mandag 18. desember 2017

Nr. 102: Hetsen og mobbingen imot meg og min familie foregår med uforminsket styrke. Da med det kriminelle politiet på Manglerud som gir sin aksept til det hele med å beskytte Jan Aage Torp og hans støttespillere!

Nr. 102:
Hetsen og mobbingen imot meg og min familie foregår med uforminsket styrke. Da med det kriminelle politiet på Manglerud som gir sin aksept til det hele med å beskytte Jan Aage Torp og hans støttespillere!

Hvis en legger merke til ting, så har Jan Aage Torp, den falske Smyrna bloggen og disse som står med Torp samme taktikk overfor meg. Det er en form forlatterliggjøring og ondsinnet ironi! Og Manglerud politiet gir sin fulle aksept til dette da Dag Paulsen har sagt rett ut til meg, at jeg får bare igjen hva jeg har skrevet på den Himmelske blogg og talt på Youtube!

Bilde av Anders Behring Breivik, som Jan Aage Torp mener jeg er sympatisør og tilhenger av.
Nå mener Jan Aage Torps disipler at jeg har han som mitt store ideal og forbilde!!!!!!!!!!!
Lengre ned kan man ikke synke i synspunkter på og om andre, men politiet på Manglerud er kriminelle i mine øyne . De lar seg bruke av disse åpenbart forskrudde og stygge menneskene!
 

Kriminalitet er en betegnelse på handlinger som er straffbare i henhold til straffelovgivninger. I mine øyne er politiet på Manglerud kriminelle da de ikke gjør noe med mine anmeldelser selv om det åpenbart er straffbart. Og Jan Aage Torp er kriminell da han gikk til Oslo politiet for å anmelde meg for noe som da han anmeldte ikke var reelt. Det er mitt syn og min forkynnelse imot gjengifte som Torp hatet, derfor er det falske anklager. Torp løy også i tingretten da han ikke opplyste at av alt det jeg har skrevet imot ham er 99 5 etter hans falske anklager imot meg. Men nå er det «plutselig» alt er skrevet før han anmeldelse. Dette er å manipulere retten som også er straffbart.
Vi står overfor flere kriminelle som da kjører en kamp imot meg og min familie. Etter rettsaken den 20. januar, så har hetsen vært uforminsket imot meg og min familie.
Dette jeg her skrive, er alt skrevet etter rettsaken. Jeg er ikke som psykopaten og narreapostelen Jan Aage Torp som bruker alt om hverandre for å få andre domfelt. Jeg prøver bare å være mest mulig ærlig og rettskaffen, om det enkelte ganger også da taler ikke bare til min fordel.
Her er noe av hva som er skrevet imot meg etter 20. januar 2016 og som da meg det kriminelle politiet på Manglerud med sin aksept som helt bevist snur seg unna dette for at de skal få lov å fortsette med uforminsket styrke.
Jeg kan ikke ta med alt, da det er minst 10.000 hatmeldinger imot meg før rettsaken, og sikkert flere hundre etterpå. Av hva jeg har fått inn på den Himmelske blogg, tar vi med det. Da jeg kun har publisert en promille av dem, da er nok antallet til sammen 1.000 hat og mobbemeldinger imot meg og min familie som det kriminelle politiet på Manglerud overser helt bevist.
Jeg fikk i posten for 1-2 uke siden viagra bestilt i mitt navn. For noen dager siden ringte voksenopplæring her i Oslo om en bestilling for en fra USA å lære seg norsk. Det er mange flere ting, men nå legger jeg en del sitater imot meg og min familie.
1.     Viggo Skjold-Hansen on 01/03/2016 at 20:59 said:
Hanvold skulle blitt deportert sammen med Jan Kåre Christensen og hans store idol Anders B Breivik, til et liv i eksil i Nord-Korea!
http://www.sokelys.com/?p=14670#comments

 
§  Torodd Fuglesteg on 15/03/2016 at 21:06 said:

Jeg har lest litt om Breivik, sett & lest kommentarene og sett bildene derfra i kveld.
Naar jeg ser Breivik, ser jeg Christensen. Naar jeg ser Christensen, ser jeg Breivik.
Terrorist handingene deres er forskjellige. Men det er i bunn og grunn samme menneskesyn, samme personlighet, samme mentale tilbakestaaendeheten og samme virkelighetssyn. Men dere terrorist handlinger var ulike. Og takk for det.

