vi står på fjell og viker ikkje .. Gud er mektig  venner . Gud rikelig velsigne dere  bevare dere .. Jesu blod ! Ragnhild limstrand

Meg:
Husk å be for meg torsdag kl. 09.30 sal 427 at rettsaken går min vei med full frikjennelse, eller at politiet besinner seg og henlegger hele saken. I bunn og grunn er dette en tullesak som aldri skulle vært for retten.
Mvh Berit og Jan Kåre

RL:
Kjære dere! Ja, det er en urettferdighet så stor idag at det er umulig å forstå. Jeg skrev fredag 18 i almanak nu. Det er helt klart tull og vas.
Og ingen som helst begr for noen sak.  Vi må bed at. Herren legger ord i munn på dommeren. Slik at det går i din favør. Søster hilsen. Ragnhild.
Kjære bror Kåre! Ja sånt som dette tar på nervene. Jeg forst  ikke at dette sk bli politi anmeldt . Dette er trist. Men den rettferdige blir forfulgt. Ja jeg sk  bed for deg og  dette . Er tunge ting at det blir utsatt også. Trist og hør. Er jo ingen sak ta oss i det hele tatt .jeg synes dette er alvorlig og  denne som anmelder gjør grove iverkssett . Du er som en. Josef, men det vil alltid stå noen der med deg som er gode. Og. Herren selv skal være din advokat og forsvarer. Jeg ber nu. Ragnhild limstrand.

Meg:
Har ikke problemer med din stavemåte. Og det er en sann glede å lese dine meldinger.
Ha en fin Jesus dag!
Jan Kåre

RL:
Dessverre dommen i Oslo Tingrett ble kun en halv seier da jeg slipper å betale 50.000 til Jan Aage Torp.  Men må betale 15.000 kr. til staten! Anker til lagmannsretten selv om jeg synes å gå i retten er det siste jeg vil gjøre. Men må mann så må mann :-D. Be fortsatt for saken,  meg, min familie og tjeneste. Regner med at saken kommer opp i lagmannsretten før sommeren!  Broderhilsen Jan Kåre og søsterhilsen Berit

RL:
Kjære. Kåre og Berit ! Alt er mulig for Gud , selvom det kom  halvveis , tror jg at. Herren bruker dg ! Denne verden vil bedras og jg tror at . Gud lønner den som er oppriktig og en hel ved Jg skal forsette i bønn for dg og  Berit . Klart dette tar på dere, men  vi er hode og ikke hale . Vi må stole på han som har all makt i himmel og på jord . Søster hilsen. Ragnhild kristin limst .

Meg:
Det var utrolig hva som har skjedd i det siste.  Hvert ord jeg har fremholt og mye mer har nå  blitt åpenbart for hele Norges befolkning angående Jan Aage Torp uten jeg har loftet en finger.
Seieren er mye større enn jeg kunne drømt om.  Nå sitter vi igjen med en seier som er enorm!
Takk for fortsatt forbønn og støtte!
Deres søsken i Herren.
Jan Kåre og Berit Christensen

RL:
kjære. Jan kåre og Berit!  dette var seier og  for en  glede og høre dette .. Jg tittet på mobilen da jg hadde lagt meg .. Jeg  sendte  takk til Herren av glede .. Jeg önsker dere en God helg ! Og. God påske ... Gud være med dere på alle måter  med takk og jubel til ham venner .. Søster hilsen.. Ragnhild Kr limstrand

Meg:
Takk for gode tilbakemeldinger!
Men seier?
Mye mer enn det.
Jeg har ikke løftet en finger og Torp er blitt avslørt på en måte som jeg aldri kunne drømt om!
God påske til deg og dine også!

RL:
Amen til  alt gmdt for dere .. Det gjør meg glad .. Stå  i seier.. S gmdt og bli løftet opp .. Alt rom ligger i mørke. Blir avslørt . Dette  ble åpenbart .. Gud være lovet  halleluja   stå på løftene  .. Ragnhild

Meg:
Ja, han er opplagt en klassisk psykopat. Religion er en gullgruve for slik mennesker. Null empati overfor andre, overempati overfor seg selv.
Informasjonen i boken og på tv vitner om at jeg har rett og har ikke tatt munnen for full. Da vil hele saken implodere håper jeg hvis politiet innser de klare fakta og viser en snever av ydmyket!

RL:
Det er blitt så  kaldt og HARDT ... FREMMED ILD OG FREMMED LÆRE . Redd dt er mange slags psykopater innen kirke  menigheter. Dt er som på. Noas dager?
Viktig å stå p fjell ja. Herren er md sine, han kjenner de oppriktige , jg er gla pä dine  vegne , og . Gud minner oss på hverandre, takk. Jesus !
Gå i fred. Kåre, tjen,. Herren .. Ragnhild kristin limstrand

Meg:
Jan Aage Torp har oppmuntret og påvirket Norges 2 verste nettroll å opprette denne bloggen:  https://smyrnamenighet.wordpress.com/

Alt denne går ut på er å sverte meg, min familie og de som står opp for meg og hva jeg har å si og forkynne.
Jan Aage Torp er en ulv i fåreklær som Jesus beskrev som falske profeter.
Derfor er det så vanskelig at Torp har lurt politiet med sin narsissisme som skal stå for det gode til å stå med Torp og alt det som han representerer.
Nå er Torp avslørt!  Be om at sannheten om politiet kommer frem.  Slik at Jesu navn blir herliggjort og Satans mange og stygge løgner blir en gang for alltid i denne saken. Blir avslørt hvilken dårskap og mørke sider politiet lar passere og kjempe imot meg og andre som støtter meg. Bli utsatt for de groveste ting av Jan Aage Torp, Søkelys og den falske Smyrna bloggen!
Takk for fortsatt forbønn og støtte!
Nå er det egentlig kun en siste ting som gjenstår. Det er at politiet og deres onde gjerning må komme for dagen!
Mvh fam. Jan Kåre Christensen Smyrna Oslo

RL:
jeg fikk ' en bok om. Rosenius jg leste noe fra denne . Jg flyttet for en tid siden . Men sk tilbake til min tidl leilighet . Nu er ikke alt pakket opp . Jg fant dn ' veil til fred .. Leste mest i bibelen men .. Også annen littr tur der jg  kan finne hvile .. . Guds  fred er s viktig undr alle forhold .  jg skal forsette min bønn for dere .. Dere har  hvert prøvet . Men dem rom ber ham får .. Amen .. 

Meg:
Takk for forbønn og gjerne del det med andre at be for familien Jan Kåre Christensen. Er det noe en ikke kan få nok av så er det forbønn!

RL:
jg skal sende meld til de venner Som har samme bibelsyn. Ham er Herre... Ragnhild limstrand

Meg:
Takk.  Dette varmer. Forbønn løser Himmelske krefter.  Det er mer verd enn penger og jordisk gods og gull!


Vitnesbyrd fra Ragnhild Kristin Limstrand.

Jeg møtte Jesus tidlig i barneårene ..  det var gjennom min mormor jg opplevde det var noe mer.. Imidletid døde hun da jg var 8 år . For meg ble det  tungt .. Jg var knyttet til henne .. Men . Herren kalte meg tidlig . Jeg vokste opp i et kristent hjem  jeg var eldst av oss 4. Barneårene der  Jg vitnet for mine venner. Jeg vokste opp i . Filadelfia der var jg  lesebarn . . Ungdomsårene var sårbare .. Vi flyttet noe rom var til fordel for meg men ikke mine søsken ..   
      
Jg trivdes og var ikke redd for vitnesbyrdet om. Jesus , jg var akseptert som dn jg var. Skoleårene gikk,  jobb venner familien og søsken var viktig . Var en tid i  Maranata dr dt var en flott ungdomsgjeng , jg ble döpt i maranata templet i  Oslo ,ungdomstiden kan være tung også ..

Men oppsving og gmdt mot . Etter hvert giftet jeg meg med. Roar .. Vi var gift i 28 år . Vi fikk. Daniel. Alexander. Carl Benjamin og. Malene Rebecca, de vokste opp og jg bad mye for dem . Kristenlivet var litt av sporet .. Og det var magne ting .. Men jg bad  mye alikevel .. Bønn er viktig .. Jg var heldig rom hadde fo mor rom bad for oss , barna ble voksne og to flyttet . Dem yngste  bodde hjemme ..

Det ble vanskelig . Roar og jeg flyttet fra hverandre ..  etterhvert kjente jg å måtte tilgi ham og meg .. JG MÅTTE RYDDE OPP I MITT LIV .. JG FEILET NOK MYE OG ROPTE TIL. HERREN . OG HAM SVARTE MEG ..

roar og jg  er gode venner idag .. Og jg overlåter til . Herren og avgjøre alle ting .. Vi  tilga  hverandre og er beste foreldre til 5 søte unger . Jg tror også våre voksne barn er glad for venn skape ossimellom.. Jg takker  Herren  for styrke og kraft. og ikke minst dt indre  liv i ham . JEG TROR PÅ EKTESKAPET .
Jeg tror og på gjenopprettelse av ekteskap .. 

med v. Hilsen. Ragnhild kr limstrand


Relaterte linker: 
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1416-hele-familien-jan-aage-torp.html
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1413-gud-har-holdt-en-offentlig-dom.html
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1413-det-kommer-utrolig-mange-gode.html

http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1412-nar-vil-jan-aage-torp-anmelde.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1368-sttteskrivet-fra-advokat.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1367-netthetsen-imot-min-familie.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1363-gud-har-satt-alle-sine-tjenere.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1366-to-brev-har-jeg-sendt-til.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1365-gjennom-jan-aage-torps-falske.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1364-har-vi-fatt-islamittiske.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1362-vebjrn-selbekk-setter-seg-over.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1360-sa-er-anken-levert-kjre.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1359-i-morgen-skal-jeg-levere-anken.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1358-jan-aage-torps-utlegning-med.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-902-har-jan-aage-torp-sine_19.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-900-jan-aage-torp-haper-jeg-er.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-897-pastor-torp-offentliggjr-et.html

http://storage.cloversites.com/norsklutherskmisjonssamband/documents/Vanskelige%20medarbeidere.pdf
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1357-kjre-troende-venner-be-om-at.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-893-pastor-torp-er-na-blitt-en.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-891-hva-konflikten-med-torp-egentlig.html
http://blog.janchristensen.net/2014/09/nr-884-pastor-jan-aage-torp-beskyter-og.html
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-jan-aage-torp
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-og-apostel-jan-aage-torp-i-oslokirken
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1349-jan-aage-torp-innrmmet-i-oslo.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1354-takk-gud-for-pastor-jan-aage.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1115-den-uredelige-avisen-vart-land.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1108-oslo-politiet-vil-ha-meg-til.html
http://blog.janchristensen.net/2014/11/nr-905-en-reise-innover-i-seg-selv-har.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1353-alle-som-jeg-har-vrt-i-kontakt.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1121-det-mest-positive-med-det.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1115-den-uredelige-avisen-vart-land.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?

  Nr. 502: Narreapostel og narren Jan Aage Torp skilt og gjengiftet som en troende, er dette rett ut i fra Guds ord?   For å skrive og...