Før var jeg tilhenger og sympatisør etter hva Torp mener, nå er det mitt idol. Hvis det jeg har skrevet er straffbart, selv om 99 % av det jeg har skrevet kom etter Torps fiktive anmeldelse av meg. Så hva er dette? Og omfanget er langt over 10.000 hatmeldinger.
Her er enda et eksempel:

Hvorfor stjeler og svindler du penger fra kristne mennesker, Jan Kåre Christensen ?¨

  February 13, 2016 Smyrna Menighet i Oslo
Hvorfor stjeler og svindler du penger fra kristne mennesker, Jan Kåre Christensen ?
Du er nå dømt for netthets mot en ekte pastor, nemlig pastor Torp. Og det burde ha vært et aldri så lite varselskudd foran baugen din, Jan Kåre. Men fremdeles holder du frem med din svindel som om ingenting har skjedd. Og det rett foran snuten til politiet.
Du samler inn penger til “kristne formål” på din blogg og hjemmeside. Til din menighet som ikke eksisterer og en bibeloversettelse som du ikke har til hensikt å engang begynne på.
Som den vanlige tyven og svindleren du er, har du selvsagt ikke meldt din innsamling til myndighetene og Brønnøysund registrene. Noe som alle andre lovlige innsamlingsvirksomheter gjør. Spesielt disse som mottar ingen eller små beløp fra sine innsamlinger. Men som vi vet; kriminelle mennesker melder ikke inn tallene fra svindel og tyveri til myndighetene. Noe du ikke gjør som den kriminelle svindleren og tyven du er, Jan Kåre.
Vi har mottatt noen brev om ditt liv på Karmøy. Du var lettet da du forlot den øya, ikke sant ? Du har litt av et rykte der. Nå er de fleste av de du skylder penger fått komme hjem til himmelen og de kan ikke kreve deg for ubetalte lån. Beleilig, ikke sant Jan Kåre ? Er det noe rart i at du ikke har noen venner. Venner er for deg lik penger. Penger til ditt personlige forbruk. Noe dine tidligere venner vet for godt.
Kanskje du burde feie ordentlig foran din egen dør før du beskylder andre for å ha urent mel i posen, Jan Kåre ? Du som skriver så mange brev til politiet og hevder at du er så kristelig av deg, hvorfor ikke skrive et brev til politiet der du erkjenner at du er en tyv og en svindler ? Hva med et ordentlig regnskap over hva du har svindlet folk for av penger ?
Så får vi se om du er et kristent menneske, Jan Kåre. For hvis du er det, skriver du det brevet til politiet og legger alle kortene på bordet. Hvis ikke du gjør det, bare beviser du til oss alle at du bare er en ussel kriminell liten mann som er foraktet av oss som av dine egne barn. Barn som ikke engang vil vedkjenne seg deg når de blir spurt om du er deres far.
La oss se hvilket type menneske du er, Jan Kåre.
Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet
Unibuss sjåføren Jan Kåre Christensen viser sine matematiske ferdigheter
Kravene til å bli bussjåfør i Unibuss er tydeligvis ikke spesielt høye. Et av kravene er at man besitter matematiske ferdigheter lavere enn barnehagenivået. Det er på det nivået man finner bussjåføren Jan Kåre Christensen.
 
Som dette utklippet fra hans blogg viser, er hans matematiske ferdigheter meget mangelfulle.
Han mener at det er tre år siden vi befant oss i juni 2014. De av oss som har betydelige mer matematiske ferdigheter enn kravene til å bli bussjåfør i Unibuss, vet at 2014 + 3 = 2017. De av oss som endog vet hvilken tid og måned dette er, vet også at vi i dag skriver den 14. februar 2016. Noe som er adskillig færre dager enn 5. juni 2017. Rundt 500 dager, estimerer jeg det til.
Hvis det er noen som tror at dette er en enkelt glipp fra Jan Kåre Christensen sin side, må dessverre tro om igjen. Han har i mange måneder og i utallige bloggposter skrevet at det er mer enn tre år siden vi koste oss i juni 2014.
Hva kaller vi en mann i 50 årene på et slikt matematisk nivå ? Idiot og undermåler er ord som kan brukes. Og da idiot og undermåler i medisinsk og helsemessig betydning.
Det er derfor ikke noe rart at fembarnsfaren Jan Kåre Christensen tror at han bare har tre barn. Han kan ikke telle til fem og derfor blir det å holde styr på så mange barn alt for vanskelig for han. I det hele tatt er det mye som er for vanskelig i Jan Kåre Christensen sin verden. Det er derfor vi har så mye sympati for de som er rammet av han og hans idiotier. F.eks hans barn.
Så får vi ønske Unibuss lykke til med en arbeidsstokk som tydeligvis, hvis Jan Kåre er representativ for dem, har den laveste kompetansen i Oslo og Norge forøvrig. Og dette er en god nok grunn til å ikke bruke deres tjenester.
Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet
Her blir jeg beskyldt for å ha 2 ekstra barn og mye annet av mobbing, trakkasering og sjikane.
Videre her er noe som er blitt skrevet:
Pastor Torp vant det første slaget. Vant han krigen?
Internetttroll og bussjåfør i Unibuss Jan Kåre Christensen tapte rettssaken mot staten og Pastor Torp. Han er 15 000 kroner og litt stolthet mindre.
Dette er en seier som Pastor Torp fort vil finne ut at er en pyrrisk seier. En seier på papiret, men allikevel et tap. Og jeg tror ikke Pastor Torp har noen illusjoner om hva som har foregått her.
Dommeren mente at det er feil å kalle Jan Kåre Christenen for en Anders Behring Breivik tilhenger. Med god støtte i det Jan Kåre Christensen selv har skrevet, er det ingen tvil om at Jan Kåre Christensen er en Anders Behring Breivik tilhenger.
Jan Kåre Christensen har kalt Utøya ungdommen for kommunister og avskum. Det er det eneste han har kalt disse. Jan Kåre Christensen har vist absolutt null sympati for de myrdede ungdommene og deres familier. Tvert i mot har han minst to ganger skrevet at Anders Behring Breivik sine soningsforhold er uverdige og at det er så inderlig synd på han. Og når konfrontert med dette har han både slettet det han har skrevet (vi har kopier av alt sammen) samt hevdet at hans syn deles av mange tusen nordmenn. Noe som er ren løgn. Det er kun Jan Kåre Christensen og en handfull andre ekstremister som deler det synes. Det er derfor hevet over enhver tvil at Jan Kåre Christensen er en Anders Behring Breivik tilhenger.
Mye av dette er sannsynligvis begrunnet i at Jan Kåre Christensen i Anders Behring Brevik instinktivt kjenner en beslektet sjel. En tvillingsjel. Og når vi ser hva Jan Kåre Christensen skriver om seg selv og andre får man automatisk assosiasjoner til Anders Behring Breivik sitt manifest. Det er de samme menneskesyn og de samme syn på seg selv. Mye av dette er likt og det er bare graden av personlighets-forstyrrelse som skiller dem. Anders Behring Breivik levde ut sin narsissisme med våpen. Jan Kåre Christensen med sin blogg.
Fellestrekkene i deres respektive alvorlige form for narsissisme er at begge to mener at de er store mennesker og at de krever at omverdenen skal se på dem som store, flotte mennesker. Hvis ikke, blir det bråk. Og begge to har laget bråk. Anders Behring Breivik drepte 77 mennesker. Jan Kåre Christensen har drevet sin blogg der han har sjikanert det samme antall mennesker i sin søken etter beundring og status som stor mann.
Og ja, jeg ser store fellestrekk mellom disse to individene. Langt flere fellestrekk enn ting som skiller dem ad.
Jan Kåre Christensen vil utvilsomt gå til Lagmannsretten med sin sak og i sin søken etter anerkjennelse som den store mannen han mener han er. Han kan gå til Strasbourgh også med samme saken på jakt etter det han mener er en seier.
Det er ordet Seier som skremmer meg. Et ord som Jan Kåre Christensen bruker veldig ofte i denne saken. Seier over Pastor Torp. Det er helt klart at det ligger i Jan Kåre Christensen sin personlighets-forstyrrelse at en seier kan kun oppnås ved at Pastor Torp ydmykes på det aller groveste…….. og resten overlater jeg til deres fantasi. Dette ligger i Jan Kåre Christensen sin natur. I hans personlighets-forstyrrelse. Jeg viser her til all literatur om narsissisme.
Det er derfor jeg mener at Pastor Torp ikke burde se på denne dagen med noe stor glede. For denne dagen vant han en pyrrisk seier og ikke noe mer enn det. Man feirer ikke en seier over en såret narsissist. En type mennesker helt uten moralske og etiske verdier. En type menneske man overhodet ikke burde komme i nærheten av. Bare spør Jan Kåre Christensen sine tidligere venner. Venner som har lært seg at en leker ikke med narsissister.
Vi gratulerer Pastor Torp med den pyrriske seieren og ønsker han fortsatt god vinter.
Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet
Dette er på et slikt lavmpl at yterlige kommentarer er vel overflødige? Se her for noe:
“Dette ligger i Jan Kåre Christensen sin natur. I hans personlighets-forstyrrelse”.
Nå er jeg også blitt en av dem, men å ha “personlighets-forstyrrelse”. Videre:
“Dommeren mente at det er feil å kalle Jan Kåre Christenen for en Anders Behring Breivik tilhenger. Med god støtte i det Jan Kåre Christensen selv har skrevet, er det ingen tvil om at Jan Kåre Christensen er en Anders Behring Breivik tilhenger.
Jan Kåre Christensen har kalt Utøya ungdommen for kommunister og avskum. Det er det eneste han har kalt disse. Jan Kåre Christensen har vist absolutt null sympati for de myrdede ungdommene og deres familier. Tvert i mot har han minst to ganger skrevet at Anders Behring Breivik sine soningsforhold er uverdige og at det er så inderlig synd på han. Og når konfrontert med dette har han både slettet det han har skrevet (vi har kopier av alt sammen) samt hevdet at hans syn deles av mange tusen nordmenn. Noe som er ren løgn. Det er kun Jan Kåre Christensen og en handfull andre ekstremister som deler det synes. Det er derfor hevet over enhver tvil at Jan Kåre Christensen er en Anders Behring Breivik tilhenger.
Mye av dette er sannsynligvis begrunnet i at Jan Kåre Christensen i Anders Behring Brevik instinktivt kjenner en beslektet sjel. En tvillingsjel. Og når vi ser hva Jan Kåre Christensen skriver om seg selv og andre får man automatisk assosiasjoner til Anders Behring Breivik sitt manifest. Det er de samme menneskesyn og de samme syn på seg selv. Mye av dette er likt og det er bare graden av personlighets-forstyrrelse som skiller dem. Anders Behring Breivik levde ut sin narsissisme med våpen. Jan Kåre Christensen med sin blogg.”
Her er jeg en tvillingsjel med Anders Behring Breivik, og det meste av det som ellers går an å mobbe, sjikanere og lyve på en person. Har flere barn utaforbi ekteskapet, min sønn er homofil etc.
Dette da meg Jan Kåre Christensen.
Videre her hentet fra nettstedet http://www.sokelys.com/
  1. Ansgar Braut on 20/01/2016 at 22:06 said:
Her må vi huske på at vi har å gjøre med den samme Meling som mener at Mullah Krekar ikke har gjort noe galt, at det må være godt innenfor ytringsfriheten å drapstrue Erna Solberg og andre sentrale politikere.
Den samme Meling som mener at Arfan Bhatti og andre som vi normalt oppegående mennesker velger å kalle terrorister, er uskyldige borgere, som blir trakassert og forfulgt av samfunnet.
Jeg registrerer at han inntar den samme håpløse holdningen til internett-terroristen Jan Kåre Christensen!
Konklusjonen her er meget enkel; en advokat, som Meling, sin jobb er blant annet å forsvare ethvert avskum, uansett hvilke avskyelige handlinger han/hun har utført, og samtidig sverte motparten. For en utakknemlig og ukristelig jobb:-(
 
Her blir jeg kalt avskum, og blir sammenlignet med terrorister og andre. Jeg har aldri kalt noen I nærheten av dette, hvorfor gjør poltiet ikke noe og lar seg bruke av Jan Aage Torp og hans støttespillere? Fordi de selv er kriminelle er temmelig åpenbart.
1.     Signe on 24/01/2016 at 22:00 said:
Avgrunnens blogg: “Torp har SELV OPPSØKTE MIN BLOGG SOM HAN KUNNE HOLDT SEG SELV UNNA MED ENKELT ALDRI KLIKKET SEG INN PÅ DEN! Det jeg har gjort, har ikke noe med overtredelse av § 390 a.”
Fritt frem til å skrive hva som helst om Jan Kåre på andre blogger, slik en forstår uttalelser fra Meling. Horkarlen Jan Kåre kan jo bare holde seg unna.
Her blir jeg kalt horkarl, he-he. Det er lov å kalle med dette, men jeg har ikke lov å kalle en person som Jan Aage Torp det da han vitterlig lever I hor?
1.     Engestrøm on 24/01/2016 at 20:25 said:
Smyrnabloggen i dag:
“Etter å ha lenge nektet for å ha to barn utenfor sitt ekteskap med Berit, har Jan Kåre endelig bekreftet at han er en fembarnsfar. Dette har han gjort som et svar til en kommentar i et innlegg i hans blogg.
I tillegg til å være far til Sara Caroline Christensen, Jan Benjamin Christensen og Benedikte Rebekka Christensen som han har i sitt ekteskap med Berit er han også far til en datter og en sønn.”
Dette er sterkt injurerende og løgn at jeg har to barn, en datter og sønn utenom med en annen eller to andre kvinner? Dette er å sette ut rykter og annet. Lavere enn dette kan en ikke vitterlig ikke komme.
1.     Engestrøm on 24/01/2016 at 20:23 said:
Smyrnabloggen i dag:
“Etter å ha lenge nektet for å ha to barn utenfor sitt ekteskap med Berit, har Jan Kåre endelig bekreftet at han er en fembarnsfar. Dette har han gjort som et svar til en kommentar i et innlegg i hans blogg.
I tillegg til å være far til Sara Caroline Christensen, Jan Benjamin Christensen og Benedikte Rebekka Christensen som han har i sitt ekteskap med Berit er han også far til en datter og en sønn.”
Hele opplegget med å gjenta igjen og igjen at jeg har to “bonusbarn” er også skittent spill fra Jan Aage Torp og hans støttespillere sin side.
§  Birgir Hermansen on 24/01/2016 at 20:50 said:
Å nei du, Han hadde IKKE fjernet det. Og det er han STOLT over. Men DU lar deg bedra av HYKLEREN Jan Kåre Christensen. Du ØNSKER å bli med Jan Kåre Christensen inn i djevelens favntak. For en skam du og Jan Kåre Christensen fører over evangeliet.
Her står det at jeg er I Djevelens favntak og alle som har noe med meg å gjøre, de er under samme dom.
Hvis dette ikke er kriminelt, og straffbart. Hva er det som jeg har skrevet? Det burde en fått Kongens fortjenstemedalje I Gull!
Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2016/03/nr-1391-brynjar-melings-ankeskriv-til_1.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1389-politiet-pa-manglerud-og-jan.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1381-hvis-dommen-i-fra-tingretten.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1374-utskjelling-latterliggjring-og.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1373-10000-hatmeldigner-imot-meg-og.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1372-tingrettens-dom-viser-med-all.html
http://janchristensen.net/

http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1368-sttteskrivet-fra-advokat.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1367-netthetsen-imot-min-familie.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1363-gud-har-satt-alle-sine-tjenere.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1366-to-brev-har-jeg-sendt-til.html
http://blog.janchristensen.net/2016/02/nr-1365-gjennom-jan-aage-torps-falske.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1364-har-vi-fatt-islamittiske.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1362-vebjrn-selbekk-setter-seg-over.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1360-sa-er-anken-levert-kjre.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1359-i-morgen-skal-jeg-levere-anken.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1358-jan-aage-torps-utlegning-med.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-902-har-jan-aage-torp-sine_19.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-900-jan-aage-torp-haper-jeg-er.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-897-pastor-torp-offentliggjr-et.html
http://storage.cloversites.com/norsklutherskmisjonssamband/documents/Vanskelige%20medarbeidere.pdf

http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1357-kjre-troende-venner-be-om-at.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-893-pastor-torp-er-na-blitt-en.html
http://blog.janchristensen.net/2014/10/nr-891-hva-konflikten-med-torp-egentlig.html
http://blog.janchristensen.net/2014/09/nr-884-pastor-jan-aage-torp-beskyter-og.html
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-jan-aage-torp
http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=pastor-og-apostel-jan-aage-torp-i-oslokirken
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1349-jan-aage-torp-innrmmet-i-oslo.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1354-takk-gud-for-pastor-jan-aage.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1115-den-uredelige-avisen-vart-land.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1108-oslo-politiet-vil-ha-meg-til.html
http://blog.janchristensen.net/2014/11/nr-905-en-reise-innover-i-seg-selv-har.html
http://blog.janchristensen.net/2016/01/nr-1353-alle-som-jeg-har-vrt-i-kontakt.html
http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1121-det-mest-positive-med-det.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html
 http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1115-den-uredelige-avisen-vart-land.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange ganger før?

Nr. 478: Nok en anmeldelse på meg for bedrageri, kan det være Pastor Jan Aage Torp som står bak da han har krevd meg for penger mange gang...